Először brutálisan megverte, aztán magára tetováltatta - Rihanna mégis szereti

párkapcsolat szex erőszak Chris Brown szerelem Rihanna test felnőtt tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kérdés, hogy Rihanna hihetetlenül ragaszkodik Chris Brownhoz. Csakogy az énekesnő családja és közeli barátai nagyon féltik Ririt az agresszív sráctól, aki már nem egyszer elverte csodálatos hangú barátnőjét.

Rihanna azonban nem tud parancsolni érzéseinek. "Ne ítéljetek el engem azért, amiért vissza szeretném kapni Christ!"- fakadt ki a barátai előtt, majd a Twitteren azt írta: "Ahogy te ítélsz meg másokat, úgy fognak téged is megítélni".

Rihanna közeli ismerőse elárulta, hogy az énekesnőt nagyon bántja, hogy szerettei nem fogadják el a választását és nem örülnek vele. Azt azonban eldöntötte, hogy Chrissel folytatja az életét. "Riri tovább szeretne lépni, de ezt csak Chrissel tudja elképzelni" - tette hozzá az ismerős. Az énekesnő korábban már Oprah Winfrey-nek is nyilatkozott erről. Mi azért alaposan átgondolnánk ezt a döntést Rihanna helyében, hiszen melyik az a hős szerelmes, aki az általa brutálisan összevert nő képmásához hasonló tetoválást csináltat?

Northfoto
Northfoto

Hatalmas tetoválást varratott a mellei közé Rihannahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120910-hatalmas-tetovalast-varratott-a-mellkasara-a-mellei-koze-rihanna-enekesno.htmlMekkora változás! Rihanna kisfiús hajat vágatott magánakhttp://www.life.hu/szorakozz/20120906-fiusra-vagatta-a-hajat-rihanna-a-barbadosi-enekesno.htmlRihanna 5 hálószobás házzal lepte meg az édesanyjáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120821-rihanna-amerikai-enekesno-oprah-winfrey-musoraban-lepte-meg-edesanyjat-egy.htmlFolyt a vér Rihanna legutóbbi bulijában - Az üvegek mellett a csontok is törtekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-folyt-a-ver-rihanna-legutobbi-bulijaban.htmlRihanna feljelentette könyvelőit, akik szerinte elcsalták koncertbevételeithttp://www.life.hu/legykepben/20120706-rihanna-feljelentette-konyveloit-akik-szerinte-elcsaltak-koncertbeveteleit.htmlRihanna mindent megmutat - a legbotrányosabb fotókhttp://www.life.hu/life/galeria/20120625-rihanna-mindent-megmutat-a-legbotranyosabb-twitter-fotok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.