Az ujjas manőverek valószínűleg téged is a középsulis évekre emlékeztetnek, ám a hátsó kapu megnyitásával újabb szintre léphetsz a gyönyörszerzés iskolájában, és mind a ketten igazán különleges élménnyel gazdagodhattok. Használjátok ügyesen a kezeiteket az észbontó szexuális örömökért! A Life.hu elárulja, hogyan.

Tippek, tanácsok csajoknak:

A végbélnyílás és környékének izgatása nagyszerű módja annak, hogy merőben új élményekkel gazdagítsátok a szexuális életeteket. Az alábbi dolgokra azonban nem árt figyelni.

Középpontban a higiénia

Az ánusz nagyon fontos erogén zóna, mivel tele van érzékeny idegvégződéssel, azonban a hüvelytől eltérően nem termel váladékot, ezért aktus közben ajánlatos vízalapú (és illatosított) síkosítót használni, így sem a behatolással, sem a szagokkal nem lehet probléma a későbbiekben. (Ne feledd, szex előtt érdemes a terméket tesztelni, hogy nem vagytok-e rá allergiások!)

Az anális játszadozás előtt ajánlatos az alaposabb mosakodás is, illetve az alkoholos géllel történő fertőtlenítés. Az ujjak a nyelvvel ellentétben sokkal durvább felületűek, és ilyen szempontból lényeges, hogy milyen ápolt vagy sima a kezetek. Az ujj-játéknak ugyanis minden szempontból makulátlannak kell lennie, hogy teljes mértékben ellazulhass.

Forrás: Thinkstock
Laura 22, joghallgató
"Tavaly nyáron Horvátországban vakációztam a barátnőimmel, és összejöttem egy nagyon helyes holland sráccal. Az egyik randira fehér miniszoknyát húztam, és mivel nem akartam a piszkos földre ülni, Daan azt mondta, hogy nyugodtan csücsüljek az ölébe. Ekkor félrehúzta a bugyimat, és finoman elkezdte simogatni a csiklómat, majd pár másodperc múlva finoman betolta az egyik ujját a popsimba. Megdöbbentem és nagyon zavarba jöttem, mert egyáltalán nem számítottam erre. Aztán még mélyebbre hatolt, és kérdezte, hogy fáj-e, de egyáltalán nem volt kellemetlen érzés, sőt! Amikor láttam rajta, hogy iszonyúan élvezi a dolgot, én is beindultam, és ujjai érintésétől kimondhatatlanul kéjes érzés árasztotta el az egész testemet."

A bemelegítés nem csak a futópályán kötelező

Csakúgy, mint a hagyományos szexnél, az előjáték kulcsfontosságú a pozitív élményekhez, amelynek során gátlásaidat úgy kell enyhítenetek, hogy a külső záróizmaid teljesen ellazuljanak. Ennek hiányában a végbélnyílás szűk lesz, ami kényelmetlenséget és fájdalmat okozhat, ezért soha ne próbáljatok addig behatolni, amíg nem vagy kellőképpen felizgulva.

Az ölelkezés, egymás testének érzéki felfedezése és az orális szex jó előfutára lehet az anális játékoknak. Mielőtt a szerelmed behatolna az ánuszodba, mondd neki, hogy legyen nagyon gyengéd és óvatos, továbbá, hogy körkörös mozdulatokkal masszírozza a végbélnyílásod környékét. Kommunikáljatok közben, mert előfordulhat, hogy nem érzed jól magad, és ha túl kellemetlen számodra az érintése, azonnal hagyjátok abba a manőverezést.

A popsi az új punci?
A 2011-ben elhunyt angol-amerikai író, Christopher Hitchens szellemes megjegyzése szerint a négy leginkább túlértékelt dolog az életben a pezsgő, a homár, a piknik és az anális szex. Az első háromhoz nincs mit hozzáfűznünk, mert szinte mindannyian szeretjük a szabadtéri lakomákat (leszámítva a hangyákat), a pohárban gyöngyöző buborékokat és a friss tengeri herkentyűket, de mi a helyzet a popsi nyújtotta élvezetekkel? Korábban hat pasit kérdeztünk meg arról: mit éreznek, amikor belépnek azon a bizonyos hátsó ajtón.

A legkisebb is képes csodákra

Ha felismered a megfelelő tempót, az anális ingerlés extrém és különleges szexuális örömforrás lehet. Ugyanakkor sok férfi annyira izgalomba jön egy női popsi látványától, hogy több ujjal indul felfedezőútra, ami egészen biztosan nem fog működni, és könnyen okozhat fájdalmat. Ha túl nagyok és túl vastagok a pasid ujjai, fontos, hogy a kisujjával kezdje a stimulációt, amíg a popó hozzászokik az új érzéshez. Ha úgy tűnik, élvezi, és a szexuális vágyad is elérte a megfelelő szintet, a többi ujját is bevethetitek.

