Sok pasi megőrül a női keblekért, és az ellenkező nem is szereti, ha gondos kezek kényeztetik. A Life.hu utánajárt, hogy mi a pasik véleménye arról, ha egy nő kifejezetten nem kívánja, hogy tapogassák a domborulatait.

Ki így, ki úgy szereti, ha a kebleit izgatják, de egy biztos: a durva mozdulatok könnyen a szexuális játék végét jelenthetik. Lássuk, mit nem kedvelnek a nők, és mire érdemes odafigyelni a pasiknak.

Forrás: Thinkstock
Gábor 36, jogász
A feleségemmel négy éve vagyunk házasok, imádjuk egymást, de van egy hatalmas akadály köztünk: a mellei. Ő egy szép és okos nő, csodálatos domborulatokkal, és sokszor ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy mosogatás közben odaosonjak a háta mögé, és finoman becézgessem őket. Egy idő után elkezdett panaszkodni, hogy nem szereti, ha tapogatom a melleit. Azt mondta, hogy nem vagyok két lábon járó szexgép, és ő sem fogdossa úton-útfélen a péniszemet. Teljesen értetlenül álltam a dolog előtt, és mivel nem akartam, hogy emiatt rosszul érezze magát, felhagytam a spontán megnyilvánulásaimmal, ami azért is nehéz nekem, mert egyszerűen imádom a melleit. Azóta szeretkezés közben igyekszem erre koncentrálni, de néha legszívesebben felüvöltenék, mert úgy érzem, fizikailag kínoz, hogy nem érinthetem meg a melleit.
Peti 29, fotóriporter
Nekem mindig különös izgalmat jelent, ha egy nő melleit kényeztetem. A barátnőmmel még a kapcsolatunk elején átbeszéltük, hogy őt mi hozza izgalomba, ezért pontosan tudom, hogy mire van szüksége, és nem csinálok olyat, amit nem szeretne. Ő például nagyon kedveli, ha az ajkaimmal puhán izgatom a mellbimbóját, és ezt addig kéri, amíg az aktusra nem kerül sor. A szexuális életemet nem szoktam kitárgyalni, de mindig elcsodálkozom társaságban, amikor más férfiak arról beszélnek, hogy szeretik a nők melleit, de nincs kedvük hosszan kényeztetni azokat, mert az egy idő után unalmas. Számomra a női mell az egyik legizgalmasabb dolog a világon.