Az anális szex a mai napig megosztja a közvéleményt. Van, aki bevállalja, és van, aki hallani sem akar róla. Íme a LifeNight tippje egy érzéki estéhez. 

Mi kell az anális szexhez? Alapos tisztálkodás, vagyis a szokásosnál sokkal behatóbb nagytakarítás, valamint olyan anyag, amely a kellő síkosságot biztosítja. Sokan a szexboltokban vásárolható speciális zselékre esküsznek, mi azonban eláruljuk neked, hogy az anál nem érte volna meg a 21. századot, ha célzselére lenne szükség.

Thinkstock

A hétköznapi, bármely drogériában kapható vazelin is tökéletes lehet, sőt, ha netalán láttad minden idők egyik legmeghökkentőbb szexfilmjét, az Utolsó tangó Párizsban című alkotást, akkor képben lehetsz: az anál bizony vajjal is úgy csúszik, ahogy az kell.

Tippünk: Nézd meg a filmet, ha még nem láttad!

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/3x4UOsLC0OE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 Figyeljetek azonban arra, hogy a vaj nyomot hagyhat, valamint a síkosítás semmit sem ér, ha az anyagot a "faltörő kosra" kenve szeretnétek kaput nyitogatni. Amennyiben valódi kéjre vágytok, adjatok időt az ujjhegyekkel történő lassú, finom, olajos-vajas kilincselésre. 


Ezt szeretjük az anális szexben - egy pasi vallomásai (+18)http://www.life.hu/szeress/szex/20111209-mit-szeretunk-az-analis-szexben-egy-pasi-vallomasai.html Anális szex: gyönyör vagy fájdalom?http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-szexterep-a-hatso-kertben.html Anális szex - tabuk nélkülhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101020-analis-szex-tabuk-nelkul.html Szex 30 felett - Az idősebb nők tényleg bevállalósa(bba)k? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120628-30-felett-a-szexualis-elet-az-idosebb-nok-tenyleg.html Szex idősebb nővel - mit szeretnek benne a pasik? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120626-szex-idosebb-novel-mit-szeretnek-benne-a-ferfiak.html