esküvő házasság eljegyzés Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös, vörös hajú műsorvezető nemrég elárulta, hogy karácsonykor bővült a család: a már meglévő kutyájuk mellé egy kölyökkutyát is magukhoz vettek. A műsorvezetőről most az is kiderült, hogy karácsonykor el is jegyezték - tudta meg a Blikk.

Karácsonykor Orosz Barbara párja megkérte a csinos műsorvezető kezét. Az ajándékosztás után felállt, megköszörülte a torkát és először Barbara nagypapájához fordult - mesélte a műsorvezető a Blikknek. A nagypapa után az apukájától és a nagymamájától is megkérte Orosz Barbara kezét, aki tigrisként vetődött át a szobán, hogy örömében a párja nyakába ugorhasson. Barbara korábban azt nyilatkozta, hogy csak egy napig szeretne menyasszony lenni, de ez a terv már nem aktuális. Barbara ugyanis nagy fehér ruhában szeretne férjhez menni, mint egy királylány. Kiderült az is, hogy az esküvőt a Balaton partján tartják júniusban.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.