A Life.hu most pikáns és fűszeres, de leginkább "okos" szextippekkel szeretne kényeztetni benneteket, hogy a 2013-as évben a szex izgalmasabb és tartalmasabb legyen, mint valaha.

 

1. Figyelj a szexi önkifejezésre, mert nő vagy!

Ismerd fel és használd nőiségedet: a szex korántsem az ágyban kezdődik el - még ha ott teljesedik ki (vagy ott is). Valójában már akkor érezni lehet a szexuális energiákat, amikor rád néz egy számodra vonzó pasi, és bejössz neki, vagy ha valaki neked indítja be a fantáziádat. Mindez azonban kicsit tudatossá is tehető: 2013-ban engedd meg magadnak azt a luxust, hogy időnként megéled a flörtjeidet. Játssz a testeddel, a tekinteteddel, a hangoddal. Érintsd meg a számodra vonzó férfi kezét egy pillanatra, élvezd a kölcsönös áramütést és azt, hogy fantasztikus dolog szexuálisan érett, vadító nőnek lenni. A párkapcsolatodban se felejtsd el, hogy nő vagy! Öltözz és viselkedj is úgy. Hányszor mész el úgy a párod mellett, hogy nem érsz hozzá, nincs kontaktus? A hétköznapokon engedd át neki a tested, gyakrabban, mint eddig. Úgy érj hozzá, hogy érezze: egy szexi, gyönyörű, izgalmas nővel él együtt.

Forrás: Thinkstock

2. Tanuld újra a szexet!

Az új évben indíts tiszta lappal: ne hidd el magadról, hogy te már mindent tudsz a szexről, az általad ismert (és néha már unott) pózok is újra élvezetesek lehetnek, ha magabiztos gőg helyett lelkesedéssel és nyitott szexuális kíváncsisággal vállalod be azokat. Ugyanez igaz azokra a helyzetekre is, amelyeket eddig makacsul kerültél. Legyél kicsit nyitottabb az újdonságokra és leginkább párod kívánságaira. Meglátod majd, mennyi finom, új izgalom, inger és érzés vesz körül téged. Tanulni soha nem szégyen! Vásárolj néhány extra erotikus DVD-t, és ha eddig kerülted, lapozd át az erotikus irodalom klasszikusait, de ne felületesen, hanem őszinte érdeklődéssel, a fejlődés vágyával. Nem baj, ha az elméleti tudást a gyakorlatba is átülteted, nemcsak magad, de kedvesed örömére is.

3. Merj kezdeményezni!

Tetszik vagy sem, a csábítás női feladat, és ez - ha hosszú távra tervezel a pároddal - egy idő után valóban kötelességgé válik. Nem igaz, hogy az erotika befektetett energia és női rafinéria nélkül életben marad. Azokban a kapcsolatokban, ahol a nő szemérmesség nélkül mer csábítani, bátran csalogat és remek taktikai érzékkel kezeli az időnkénti visszautasítást, ott visszafordítható a szex területén való eltávolodás. Könnyű vérig sértődni és hátat fordítani, esetleg "bosszúból" nemet mondani akkor, amikor a másik próbálkozik, csak épp ez a viselkedés nem visz előre. Vagyis elő a csipkés, szexi fehérneművel, a magas sarkúval, a csábító falatokkal, a kacér, mellet ringató, pasit megőrjítő mozgással, és rajta! Esetleg minden hókusz-pókusz nélkül ülj az ölébe, vagy ellentmondást nem tűrően, kényeztető kezekkel bújj be reggelente a takarója alá.

4. Kommunikáljatok a szexről

Ha te és a párod is azok közé tartoznak - hibásan! -, akik "csak csinálják a szexet", de soha nem beszélnek róla, akkor ideje ezen változtatni. Miért? Mert gesztusokkal ugyan sokat el lehet mondani az örömszerzésről, de korántsem mindent. Például nem árt a tudomására hozni - ha így van -, hogy miért hárítod az orális szexet. Honnan tudja a férfi, hogy neked volt esetleg egy rossz tapasztalatod, és azért állsz ellen. Kommunikálj te is, és beszéljen a vágyairól, kudarcairól ő is. Néha a párbeszéd után döbbenünk rá arra, hogy a kudarcba fulladt szexuális helyzetek többsége korántsem annyira drámai, mint ahogy azt képzeljük. Ne feledd: az őszinte kommunikáció összekovácsol, míg az elhallgatás mély válaszfalakat húzhat a felek közé. A beszéd azonban nemcsak a kínos pillanatok megszüntetéséről szól, de csábításról, a másik izgalmának felkeltéséről is. Arról, hogy néha nem is kell más a másik orgazmusához, csak a te hangod.

