Sokan elképzelni sem tudják, hogy a szex menstruáció alatt számtalan örömöt nyújthat a nőnek. Pedig a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a nehéz napokon sem érdemes mellőzni az érzéki örömöket. Lássuk, miért.

A nők jelentős része meglepetten tapasztalja, hogy a menstruáció alatt jóval intenzívebben kívánja az együttlétet. Egy felmérés szerint a nők nagy százaléka nemcsak sokkal többet gondol a szexre azokon a bizonyos napokon, de a teste más módon is jelzi, hogy szabad a pálya, csak épp a neveltetésből fakadó "tiltás" felülírja a vágyakat. 

Egy másik felmérés eredményei arra mutattak rá, hogy ha a rendszeresen "szenvedő", menstruációs görcsöket produkáló nő mégis bevállalta az aktust, és abban örömét lelte, akkor a következő ciklusok alatt a fájdalom csökkent, jó néhány esetben el is maradt. Vagyis a szex képes felülírni az anyai örökséget, mely szerint a menstruáció ideje alatt érinthetetlenek vagyunk, mi több szenvedni kell.

Thinkstock

A pasik nagy része - a tévhittel ellentétben - nem ódzkodik a menzesz alatti együttléttől, és nem értik, hogy miért kellene megtartóztatni magukat éppen akkor, amikor a teherbeesés veszélye a legminimálisabb, azaz kockázat és aggodalom nélkül ölelhetik a partnerüket.

A menstruáció alatti szex aranyszabályai

- Ha foltmentes együttlétet szeretnétek, akkor az aktust bonyolítsátok le a fürdőszobában, ott kéznél van a meleg víz, ami nemcsak a tisztálkodás miatt lehet fontos, de segíthet a lazításban is. A pasid az előjáték részeként például masszírozza néhány percig a csípődet vagy a derekadat a finom, meleg vízsugárral. Ez lazítja az izmokat és elűzi a szorongásodat is, sőt a cirógatóan finomra állított vízzel izgathat is téged egy picit.
- Ha nem vagytok híve a fürdőszobás szexnek, akkor fehér lepedő helyett használjatok az ágyon vastagabb, jó nedvszívó, színes (bordó, barna színű) törölközőket és legyen bőven a közelben papír zsebkendő is.
- Figyeljetek arra is, hogy a behatolás és az érintés ilyenkor gyengédebb legyen, mint máskor, mert a hüvely, a szeméremajkak, a csikló, sőt a mell is duzzadtabb, érzékenyebb.
- Ha alkalmi a partnered, ilyenkor is mindig gondoskodj a megfelelő védekezésről: feltétlenül használjatok gumióvszert.

Gyönyörszerzés a kádban - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121019-szex-szerelem-parkapcsolat-erotika-a-furdoszobaban-18.html Legyél a pasid úrnője! - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121018-szex-szerelem-parkapcsolat-hazi-szexrabszolgasag-forro-szextipp-ejszakara.html Kikötözés a hálószobában - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121016-szex-szerelem-parkapcsolat-kikotozes-a-haloszobaban-forro-szextipp-ejszakara.html Rafinált csábítás színekkel a hálószobában - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20121011-szex-szerelem-parkapcsolat-szines-erotika-az-agyban-forro-szextipp.html Isteni szexfűszerek egy buja éjszakára - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20121009-szex-szerelem-parkapcsolat-isteni-szexfuszerek-vacsorara-forro-szextipp-ejszakara.html Ki mondta, hogy a szex csak gyengéd lehet? - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121004-szex-szerelem-parkapcsolat-ki-mondta-hogy-a-szex-csak-gyenged.html Vibrátorhasználat kezdőknek - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121002-szex-szerelem-parkapcsolat-vibratorhasznalat-kezdoknek-forros-szextipp-ejszakara.html Mellkényeztető útmutató pasiknak - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120927-szex-szerelm-parkapcsolat-igy-kenyeztesd-a-melleit-forro-szextipp.html