Jégkocka vagy előmelegített masszázsolaj? A szexuális ingerlésnek számtalan formája van, amiben bőrünk hőérzékelése is fontos szerepet játszik, épp ezért fontos, hogy mindig körültekintően vesd be ezeket a szexi "játékszereket". A Life.hu most összegyűjtötte, hogy mire kell figyelned.

Sokan szeretnének egy kis izgalmat csempészni a szexuális együttlétekbe, de kényeztetés közben nem tartják be a legelemibb szabályokat, így akaratukon kívül sérülést okoznak a partnerüknek. Tudtad, hogy az erotikus balesetek egy részét épp a szélsőséges ingerek iránti vágy okozza?

Mi lehet veszélyes?

Nagyon sokk cikk sugalmazza a jégkocka erotikus bevetését, de nem mindegy, hogy az a test mely részén okoz szexi borzongást.

A hát, a combok belső oldalán vagy a mellek közötti árokban való szánkázás izgató lehet, de legyetek óvatosak, ha a szeméremajkakat vagy épp a hüvely bejáratát izgatnátok a jégkockával. A jég óvatos használata ugyanis nem feltétlenül okoz "fagyási sérülést", de tény, hogy a szeméremajkak vagy a csikló szövetei sérülékenyebbek, ha a hosszú ideig tartó hideg kényeztetés miatt lehűlnek. Az izgatáshoz elég egy-egy pillanatra megérinteni a legérzékenyebb pontokat, és ez igaz a pénisz makkjára és a herék jégkockás ingerlésére is.

Thinkstock

A forró ingerek is okozhatnak kellemetlen meglepetést. Veszélyes lehet a melegített masszázsolajok alkalmazása, főleg akkor, ha nem a tenyeredből viszed fel a kencét a partnered bőrére, hanem meglepetésszerűen csurgatjátok az olajat egy-egy kritikus területre. Ne feledd: még akkor is gond lehet, ha "csak" egy mécsestartóval hevítitek fájdalmasan forróvá az olajat.

Ugyanez igaz a gyertyaviaszra is, amit soha ne csurgassatok közvetlenül az intim területre, mert amit még épp elvisel az ujjbegy, az már kifejezetten fájdalmas lehet a combok vagy a szeméremdomb finom felületén.

Szextipp: szoríts rá, hogy tovább tartson a menet!http://www.life.hu/szeress/szex/20121031-szex-szerelem-parkapcsolat-szorits-ra-hogy-tovabb-tartson-a.html Szextipp: keresd meg a pasid G-pontját! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121031-szex-szexualitas-parkapcsolat-keresd-meg-a-pasid-gpontjat.html A nők 3 toplistás erogén zónája - szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20121030-szex-szerelem-szexualitas-harom-toplistas-erogen-zona-nok-forro.html Így szexelj a menzesz alatt - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20121029-szex-szexualitas-parkapcsolat-szex-menstruacio-alatt-forro-szextipp-ejszakara.html Villámszex kávé mellé - szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121026-szex-szerelem-parkapcsolat-snellszex-a-reggeli-kave-melle-forro.html Háziasszonyból céda - szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20121025-szex-szerelem-parkapcsolat-haziasszonybol-ceda-csak-bevallalosoknak.html