Van, aki szívből utálja, más elviseli, akad azonban olyan nő is, aki él-hal azért, ha a popsijának is kellő figyelmet szentel a pasi - persze nem mindegy, hogyan. Íme a Life.hu tippjei egy kis popsipaskoláshoz. 

Ne szépítsük: sok férfi igenis szeret odacsapni a szeretett kedvese fenekére szex közben. Kérdés, hogy meddig lehet elmenni a popsiütlegeléssel, és jólesik-e a nőnek.

Thinkstock

Sokak szerint nemhogy helye van, de el sem tudnánk képzelni az aktust fenékcsapkodás nélkül. Az időzítésre azonban érdemes odafigyelni, ugyanis azok a nők sem jönnek izgalomba azonnal, akik kedvelik kedvesük ütlegeit. Ahhoz, hogy a nő tényleg gyönyört érezzen és ne fájdalmat szex közben, fontos, hogy a férfi először csak érintéssel, simogatással közeledjen az érzékeny testrész felé. Ettől a nő is el tud lazulni, jobban át tudja magát adni a férfinek és a kéjnek, és ahogy közeledik az orgazmus, a pasi is hevesebben ostromolhatja kedvese fenekét a tenyerével. A gyönyör elérésében ugyanis fontos szerepe lehet a kellő időben és megfelelő ritmusban végzett paskolásnak.

Figyelem! A popsi finom ütlegelése nem azonos a vesszőfutással! Ha nem szereted kedvesed effajta kényeztetését, állítsd le őt, mert az ütés ebben az esetben nemcsak fájdalmas, de megalázó is lehet számodra, hiszen akaratod ellenére történik.