Fokozd az erotikus hangulatot!

Ha minden pillanatát élvezni szeretnéd az anális kényeztetésnek, a Red Hot Touch című bestseller szerzői, Jaiya és Jon Hanauer szexszakértők ennél a résznél azt javasolják, hogy csináljátok úgy, mintha a vaginát izgatnátok, vagyis a szexpartnered a hüvelykujját csavaró mozdulatokkal vezesse be az ánuszba.

Javasold neki, hogy ezt követően feszítse szét a kezével a farpofáidat, és lassan körözzön ugyanezen ujjával úgy, hogy a tenyere párnás része hozzáérjen a legszűkebb nyílásodhoz. Használjatok még több síkosítót, és növeljétek a sebességet, ha úgy látod, a tested hevesen reagál minden mozdulatra.

Forrás: Thinkstock

Tippek, tanácsok pasiknak:

Amikor egyértelművé válik, hogy párod készen áll a bevetésre, bőségesen beolajozott mutató- vagy középső ujjaddal gyakorolj gyengéd nyomást a végbélnyílására, ami lehetővé teszi, hogy popsijának záróizmai könnyedén ellazuljanak, így lehetővé teszik a behatolást. Ezen a ponton tarts kis szünetet, és várj, amíg alkalmazkodik a szokatlan és extrém élményhez. Javasold neki, hogy lélegezzen mélyeket, ami elősegíti a kismedencei izmok, különösen a végbél záróizmainak elernyedését.

Ülj le egy kicsit a várószobában!

Ha ujjaid a végbélnyílás izomgyűrűi között vannak, célszerű ismét megállnod, hogy a partnered teljesen átadhassa magát a manuális izgatás élményének. Ha furcsának vagy zavarónak találja az érintésedet, szüneteltesd egy időre az anális kényeztetést, majd használj extra adag síkosítót, hogy újra hozzászokjon az ujjaidhoz. Amikor úgy tűnik, hogy befogadóképessége elérte a kívánt szintet, ismételd meg az előző pontban említett nyomásos mozdulatot.

Mivel a belső záróizom akarattól független beidegződésű, itt is várnod kell, mert előfordulhat, hogy feszessé válik, ami azt jelzi, hogy nehezebben engedi magát elcsábítani. Bármilyen figyelmes vagy, könnyen előfordulhat, hogy nem nyílik meg előtted a hátsó kapu, ilyenkor célszerű más módszerekkel kísérletezned.

Használj ki minden fegyvernemet!

Partnered G-pontját hátulról érheted el a legkönnyebben, ha nem a hátán fekszik, hanem neked háttal, pucsító testhelyzetben van. Mivel a hüvely és a végbél fala vékony, és egymáshoz fekszik, a végbélnyílás és a G-pont egyidejű izgatása még különlegesebbé teheti az élményt.

Ezt egyik vagy mindkét kezed segítségével is megteheted: az ánuszába benyúlva nyomd előre ujjadat a hüvely irányába, vagy egyik kezed ujjait vezesd hátulról a végbélnyílásába, míg másik kezed mutató- és középső ujját csúsztasd a hüvelyébe, melynek elülső falán található a kis borsónyi-babnyi mirigy (G-pont). Hüvelykujjad párnás részét helyezd a csiklójára, és hintáztasd a kezed oda-vissza, így remekül ingerelheted a szeméremajkakat is.

Győri Szilvia szexuálpszichológus véleménye:
"Az anális szex élvezete még mindig tabutéma, és nem azért, mert önmagában valami probléma van vele, inkább arról van szó, hogy neveltetésünk tiltja, mert a nők többsége mocskosnak és megalázónak tartja, míg a férfiak sokszor összekötik a szex ilyen módját a homoszexualitással.

Az anális szexet kizárólag akkor tekinthetjük örömforrásnak, ha mindkét fél szabad akaratából dönt mellette, és a partner nagyon finoman és fokozatosan hatol be akár az ujjaival, akár a péniszével. A síkosító elengedhetetlen! A szexshopokban kiváló segédeszközöket lehet vásárolni (pl. anális tágítókat), amelyek megfelelő használata nagyban megkönnyíti a különösen érzékeny tájakra való fájdalommentes behatolást. Az ujjakkal történő anális ingerlést soha nem szabad siettetni, és nagyon fontos a félelmekről vagy a tétovázás okáról beszélgetni egymással. Ha kölcsönösen megállapodunk abban, hogy kipróbáljuk a szex eme formáját, kommunikáljunk egymással akkor is, miközben kísérletezünk."