Vajon a szexualitásban tényleg a csúcsszuper guminőké és szexuális szolgáltatást nyújtó robotoké a jövő? Mi vár ránk évtizedek múlva? A Life.hu most férfiakat kérdezett meg arról, hogy ők mit szólnak a szexuális kultúránkban végbemenő változásokhoz.

 

Baráti körökben gyakran felmerül a kérdés, hogy a napjainkra jellemző felfokozott szexualitás milyen jövőt tartogat számunkra. Egyáltalán nem lesz értéke a házasságnak, és a társas kapcsolatok helyett inkább csúcstechnológiás kütyükkel osztjuk meg a hálószobánkat, vagy a jövő nem ennyire sötét? Íme a férfiak véleménye.

Forrás: Thinkstock

 Zoltán, vállalkozó (41)
"Az ember alapvetően társas lény és én egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy ha mondjuk 50 évvel később élnék, szívesen ágyba bújnék egy akármilyen csúcsszuper guminővel. Ezek a műizék csak olyanoknak valók, akik lelki sérültek, és félnek az igazi érzelmektől, vagy naivan azt hiszik, hogy az élettelen szexrobotok valóban kielégíthetik minden igényüket. Ha valakit az tesz boldoggá, hogy állandóan félrelép a felesége mellett, kizárólag az ő döntése, és ha pusztán a testi örömök miatt bújik ágyba egy nővel, érezze jól magát, de ha idősebb lesz, és már nem működik varázsütésre a szerszáma, biztosan hiányozni fog neki egy megértő és kedves társ. Én is látom, hogy milyen undorító világban élünk, ahol minden csak arról szól, hogy elégítsd ki az igényeidet, legyél gazdag meg tökéletes testű, stb., de én akkor is egy bensőséges és harmonikus párkapcsolatra szavazok, ami mindennél többet ér, és szerintem ez később sem fog változni."

Bence, egyetemista (25)
"Szerintem elképesztően izgalmas, amikor először csak online találkozom egy lánnyal, hetekig kóstolgatjuk egymást, és később látom a való életben. Ráadásul a neten sokkal könnyebb ismerkedni, mert a mai csajok nagyon nyomulósak, ezért különösebb erőfeszítéseket sem kell tennem, ha egy kicsit szórakozni akarok. Én személy szerint imádom a cyberszexet, és amikor éjjel bekapcsolom a webkamerát, teljesen felizgat, hogy hevesen flörtölök egy vadidegen nővel, ami nemcsak testileg, de mentálisan is felpörget. A változatosság az élet egyik nagy találmánya, és nekem is vannak olyan szexuális vágyaim, amiket az aktuális barátnőmmel egyszerűen nem tudok megosztani. Például sokszor fantáziálok a hármas szexről, de az is beindítja a képzeletemet, ha egy idősebb nő jelenik meg előttem domina szerelésben, és átveszi felettem az irányítást. Szerintem titokban sokan ugyanúgy kukkolják a neten ezeket az extrém helyzeteket (vagy ennél sokkal durvább dolgokat), de ahhoz már túl prűdek, hogy nyíltan felvállalják. Lehet, hogy perverzebb vagyok az átlagnál, de ezzel nem ártok senkinek. Az mennyivel jobb, ha valaki a felesége mellett jár el hivatásos nőkhöz (kurvázni), vagy évekig hetyeg a titkárnőjével? Abban biztos vagyok, hogy ha kiélem magam, és egyszer megházasodom, nekem a család szent lesz."

Férfiak vibrátorral - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121121-szex-szerelem-parkapcsolat-ferfiak-vibratorral-ejszakai-pasivelemeny.html Szex egy egzotikus nővel - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121116-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-egy-egzotikus-novel-ejszakai-pasivelemeny.html Miről árulkodnak az ajkaid? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121110-fontos-hogy-milyen-az-ajkad-ejszakai-pasivelemeny.html Ki a férfi igazi szextársa? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121109-szex-parkapcsolat-szexualitas-ki-a-ferfi-igazi-szextarsa-ejszakai.html A jobb szex a korral jár? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121105-a-jobb-szex-korral-jar-ejszakai-pasivelemeny.html Két mondat, amit sose mondj a férfinak! - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121024-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-mondat-amit-sose-mondja-a-ferfinek.html