Megkérdeztünk férfiakat, milyen kínos esetek történtek már velük az ágyban – és a korábbi cikkeinktől eltérően most azokra voltunk kíváncsiak, amikor a nő volt a ludas. Hét őszinte vallomás következik.

1. Technikából elégtelen

Róbert 32, kereskedő:"Egyszer egy lány épp a szájával dolgozott rajtam, és amikor érezte, hogy nemsokára elmegyek, gondolom, be akart vetni valami ügyes szextechnikát, amit olvasott valahol, és megszorította a szerszámom tövét. Ez még jó is lett volna, de olyan erősen csinálta, hogy konkrétan a sperma sem tudott kijönni. Elélveztem, de nagyon fájt...

Aztán amikor elengedte, jött a cucc, de véreztem is. Gondolom, valami elpattant a nagy nyomásban. Majdnem elájultam, és nagyon féltem. Orvoshoz nem mertem elmenni, mert elég hülyén nézett volna ki, ha közlöm a dokival, hogy doktor úr, vért spricceltem orgazmus közben, mi lehet a probléma?"

Forrás: Thinkstock

2. Előkerül a titkos takargatnivaló

Tamás 23, egyetemista: "Együtt voltam az ágyban az akkori barátnőmmel, és valahogy úgy kezdtünk neki, hogy a felsője félig-meddig még rajta volt, amit furcsálltam is, mert máskor mindig levette. Főleg, mivel ő is tudta magáról, hogy a mellei nagyon jók. Aztán később, misszionárius pózra váltva nagy nehezen leimádkoztam róla a ruhát, és láttam, hogy a bőre a melle között tele van ronda, lilás-vöröses kiütésekkel. Egy szót se szólt róla, még akkor sem!

Bevallom, nem volt szép látvány, és kezdett elmenni a kedvem az egésztől. Aztán mégis befejeztük az aktust – innentől kezdve persze kifejezetten gyorsan. Végül rákérdeztem, hogy mi történt vele: 'Jaj, elfelejtettem szólni, a szobatársnőm véletlenül olyan mosóporral mosta ki a ruháimat, amire allergiás vagyok...' - hangzott a válasz. Nem tudom. Hiába magyarázta meg a dolgot, akkor valami nagyon eltört bennem."

3. Az ágy nem a vita helye

Zoltán 41, szerkesztő: "Egyszer egy alkalmi szexkaland közben, amikor hátulról, de nem análisan, csak simán próbálkoztam, a csaj leállított, hogy ez a póz neki túl állatias, és neki a szex nem erről szól. Ezért ezt felejtsem el. Szex közben gyakorlatilag egy feminista vita kerekedett a dologból... Aztán persze teljesen leálltunk. Mondjuk, nem értem, hogy egyáltalán miért engedte elkezdeni a szexet hátulról, ha neki ez nem jön be? Szólhatott volna előre is."

5 szexpóz, amit a legjobban utálunk:
Gondoltad volna, hogy egy kutatás szerint mind a lovagló, mind pedig a kutyapózt utálják a hölgyek? Hogy a 69-es póztól kirázza őket a hideg, és a misszionárius is unalmas már? Ez derül ki ugyanis az egyik férfimagazin felméréséből. A magazin 1200 nőt faggatott szexuális szokásairól, az eredmény pedig igencsak meglepő lett.

4. A házi kedvenc közbelép

Gábor 27, menedzser: "Először voltam egy lány lakásán, pár alkalommal randiztunk előtte, de még nem ismertem túlságosan, és egyik este nála kötöttünk ki. A sötétben gyakorlatilag csókolózva beestünk a szobájába, aztán amikor orálisan kényeztetett, nagyon fura hangokat hallottam, és a sötét szobában el nem tudtam képzelni, hogy mi lehet az – kapirgáló hang volt.

A szexet nem akartam megzavarni hülye kérdésekkel, de valahol mindig bennem motoszkált, hogy mi lehet az a furcsa zaj. Aztán a végén az éjjeli lámpa felkapcsolásakor vettem észre egy kopasz tengerimalacot a szobában, ami szépen végignézte, ahogy szexelünk."

5. Kacarászás aktus közben

Péter 28, informatikus: "Volt egy barátnőm, aki többször elnevette magát szex közben, és ezzel általában tönkrevágta a szeretkezést. Egyszer, amikor elkezdtem nyalogatni a combjai között, éreztem, hogy valami bujkál benne, vissza próbálta tartani, aztán egyszer csak kirobbant belőle a kacagás. Utána elmondta, hogy aznap épp nem nagyon volt hangulata a dologhoz, és a nyelvem érintése nem kellemes volt a számára, hanem inkább csikizte.

Máskor pedig volt olyan is, hogy hülyeségek jutottak az eszébe, és azon nevetett szex közben. Utána meg persze cikinek tartotta bevallani. Viszont ha nem nevette el a szexet, akkor fergeteges volt vele..."

Forrás: Thinkstock

6. Találd el a megszólítást!

Péter 34, tanár: "Engem mindenki Péternek szólít, de még gyakrabban a vezetéknevemen. Valamiért sose becéztek, így alakult ki, ezt szoktam meg. Volt egy lány, akit régóta fűzögettem, találkozgattunk, aztán egyszer végre sikerült felcsábítani a lakásomra.

Belekezdtünk, annyira nem is volt jó a dolog, hiányzott a kémia, de amikor ő elhaló hangon elkezdte nyögdécselni, hogy 'Peti! Peti!', akkor nem tudtam, hogy most röhögjek vagy meneküljek. Többször nem találkoztunk."

7. A dzsungel törvénye

Imre 44, fotós: "Nem vagyok mai gyerek, és pontosan tudom, hogy 10-15 éve még cseppet sem volt bevett szokás a nők körében teljesen szőrteleníteni magukat az intim testrészen, és ennek megfelelően akkoriban semmi bajom sem volt azzal, ha szőrös ott.

Viszont azóta eltelt némi idő, a világ és a szokások megváltoztak, én is hozzászoktam valami máshoz, épp ezért volt sokkoló belefutni pár hónapja egy őserdőszerű bozontba, ami szinte előugrott a bugyiból. Nem viccelek, ez akkora szőrzet volt, ami még 20 éve is kiverte volna nálam a biztosítékot. A dolog aztán végigment, de a lelkesedésem már nem volt az igazi."

Idén se büntessük dzsumbujjal a pasikat:
Június első napján hivatalosan is kezdetét vette a nyár, ez azonban nem könnyíti meg a nők dolgát, sőt. Eddig legalább takargathattuk a nem túl tökéletes részeket, most azonban mindent ki kell tennünk, ha nem akarunk rommá sülni a napon. A lenge ruhákhoz tartozó, összeérő combok drámája után pedig ott van a szőrtelenítés is, ami szintén nagy mumus. És nem csak a lábunkon...