Akár tudatában vagyunk, akár nem, mindannyiunknak vannak piszkos fantáziái, ami elengedhetetlen része az egészséges szexuális életnek. Ha a perverziónkkal nem sértünk és nem okozunk fájdalmat másoknak, és különleges szexuális játszadozásaink kölcsönösen kielégítő, örömet okozó pillanatokkal ajándékoznak meg, miért ne kóstolhatnánk bele olykor a tiltott gyümölcsbe? Két éve ez volt az egyik kedvenc cikketek.

Egyes társadalmakban tabu, máshol gyógyítanak vele

A szakirodalom urolagniának nevezi a vizelet, vagy vizelés látványa, gondolata okozta szexuális izgalmakat, ám a rajongók jobban kedvelik az aranyzuhany vagy a vízisportok kifejezést. Érdekes megállapítása egy tanulmánynak, hogy az emberek többsége a vizes játékokat a szexuális aktus egyik legnagyobb tabujának tekinti, erkölcsileg pedig még perverzebbnek, mint a szolgaságot, a nemi erőszakról való fantáziálást vagy az anális szexet.

Forrás: Thinkstock

A szemérmesség-attitűd és a gyermek tisztaságra való nevelése miatt modern társadalmunkban a vizelés még mindig tabu téma, holott a vizeletürítés egy teljesen természetes folyamat. A régi rómaiak fehérítőszerként, egyes afrikai népek bőrápolásra, bizonyos kultúrákban pedig mosakodási célokra használták a vizeletet, valamint sok országban ma is alternatív gyógymódként alkalmazzák a vizeletterápiát.

!
A számmisztika-hívő zenész, David Bowie a vizeletét állítólag hűtőszekrényében tartotta lefagyasztva, hogy elűzze a gonosz szellemeket, és egyes pletykák szerint Ozzy Osbourne is szívesen kortyolgatta saját nedűjét.

"Drágám, mindjárt becsurgatok"

A női ejakuláció komoly szorongást okoz sok nő számára, és mindkét nem gyakran félreértelmezi ezt a jelenséget. A G-folt ingerlése során, mivel az a húgyhólyag hüvellyel közös falán található, egyes nők érezhetnek vizelési ingert, és ha ezt az érzést nem fojtják el, hamarosan fantasztikus orgazmusban lehet részük.

Forrás: Thinkstock

Egyre több kutató vélekedik úgy, hogy intenzív szexuális stimulálás hatására beindul a Skene-mirigyek váladéktermelése, így a G-pont orgazmus során színtelen-szagtalan folyadékot spriccel ki. Ha a nőnek egyébként nincsenek vizelettartási problémái, a spriccelős orgazmust nem szégyenként, hanem ritka és értékes adottságként kell(ene) felfognia, ami keveseknek adatik meg - egyes nőknél a kiválasztódott hüvelyfolyadék mennyisége akár például egy félcsészényi kávé mennyiségét is elérheti. A férfiak többsége ezt egyáltalán nem tartja kellemetlennek, sőt imádja a látványt, mert egyértelmű bizonyítékul szolgál arra, hogy fantasztikus teljesítményt nyújtott aznap.

Márta 33, mérnök
"Nálam a pisi és szex nem tartoznak egy fogalomkörbe. Kizártnak tartom, hogy ezek a végtermékek részét képezzék a szeretkezésnek, mivel ezeknek a WC-ben van a helye, nem pedig az ágyban.

Persze, most jöhetne bárki azzal, hogy ha két ember nagyon szereti egymást, és maximálisan bízik a másikban, akkor a szexbe sok minden belefér. Viszont én sem egészségesnek, sem normálisnak nem tartom, hogy valaki olyan folyadékkal permetezzen, ami egyébként méreg, és a szervezet számára káros anyagokat tartalmaz. Természetesen én is arra törekszem, hogy örömet okozzak a páromnak, de nálam ez az út biztosan nem járható."

Élvezetes "aranyzuhany", felkorbácsolt libidó

A vizeléssel és vizelési ingerrel járó szexuális örömök csak akkor lehetnek igazán izgatóak, ha a társadalmilag kondicionált szégyenérzet és félelem falai leomlanak. Nem mindenki tartja a vizes játékokat mocskos dolognak, és természetesen sokan vannak, akik számára a szigorú konvencionális keretek felrúgása már önmagában is különösen erotikus élmény.