Forrás: Thinkstock

5. Ajándékozd meg maszturbálással

Az egyik legnehezebb feladat a nők számára - még azoknál is, akik bevállalósak szexuálisan -, hogy örömet okozzanak maguknak a pasijuk szeme láttára. Sokan - a neveltetésük miatt - még mindig azt gondolják, hogy ez egy bűnös, rossz dolog, holott a saját tested, érzéki örömöd felvállalása még intimebbé varázsolhatja a köztetek lévő kapcsolatot. Haladj kis lépésekben: teremts meghitt hangulatot, legyen félhomály, amíg kényezteted magad, mert így te is könnyebben megszabadulsz a gátlásoktól. Később erősíthettek a fényen, hiszen arcod látványa gyönyöröd pillanataiban hihetetlen ajándék egy olyan férfi számára, aki szeret téged, aki számára te vagy a legvonzóbb nő a világon.

A Life.hu további tippjei a jó szexért:

- Aludj eleget!
Ne feledd: kialvatlanul, morcosan és bágyadtan nem támad fel a szex iránt vágy benned. Ahhoz, hogy a libidód minimum elégségesen működjön, nem hanyagolhatod el a napi 7-8 órás alvást.
- Mozogj eleget!
Nem igaz, hogy a sok mozgás "elszívja" az energiáidat, és nem lesz elég erőd ahhoz, hogy este kényeztesd a kedvesed. Sőt a rendszeres testmozgás jótékony hatással van a hormonháztartásra is, élénk és elégedett leszel szex közben. 
- Étkezz okosan!
Ha igazán megújulásra vágysz az erotika területén is, akkor felejtsd el a szénhidráttal teli péksüteményeket és a zsíros húsokat. Kutatások bizonyítják, hogy a gyümölcs és zöldség alapú táplálkozás mellett szinte fellélegzik a szervezet. Játssz a fűszerekkel is! Főzéskor vesd be a vágykeltőként ható afrodiziákumokat: csilit, fahéjat, mentát, vaníliát.  
- Rendezd át a hálószobát!
Ha a szexuális aktusok terepe a hálószoba, akkor első lépésként telepítsd ki a tv-t és a számítógépet a hálószobából. A technikának semmi keresnivalója ott, ahol szeretnétek egymásra hangolódni. Tekintsd egyféle párkapcsolati szentélynek a hálót, és ennek megfelelően rendezd be: meleg, puha takarók, finom színek és fények vegyenek körbe benneteket, és nem baj az sem, ha néhány pikáns, rólatok készült fotó erősíti a szexuális energiát köztetek. Ne feledd azt sem, hogy idegennek semmi keresnivalója ott. Ha vendég érkezik hozzátok, a hálószoba ajtaját zárjátok be, mert az a ti titkos együttléteitek színhelye.Neked milyen a szexuális intelligenciád?http://www.life.hu/szeress/szex/20121213-szex-szerelem-parkapcsolat-mutasd-a-szexualis-intelligenciad-megmondjuk-ki.html Állandó szexuális izgalom: orgazmus élő adásban (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121210-szex-szerelem-parkapcsolat-allando-szexualis-izgalom-ami-meg-is.html Mellkényeztető szexlecke - pasiknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121207-szex-szerelem-parkapcsolat-hogyan-kell-megerinteni-a-noi-mellet-avagy.html 5 nőtípus, akiket sose visznek ágyba a pasikhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121204-szex-szerelem-parkapcsolat-5-notipus-akiket-sose-visznek-agyba-a.html A 3 legcikibb szexgyilkos szokáshttp://www.life.hu/szeress/szex/20121130-szex-szerelem-parkapcsolat-a-3-legkinosabb-szexgyilkos-szokas.html Szextipp: Ezért maszturbálj a pasid előtt!http://www.life.hu/szeress/szex/20121128-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-maszturbalj-a-pasid-elott-18.html A robotprosti jó lesz? - A párkapcsolatok jövőjehttp://www.life.hu/szeress/szex/20121127-a-parkapcsolatok-a-hazassagok-es-a-szex-jovoje.html A modern szexuálterápia leghasznosabb trükkjeihttp://www.life.hu/szeress/szex/20121123-szex-szerelem-parkapcsolat-a-modern-szexualterapia-leghasznosabb-trukkjei.html Szextipp: elégítsd ki vizuálisan is! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121123-szex-szerelem-parkapcsolat-engedd-el-a-latvanyt.html