Hazahoztad az első titkos játszóeszközt a szexboltból? Nos, ha nem tudtál úrrá lenni a kíváncsiságon, és te is meg szeretnéd tudni, milyen örömökre képes a rezgő játszószer, ne habozz, vágj bele az érzéki kísérletezésbe!

Néhány jótanács azonban elkelhet a használati útmutató mellé. Nem árt, ha technikailag helyesen kezeled az eszközt, de legalább ennyire fontos, hogy gondoskodj a megfelelő kényelemről és biztonságról is. 

Thinkstock

Első alkalommal egyedül próbáld ki a kütyüt, hogy tudd, hogyan kell használnod úgy, hogy a lehető legtöbb örömöt nyújtsa számodra. Később akár a pároddal együtt közösen is kísérletezhettek. 

A legtöbb vibrátornak halk hangja van, de nem annyira, hogy egy csendes házban ne lehessen meghallani, ezért érdemes a szexi kaland mellé zenét hallgatni. Ha a fürdőszobában kísérletezel, a legjobb, ha a csobogó víz hangja nyomja el a zümmögést.

Az első alkalommal és utána is minden használat után alaposan fertőtlenítsd le a vibrátort. Mindig használj síkosító gélt, mert segít megelőzni az apró mikrosérüléseket, amiket kényeztetés közben észre sem veszel, és nem titok az sem, hogy az érzés is finomabb, ha a játékszer könnyedén tud ide-oda vándorolni a megfelelő területen.

Első alkalommal ismerd meg a rezgést a teljes testeddel, és figyelj a reakcióidra: tudd meg, hogy szereti-e a combod töve, a feneked, a szeméremajkad, a csípőd, a nyakad a zümmögést. A melleidet is kényeztetheted az eszközzel, és csak ha úgy érzed, hogy teljesen megbarátkoztál a vibrátorral, akkor érintsd meg a legérzékenyebb területet vele.

Fontos, hogy ne használd rögtön a legmagasabb fokozatot - az addig ismert ingerekhez képest így is meghökkentően erősnek fogod érezni a rezgést, és ne csodálkozz azon se, ha a megszokott csúcsidő töredéke alatt jutsz el a csúcsra. Ez teljesen természetes, de figyelj arra, hogy ne szokj rá teljesen a vibrátoros szexre: előfordulhat ugyanis, hogy az erőteljes ingerek miatt nem olyan intenzíven fogod megélni a párod kényeztetését, vagy megtörténhet az is, hogy ő el se tud juttatni majd a gyönyörig téged.

Mellkényeztető útmutató pasiknak - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120927-szex-szerelm-parkapcsolat-igy-kenyeztesd-a-melleit-forro-szextipp.html Próbaszex a cseten - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120925-szex-szerelem-parkapcsolat-probaszex-a-cseten-forro-szextipp-ejszakara.html 6 pimaszul egyszerű szextipp (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20101210-6-pimaszul-egyszeru-szextipp.html Csábítsd el egy profi csókkal! - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120920-szex-szerelem-parkapcsolat-csabitsd-el-egy-profi-csokkal-.html Ilyen a tökéletes férfikéz, ami csúcsra juttatja a nőt! Útmutató pasiknak - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szexualitas-parkapcsolat-tokeletes-kezimunka-pasiknak-forro-szextipp.html A gyönyör titka: a gésagolyó! - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-hasznald-a-gesagolyot.html Tanulj meg maszturbálni - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szexualitas-parkapcsolat-te-hogy-maszturbalsz.html