A férfiak imádják a női mellet, és ahogy régen kamaszkori álmaikban tették, szívesen markolásszák a szexi idomokat, még akkor is, ha partnerük a gyömöszölésnél finomabb, meghittebb érintésre vágyna. Íme a Life.hu kebelkényeztető kisokosa pasiknak.

A férfiaknak be kellene látniuk végre, hogy nem minden kebel alkalmas a vad támadásra. Nem ártana tehát, ha a pasik leckét vennének mellsimogatásból, még akkor is, ha nem lehet általános érvényű kézikönyvet írni a keblek kényeztetésről. Vagy mégis?

Forrás: Thinkstock

Nagy cicire nagy puszi?

Egyes vélemények szerint a mell mérete befolyásolja annak érzékenységét: a kis mell gyengéd érintésekre vágyik, míg a nagyobb mellhez a heves mozdulatok illenek. Egy nők körében végzett körkérdés alapján kiderült, hogy ennek a vélekedésnek nincs túl sok köze a valósághoz, ahogy a kebel és a mellbimbó formája, vagy a bimbó udvarának mérete sem ír elő kötelező forgatókönyvet a cici szeretgetésére.

Mellhipnózis

A nők jelentős része nem feltétlenül utasítja el egyértelműen a keményebb cicimasszázst még akkor sem, ha az számukra inkább vicces, mint szexi. Miért? Mert a nők egyszerűen imádják azt a pillanatot, amikor a pasik "révületbe" esnek a melleik láttán, és inkább eltűrik az erőteljesebb mozdulatokat, csak ki ne billenjen a partnerünk a hipnotikus állapotból. A legjobb megoldás az, ha a pasi kikísérletezi, hogy a partnernője számára mi a legmegfelelőbb cicikényeztetési módszer. Lássuk a leginkább bevált fogásokat!

1. Zongorajáték

A mellek kényeztetését először mindig az ujjaiddal, illetve a tenyereddel kezd. Hogy milyen mozdulatokat alkalmazol, az persze a pozíción múlik (fekszetek vagy ültök egymással szemben), de ha az ujjaiddal alulról fölfelé, kívülről befelé haladva cirógatod, szinte biztos, hogy a bimbó kíváncsian fog kiemelkedni az udvarából. Zongorázhatsz is az ujjaiddal, de eleinte csak óvatosan, lágy dallamot játssz a nő bőrén. A tenyered pedig ne nyomkodásra és görgetésre használd (csak ha a nő is akarja), inkább csúsztasd a kezeidet a mellei alá és játssz egy kicsit a súlyokkal. A kézhát érintését is szeretik a keblek, főleg a mell oldala reagál hevesen erre az érintésre.

Forrás: Thinkstock

 

2. Biztos, hogy jó a vákuumkamra?

Mielőtt nekiesnél a mellbimbóknak a száddal, először simogasd végig a hajlatokat az ajkaiddal. Amikor minden millimétert feltérképeztél, akkor jöhet a nyelved, de a bimbót tekintsd tiltott területnek egészen addig, amíg a partnered meg nem kér arra, hogy kényeztesd azt is. Az már a fantáziátokra van bízva, hogy itt meddig mentek el, a lényeg, hogy mindig figyelj a partner visszajelzéseire.  

3. Toll és selyemkendő

Az ujjaidon és a nyelveden kívül nyugodtan kísérletezhetsz más anyagokkal is. A mell idegszálakkal gazdagon átszőtt terület (éppen ezért ennyire érzékeny, akár kicsi, akár nagy), és nagyon jól reagál a finom érintésekre: simogasd puha tollakkal, selyemkendővel vagy bársonnyal.

4. Csokis örömök

A hőmérséklet szemmel láthatóan hat a keblekre. Akár hűvösebb, akár melegebb elemmel találkozik a bimbó, örül a különös érzésnek. Nem kell feltétlenül jégkockákkal dermesztened a nő bőrét, elég, ha a szádba veszel egy hűvösebb korty italt és abban fürdeted meg a bimbót, esetleg csorgass a cicik közé testmeleg olajat vagy csokoládét. Kettős lehet a gyönyör, ha a finom anyagot be is masszírozod a partnered bőrébe.

Forrás: Thinkstock

5. Foggal-körömmel? Csak óvatosan!

Nem igaz az sem, hogy nem szabad használni a fogaidat vagy a körmeidet - természetesen mindent lehet, de csak annyira és úgy, ahogy a partnered kívánja. Ilyenkor minden érintésed legyen személyre, no és kebelre hangolva, és persze nagyon fontos az is, hogy a mellen semmiképp se ejts sebeket.

Létezik mellorgazmus?
Sokan utasítják el a gondolatot, hogy a kebel is alkalmas lehet a gyönyör megélésére, mások azonban azt állítják, hogy igenis lehetséges, mert a test minden millimétere erogén zónaként működik. A női kebel tulajdonképpen egy kapu az orgazmus felé vezető úton, azaz előfordulhat, hogy valaki a csikló érintése és aktus nélkül, csupán a mell becézgetése közben jut fel a csúcsra.
Bea 35, művész
"Nekem mindig is érzékenyek voltak a melleim a szexi érintésekre. Szülés előtt is, amikor kifejezetten kis méretűek voltak, illetve utána is, amikor már a súlyuk és a formájuk is megváltozott. A mai napig elég a férjem nyelvének játéka ahhoz, hogy teljesen tűzbe boruljanak az érzékeim. Olyan, mintha egy ezüsthúr kapcsolná össze a bimbóimat a csiklómmal: ha a párom kényezteti őket, percek alatt feljutok a csúcsra."