Vannak, akik esküsznek rá, mert szerintük egy izgi szexuális segédeszköz elmaradhatatlan kelléke egy buja éjszakának, míg mások fölöslegesnek tartják, mondván: a férfi dolga, és nem egy kütyüé, hogy a csúcsra juttassa a nőt. Férfiakat kérdeztünk meg a vibrátor használatáról.

Ezerféle formában és színben kapható, nők milliói használják, és olykor a pasik is elviselik, sőt, vannak, akik kifejezetten szeretik, ha előkerül az ágyban. Már aki. Mert van olyan férfi, aki kifejezetten féltékeny a vibrátorra. Lássuk, miért is.

Egyedülálló megosztaná

Roland, szellemi szabadfoglalkozású (33)
"Ezt rakd össze: nekem nincs csajom, de van saját vibrátorom. Nyugi, nem dugdosom a saját fenekembe, azért van, mert elég kalandos szexuális életet élek, és tudom, hogy sok csajt izgat egy ilyen játékszert kipróbálni. Szóval ha ezt észlelem rajtuk, akkor csak előveszem, és még egy okkal több, hogy elégedetten távozzanak az ágyamból - és hogy visszajöjjenek."

Thinkstock


A rivális szerszám

Károly, technikus (27)
"Nem igazán bírom a vibrátorokat, biztosan azért, mert a barátnőmnek is van egy, és eléggé meglepett, amikor ezt megtudtam. Igaz, már megvolt előttem is, de akkor is valahogy féltékeny lettem rá, mégiscsak egy másik szerszám, ami az enyémen kívül beléhatol... Ráadásul nagyobb, mint az enyém, ami azért kicsit frusztrált is. De megnyugtatott, hogy azóta nem használja, mióta együtt vagyunk. Aztán persze a fene tudja..."

 

Szex egy egzotikus nővel - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121116-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-egy-egzotikus-novel-ejszakai-pasivelemeny.html Miről árulkodnak az ajkaid? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121110-fontos-hogy-milyen-az-ajkad-ejszakai-pasivelemeny.html Ki a férfi igazi szextársa? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121109-szex-parkapcsolat-szexualitas-ki-a-ferfi-igazi-szextarsa-ejszakai.html A jobb szex a korral jár? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121105-a-jobb-szex-korral-jar-ejszakai-pasivelemeny.html Két mondat, amit sose mondj a férfinak! - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121024-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-mondat-amit-sose-mondja-a-ferfinek.html Puki az ágyban és egyéb vágyölő férfibakik - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121019-puki-az-agyban-es-egyeb-vagyolo-ferfibakik-ejszakai-pasivelemeny.html Nőknek szóló pornófilmek: kiknek jön be? - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121019-szex-parkapcsolat-noknek-szolo-pornofilmek-kinek-jon-be-ejszakai.html Ezért imádják a férfiak a szerepjátékot az ágyban - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121017-ezert-imadjak-a-ferfiak-a-szerepjatekot-az-agyban-ejszakai.html Ilyen a szex egy shemale-lel - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121015-szex-szerelem-parkapcsolat-ilyen-a-szex-egy-sheamelel-ejszakai.html