Így hódítanak a sztárok - a magyar pasik pedig így csinálják

magyar LifeNight pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, mivel hódítják meg a női szíveket a világsztárok. De vajon a sármos magyar férfiak mivel csábítanak? Most ők maguk mesélik el, hogyan vetik bele magukat a csajozásba.

Andris, grafikus (32)

"Nincsenek konkrét csajozós dumáim vagy más bevált trükkjeim. Inkább a viselkedésemet állítom át csajozós üzemmódba, és megpróbálok jó benyomást tenni a lányra. Fogalmazzunk úgy, hogy magamat adom, és a szituációhoz, illetve a lányhoz igazítom a kommunikációmat. Ez egyébként nem feltétlenül tudatos, egyszerűen csak a lányokkal kapcsolatos tapasztalataim alapján alakult ki. Nincs semmiféle varázstrükk vagy egy tuti nyerő duma, amivel minden csajt le lehet venni a lábáról."

Fő a határozottság

Kristóf, ügyvéd (39)

"Szerintem a legfontosabb dolog a határozottság. A nők nem szeretik a töketlen férfiakat, akik azt se tudják, hogyan szedjék fel a nőket. Ha mondjuk egy kávézóban megtetszik egy lány, odamegyek, meghívom egy italra, beszélgetés közben pedig kérdezgetem mindenféléről, hogy lássa, mennyire érdekel. Nálam ez a bevált trükk."

A kor nem akadály

Peti, általános iskolás (7)

"A suliban már én is csajozok ám! Aki megtetszik, ahhoz odamegyek, és csak annyit mondok: Hé kicsi lány, mizu mizu mizu...Imádják!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.