Nem csak mi nők vagyunk hajlamosak arra az ágyban, hogy megjátsszuk az orgazmust. Bizony a férfiakat sem kell félteni: ők is trükköznek, mert félnek a szégyentől, és attól, hogy vajon a partner mit fog gondolni róluk. Vallatóra fogtuk őket, mondják el őszintén a véleményüket a témában.Endre, jogász (38)
"Körülbelül háromszor fordult elő velem, hogy nem volt orgazmusom, de akkor soha nem a végével volt baj, az elején maradt el a kezdő izgalom. Egyszer fogadásból akartam szexelni, és olyan nagy volt rajtam a pszichés nyomás és olyan bűntudatom volt, hogy csúnyán felsültem. Egy másik alkalommal egy egész napos túrázás után szottyant kedve a hancúrozásra a páromnak, nem jutottam el a hegy feléig sem, a harmadik alkalommal pedig egyszerűen sokat ittam és belealudtam a szexbe. Szóval ezt a helyzetet nem ismerem, de tekintve, mennyire ciki volt az a három szituáció is, hát lehet, én is trükköznék, amíg csak le nem bukok."

Péter, kertész (40)
"Akárcsak a nők, szerintem mi pasik is sok mindenre képesek vagyunk azért, hogy partnerünk hűségét, szeretetét megőrizzük. Bármekkorát hazudunk, ha a helyzet úgy kívánja. Ha valakinek komoly, hosszan tartó gondjai vannak ezen a területen, az úgyis kidolgoz majd rá egy viszonylag jól működő technikát. Például előre megdolgozott óvszert húz fel (lehet bele gélt, sűrített tejet csepegtetni), vagy gyorsan kidobja a gumit a szemétbe, esetleg mindig a nő testén belül 'élvez el', és ha szóba kerül, hogy nem folyik vissza semmi, akkor hanyagul csak legyint, hogy 'ugyan, édes, nekem ilyen sűrű a cucc'. Szóval, aki titkolni akar, az titkolni is fog. Kérdés, van-e joga a női partnernek erőszakkal feszegetni ezt a kérdést, vagy sem?"

Miért vonzódnak a férfiak a női mellekhez?http://www.life.hu/szeress/szex/20121005-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-vonzodnak-a-ferfiak-a-noi-mellekhez.html "Eladtam magam én is" - Szex egy luxusútért cserébehttp://www.life.hu/szeress/szex/20121004-szex-szerelem-parkapcsolat-eladtam-magam-en-is-szex-egy.html Női masztibár nyílt Tokióbanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121003-szex-szerelem-parkapcsolat-noi-masztibar-nyilt-tokioban.html Mutasd az alakod, megmondjuk, melyik testrészedre gerjed a pasihttp://www.life.hu/szeress/szex/20121002-szex-szerelem-parkapcsolat-amit-a-pasik-legjobban-imadnak-a-noi.html