Egyszerre két pasival kavar az RTL Klub szőke sztárja

Való Világ VV Kinga VV Attila VV Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Kinga, a ValóVilág szőke bombázója Csaba és Attila közt őrlődik.

Kinga az utóbbi hétvégét Csabával töltötte, de hétköznap Attilával mászkált. A szőkeség már a villában is őrlődött a férfiak között, és úgy tűnik, a való életben is ezt teszi. Kinga a hét végén családjával és Csabával strandolt önfeledten, melyről feltett egy képet közösségi oldalára, de a héten már többször is Attilával látták együtt, meghitt viszonyban - írja a Blikk.

www.facebook.com/vvkinga
www.facebook.com/vvkinga

A szőkeség rajongói a hét végi fürdőzés láttán azonnal találgatni is kezdtek, vajon egymásra talált-e végre Csaba és Kinga, amelynek sokuk kifejezetten örülne. ,,Abba, hogy elmegyünk együtt strandolni, nem kell semmi többet belegondolni. Lehet, hogy az elején volt vonzalom köztünk, de azt hiszem, a részemről ez már barátsággá alakult" - mondta röviden Csaba. ,,Gyakran találkozunk, de nincs köztünk több, mint barátság" - vallotta Attila.

Tipp! Egy tiniprosti kollekciója. Kattints a képekért! (+18)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.