A műfalloszt elvileg azért használják a nők, hogy pótolják vele a hiányzó férfit - de a valóságban a dolog persze nem mindig ilyen egyszerű. Férfiakat kérdeztünk meg arról: milyen esetekbe futottak bele a vibrátorok kapcsán?

1. Az a pár centi

Róbert, futár (29)
"A párommal mi közösen mentünk el egy szexshopba, és vettünk vibrátort. Az okunk az volt rá, hogy így pótoltuk azt, ami addig hiányzott, és ami fenyegette a kapcsolatunkat. Ez pedig nem más, mint néhány centi, mert én az átlagnál kisebb mérettel rendelkezem, a kedvesem pedig az átlagnál tágabb, így nem mindig tudott kielégülni magától az aktustól, és ez hiányérzetet okozott benne. Őszintén elmondta, én pedig úgy voltam vele: inkább oldjuk ezt meg így, minthogy másik pasihoz menjen."


Forrás: Thinkstock


2. Itthagyom neked a szerszámom

Ádám, doktorandusz (25)
"A mostani csajomnak nincs ilyen kütyüje, de volt egy régebben, akinek én magam vettem. Még egyetem alatt kimentem külföldre ösztöndíjjal fél évre, a barátnőm itthon maradt, és gondoltam, addig se maradjon kielégítetlen - meg persze abban is bíztam, hogy így kisebb lesz a kísértés a félrelépésre. Ráadásul a sajátomról mintáztattam egyet: van már ilyen szolgáltatás, ahol az ember szerszáma alapján készítenek egyedi vibrátorokat."

3. Jelenetek egy házasságból

Gábor, mérnök (44)
"Nekem semmi bajom nincs a vibrátorral, ugyanolyan szexuális játékszer, mint az összes többi. A feleségemmel egész kis gyűjteményünk van mindenféle erotikus segédeszközökből, vannak köztük vibrátorok és dildók is. Szex közben használjuk őket, például a rezgő funkciója kiváló aktus közbeni csiklóizgatáshoz, vagy szoktunk olyat, hogy én a popsiban, a vibrátor a punciban... No és előjátékként is nagyon izgató, ha a feleségem előttem kényezteti magát vele."


Forrás: Thinkstock


4. Csak hátulról

Márton, sportoló (31)
"Análvibrátorunk van a kedvesemmel, speciálisan az ilyen típusú izgatáshoz, tágításhoz való. Mindkettőnknek nagyon bejön ez a fajta szex, és mindkettőnknek nagyon érzékeny is a feneke. Igen, ez azt jelenti, hogy ő is szokta vele izgatni az enyémet. És nem, ez nem jelenti azt, hogy biszex hajlamaim lennének, a fenekem kényeztetése is csak akkor érdekel, ha nő csinálja. Ráadásul az análvibrátor még a formájában sem igazán olyan, mint egy pénisz."


5. Felesleges pótszer

Attila, sofőr (38)
"Én azt mondom, hogy rég megette a fene az egészet, ha már mindenféle segédeszközökre van szükség a szexhez. Ott van nekünk a testünk, mi kell annál több? Ha már az nem elég a nőnek, akkor úgyis mindegy. Szóval nem tartom többnek ezt a dolgot, mint a kimúlóban lévő kapcsolatok haldoklását kicsit elnyújtó pótszernek. És hogy az egyedülálló nőknél? Hát azok meg keressenek inkább egy élő férfit, aki még meg is simogatja őket utána."

 

Nézegess szexi pasikat minden nap! Katt ide!Az egzotikus nők titka - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121115-szex-szerelem-parkapcsolat-az-egzotikus-nok-titka-miert-buknak.html A méret a lényeg? - pasik vallomásai a női mellrőlhttp://www.life.hu/szeress/szex/20120905-szex-szerelem-parkapcsolat-a-meret-a-lenyeg-pasik-vallomasai.html Ezt nézzük meg először a nőkön - férfiak vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120817-szerelem-parkapcsolat-mit-nez-meg-a-ferfi-eloszor-egy-non.html A legnagyobb szexparák, avagy mitől fél a férfi az ágyban? - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120814-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legnagyobb-szexparak-avagy-mitol-fel-a.html Szerinted mi számít megcsalásnak? - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120717-szex-szerelem-parkapcsolat-szerinted-mi.html Férfiak szex nélkül, avagy ki meddig bírja? - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120710-pasik-szex-nelkul-ki-meddig-birja-18.html 7 kínos szexbaki, amit nő elkövethet - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120511-7-kinos-szexbaki-amit-no-elkovethet-pasik-vallomasai.html Jól bevált szexébresztő praktikák - Pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120415-szerelem-parkapcsolat-5-tipp-az-ellaposodo-szex-ellen-.html A 8 legszörnyűbb dolog, amit a nők elkövetnek a külsejükkel - egy pasi vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20120216-a-8-legszornyubb-dolog-amit-a-nok-a-kulsejukkel-muvelhetnek.html 5 szexpóz, ami tutira bejön a férfiaknak - egy pasi vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120120-melyikben-mit-szeretunk-a-szexpozokrol-pasiszemmel.html