Valóban az lenne a megoldás az ellaposodó párkapcsolat ellen, ha bevonunk egy harmadik félt is a szexbe? Férfiakat kérdeztünk a témában.Tamás, informatikus (30)
"Hármasban szeretkezni egyáltalán nem gáz, ha mindhárman élvezik a dolgot. Nem tudom, hogy a nők hogy vannak ezzel, de szerintem nincs olyan férfi, aki ne vágyna arra, hogy legalább egyszer kipróbálja két nővel. A bátrabbak meg is teszik. A 'perverz' szubjektív kategória: van, aki szerint már az orális szex is perverzió."

Thinkstock

Gábor, tanár (32)
"Én egy pasit se engednék közel a páromhoz, mert még ennek a gondolatát se tudnám elviselni. A saját vágyairól néha lemond az ember, mert rájön, hogy nem ér meg annyit. Én még hiszek a romantikában és abban, hogy ketten is boldogok lehetünk anélkül, hogy ebbe más embert is be kéne vonni. A szeretkezés általában két ember bizalmas kapcsolatáról szól, és abba egy harmadik fél nem fér bele."

Szerinted mi számít megcsalásnak? - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120717-szex-szerelem-parkapcsolat-szerinted-mi.html Ezért tartanak a férfiak szeretőt - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120709-egyikrol-se-akarok-lemondani-ejszakai-pasivelemeny.html "Tíz éve szerető vagyok!" - A megcsalás pszichológiájahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120706-tiz-eve-szereto-vagyok-a-hazassagtoresmegcsalas-pszichologiaja.html Macskanő a hálószobában - Te milyen típus vagy?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120614-macskano-a-haloszobaban-te-milyen-tipus-vagy.html Titokzatos nászéjszakák - Mit történik manapság? (18+)http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120614-szex-szerelem-parkapcsolat-mi-tortenik-manapsag-a-naszejszakan.html A nők rémálma: bizarr szagok a gatyábanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120518-a-nok-remalma-apolatlan-nemi-szerv-a-gatya-alatt.html Biztos, hogy ideje szakítani? - Ezért figyelj a barátnő "jó tanácsaira"http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120517-csak-a-pasidat-akarja-ezert-figyelj-a-baratno-jotanacsaira.html Szellentés és a többiek - Hol vannak az intim zónánk határai?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120504-szellentes-es-a-tobbiek-hol-vannak-az-intim-zonank.html