Több híresség, köztük Ricky Martin is elárulta, hogy nagyon élvezi az "aranyzuhanyt", és egy híres brit szexológus arról mesélt, hogy 60 éves koráig impotens volt, amíg rá nem ébredt, mennyire felkorbácsolja libidóját egy vizelő nő látványa. Egyes szakértők állásfoglalása szerint a vizeletnek létezik egy olyan hormonális eleme, amely kiválóan alkalmas a szexuális vonzalomkeltésre, és illata igazi afrodiziákumként hat az emberi szervezetre.

Forrás: Thinkstock

Az ilyen típusú vizuális és érzéki játékok ártalmatlanok, és a genitális érzéseknek egy teljesen új dimenziója nyílik meg azok számára, akik képesek elengedni az ösztönös tudattalan impulzusokat. Az is tény, hogy sok nő fokozott szexuális érzékenységről számol be, mikor kissé telt a hólyagja vizelettel, és néhány szexológus bőséges folyadékivást javasol közösülés előtt, ami az intenzívebb öröm átéléséhez vezethet.

Tekla 38, jogi előadó:
"Mi a párommal eléggé nyitottak vagyunk szexuális téren, de még így is csak finoman mertünk puhatolózni e téren. Aztán egy este, néhány pohár pezsgő után megbeszéltük, hogy lezuhanyozunk együtt. A kedvesem fülébe súgtam, hogy előtte nem menjen el pisilni, majd megkértem, hogy csorgassa meztelen testemre a vizeletét. Aznap éjszaka különös illatokban aludtunk el, és egyikünket sem zavarta a rendetlenség az ágyban. Ha két ember igazán szereti egymást, és nem undorodik a másik testnedveitől, akkor miért ne lehetne csinálni? Viszont úgy gondolom, hogy ha csak az egyik fél gerjed az efféle dolgokra, azt jobb a másik előtt titokban tartani."

Mondd el a pasidnak!

Ha téged is izgatnak a vizes hancúrok, mondd el párodnak őszintén, hogy mennyire imádod megérinteni a testét, beszélj bátran a legtitkosabb vágyaidról, és súgd meg neki, hogy vele szívesen kipróbálnál valami merőben szokatlant és újat.

"Először próbáld ki, hogy visszatartod a vizeleted néhány óráig, majd elengeded orgazmus közben, és ha nem szeretnéd rögtön a partnered előtt csinálni, mert szégyenlős vagy, akkor gyakorold a technikát maszturbálás közben. Zuhanyozzatok együtt, ami roppant izgató és szórakoztató időtöltés, így könnyebben hozzászokhattok, hogy minden porcikátok csuromvizes, végtére is a szex természeténél fogva egy nedves élmény. Ha igazán élvezni akarjátok az aranyzuhany nyújtotta izgalmakat, szerezzetek be egy szexshopban kapható lakk lepedőt, így nincs más dolgotok, mint teljesen átadni magatokat a gyönyörnek.  Végezetül pedig ne feledjétek: mint minden szexuális érintkezésnek, a aranykapus szexnek is vannak bizonyos mértékű kockázatai. Ha gyenge az immunrendszer, akkor a vizelet nagyobb valószínűséggel tartalmazhat olyan vírusokat és baktériumokat, melyek fertőzhetnek, így veszélyeztethetik a partner egészségét" - vélekedik Győri Szilvia szexuálpszichológus, tanácsadó szakpszichológus.

Levente 24, egyetemista
"Az egyik volt nőm csak nagy nehezen vallotta be, hogy számára borzasztóan izgató élmény, mikor a szájában érzi a meleg vizeletet, vagy ha a másik lefröcsköli szex közben, mert attól félt, hogy emiatt undorítónak tartom majd. Én addig soha nem vettem részt ilyesmiben, de annyira tetszett a csaj, hogy a kedvéért megtettem. A történet nem volt rám semmilyen hatással - nem izgatott fel különösképpen és nem is tartottam gusztustalannak. Úgy fogom fel, hogy legalább ezt is kipróbáltam."