Nem kérdés, hogy Rihanna hihetetlenül ragaszkodik Chris Brownhoz. Csakogy az énekesnő családja és közeli barátai nagyon féltik Ririt az agresszív sráctól, aki már nem egyszer elverte csodálatos hangú barátnőjét.

Rihanna azonban nem tud parancsolni érzéseinek. "Ne ítéljetek el engem azért, amiért vissza szeretném kapni Christ!"- fakadt ki a barátai előtt, majd a Twitteren azt írta: "Ahogy te ítélsz meg másokat, úgy fognak téged is megítélni".

Rihanna közeli ismerőse elárulta, hogy az énekesnőt nagyon bántja, hogy szerettei nem fogadják el a választását és nem örülnek vele. Azt azonban eldöntötte, hogy Chrissel folytatja az életét. "Riri tovább szeretne lépni, de ezt csak Chrissel tudja elképzelni" - tette hozzá az ismerős. Az énekesnő korábban már Oprah Winfrey-nek is nyilatkozott erről. Mi azért alaposan átgondolnánk ezt a döntést Rihanna helyében, hiszen melyik az a hős szerelmes, aki az általa brutálisan összevert nő képmásához hasonló tetoválást csináltat?

Northfoto

 

Hatalmas tetoválást varratott a mellei közé Rihannahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120910-hatalmas-tetovalast-varratott-a-mellkasara-a-mellei-koze-rihanna-enekesno.html Mekkora változás! Rihanna kisfiús hajat vágatott magánakhttp://www.life.hu/szorakozz/20120906-fiusra-vagatta-a-hajat-rihanna-a-barbadosi-enekesno.html Rihanna 5 hálószobás házzal lepte meg az édesanyjáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120821-rihanna-amerikai-enekesno-oprah-winfrey-musoraban-lepte-meg-edesanyjat-egy.html Folyt a vér Rihanna legutóbbi bulijában - Az üvegek mellett a csontok is törtekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-folyt-a-ver-rihanna-legutobbi-bulijaban.html Rihanna feljelentette könyvelőit, akik szerinte elcsalták koncertbevételeithttp://www.life.hu/legykepben/20120706-rihanna-feljelentette-konyveloit-akik-szerinte-elcsaltak-koncertbeveteleit.html Rihanna mindent megmutat - a legbotrányosabb fotókhttp://www.life.hu/life/galeria/20120625-rihanna-mindent-megmutat-a-legbotranyosabb-twitter-fotok.html