A legkisebb apróságok is befolyásolhatják, hogy élvezed-e a szeretkezést, vagy csalódottan dőlsz le az ágyra. Ha azonban a megfelelő pozitúrát választod, az már fél siker lehet!

A női orgazmusról számtalan felmérést készítettek már, a világ egyik legismertebb gumióvszer-gyártó cége is rendszeresen foglalkozik a téma közvélemény-kutatásával. Legújabb adataik szerint csak a nők 33 százaléka élvezi mindig vagy majdnem mindig a szexet. A csajok többségének azonban ritkán vagy szinte soha sincs orgazmusa. Bármelyik hányadát is képviseld a gyengébbik nemnek, a női gyönyört elősegítő pózokat ki kell próbálnod!

Thinkstock

1. Bátor dugattyú

Fektesd le a kedvesedet a hátára, térdelj fölé úgy, hogy a lábszárad a csípője két oldalán legyen, kezeddel támaszkodj a válla mellé. Behatolás után neked kell a tempót és a mélységet diktálnod, a pasid szinte mozdulatlanul élvezi a játékot és a meztelen tested látványát. A szexpóz nagyon eredményes lehet, könnyen elélvezhetsz, de a "gyakorlat" nagyon igénybe veszi a comb izmait.

2. Patkó

Nem véletlen az elnevezés, ez a pozitúra a lovagló póz egyik izgalmas variációja. Ültesd a pasidat az ágy végébe úgy, hogy a feneke közvetlenül a szélén legyen, a lábát szorítsa össze. Állj elé háttal, comboddal kívülről összefogva a combját, majd hajolj le, és így helyezkedj el az ágyékán. Ebben a pózban is a te "kezedben" van az irányítás, ezért a saját élvezeted érdekében vezetheted lassan vagy gyorsan, mélyen vagy "sekélyen" az aktust.

A Life.hu tippje:
Túl alacsony az ágyatok? Ha így kényelmetlen ez a pozitúra, hagyjátok a hálószobai lovaglást. A patkó pózt a kanapén vagy a fotelben is kipróbálhatjátok, az élvezet ugyanúgy garantált.


3. A vad lótusz

Ez a póz nagyon jó lehet, ha azért esik nehezedre a gyönyör elérése, mert neked több időre van szükséged, mint a partnerednek. A vad lótuszban ugyanis a pasid nem tud sietni! Ültesd az ágyra a pasidat, kérd meg, hogy dőljön hátra és támaszkodjon meg a tenyerén, vagy az alkarján. Te ülj az ölébe, tedd a lábadat a vállára, megtámaszkodhatsz a kezeden, az alkarodon, de akár a lábára is fekhetsz, és így következhet a behatolás. Ebben a helyzetben te irányítod a behatolás mélységét, de a kedvesed diktálja a ritmust, és ő is végzi a "munka" nehezét.

4. A női nyereg

Kosztümös történelmi filmekben és mesékben biztos láttál már női nyeregben lovagló dámákat. Ha szereted a szexlovaglást, pattanj így nyeregbe! Fektesd a kedvesedet a hátára, mint az eredeti póznál, te azonban ne térdelve ülj rá, hanem keresztben, nyújtott lábbal, hátul pedig támaszkodj meg a kezeddel. (Felülnézetből mintha egy X-et képeznétek!) Óvatosan kezdj el a behatolás után mozogni. Ez a póz lassú, meghitt szeretkezéshez ideális, a vad szex női nyeregben szinte lehetetlen.

Thinkstock

5. Misszionárius másként

A misszionárius pózt nem épp a nehezen élvező nőknek találták ki sajnos. Ha azonban szereted, ha a pasid feléd kerekedik, sem az élményről, sem az orgazmusról nem kell lemondanod, ha így csináljátok! Feküdj a hátadra, a párod eléd térdel, beléd hatol, te azonban nem felhúzod a térded, hanem a lábad a kedvesed vállára teszed. Így a misszionárius pózban alaposabb lehet a férfi behatolása, neked pedig intenzívebb az orgazmusod. Ha a gyönyörhöz a csiklód izgatása is szükséges, ebben a pozitúrában az aktus közben is tudod simogatni magadat!

5 + 1 Orális és manuális

Ha továbbra is nehézségeid vannak a gyönyör elérésével szeretkezés közben, a kézzel és/vagy szájjal végzett kényeztetés nagyobb sikerrel kecsegtethet. A méltán népszerű 69-es póz azonban nem segíti feltétlenül az ellazulásodat, az élvezetedet, kényelmetlen is lehet, inkább egymás után izgassátok egymást, ne egyszerre! A kézimunka vagy a szájszex lassúbb, óvatosabb és gyengédebb lehet, jobban ki tudod élvezni az ingereket, gyorsabban eljuthatsz a csúcsra, de a behatoláshoz is módfelett érzékien készíti elő a terepet!