Nem számít, milyen a melleid mérete és alakja. Minél izgatóbban játszadozol a szexi kis domborulatokkal, annál jobban beindíthatod a pasid fantáziáját. A Life.huelárulja azokat a fortélyokat, amelyek garantáltan megduplázzák az erotikus élvezeteket.

 

A mell az egyik legfontosabb testrész, és ha állig begombolod a blúzod, akkor sem tudod eltakarni őket. Annak érdekében, hogy jobban elfogadd saját idomaidat, iktass be minél gyakrabban egy mellkényeztető szeánszot, és mutasd meg a kedvesednek, hogy a kebleid igenis fontosak neked, és törődsz velük! A férfiak számára rendkívül izgató látvány, ha figyelemmel kísérhetik, miközben szeretgetjük őket, ráadásul a melljátékok során - az intenzívebb véráramlás miatt - olyan kémiai anyagok szabadulnak fel a szervezetedben, melyek fokozzák a szexuális izgalmat.

Tünde, ápolónő (38)
"Nincs erotikusabb dolog, mint amikor a párom pénisze csúszkál a beolajozott melleim között, és a végén beteríti őket az ondójával. Ez az érzés teljesen más, mint amikor hagyományosan szeretkezünk - megfűszerezi a szexuális életünket. Ha a pasim hozzájuk ér, azonnal benedvesedek, és ilyenkor kérhet bármit, csak játszadozzon közben a cicikkel. Szerencsére nagyon érzékenyek a melleim, és magamat is szoktam kényeztetni azzal, hogy simogatom őket, de a mellszexhez azért kell egy kis nyál vagy síkosító, mert akkor egyáltalán nem fáj, és nagyon élvezetes tud lenni."

Forrás: Thinkstock


1. Sétálgass "felül semmiben"

Nem titok, hogy a férfiak nehezen tudnak ellenállni a vizuális kísértésnek, és imádják a fedetlen női keblek látványát. Egy privát toplesz show-val sokkal izgatóbb hatást érhetsz el, mintha egyszerűen ledobálnál magadról mindent, ráadásul fantasztikusan kényelmes érzés, ahogy a melleidet megszabadítod a felesleges szövetektől. Legyen szó bármilyen házimunkáról, lassítsd le a mozdulataidat, légy merész, és incselkedj az előtérbe helyezett kebleiddel, így a párod azt fogja érezni, hogy a finom domborulatok csak arra várnak, hogy végre megérintse őket.

2. Keményíts be!

A női mellbimbó az egyik legérzékenyebb erogén zóna, és a férfiak nagy többsége megőrül a meredező bimbókért. A következő együttlét során, miközben a párod felett vagy, lassan cirógasd bimbóiddal az arcát, és finoman érintsd hozzá a homlokához, a szeméhez, végül az ajkaihoz. Hogy még inkább felforrósítsd a levegőt, kenj szét olyan szexi finomságokat a kebleiden, mint a tejszínhab, a csokoládé vagy az ehető testfesték. Az illatos olajoktól még szexisebbé válnak a nőies domborulatok, és remekül csúsznak: cseppents a melleid közé pár csepp olajat (használat előtt végezz bőrpróbát, hogy nem vagy-e allergiás a kencére), majd kezdd el lágyan masszírozni őket. Ezután gyengéden csavard meg ágaskodó bimbóidat, és ha mindketten kellőképpen felizgultatok, élvezzétek a gátlástalan boldogságot.

A Life tippje:
Kend be a mellbimbóidat mentolos ajakbalzsammal. Ez szexi és hűvös érzés, ami erotikus borzongással tölt el.

Gábor, biológus (41)
"Imádom hallani és nézni, ahogyan egy nő reagál, miközben a mellbimbóival játszom. Két évvel ezelőtt volt szerencsém egy olyan nőhöz, aki akkor is el tudott élvezni, amikor a saját melleit izgatta, azt hiszem, nem tudok elképzelni ennél extrább élményt. Fantasztikus látvány volt, ahogy a hegyes kis nyelvével a bimbóját nyalogatta, és alig vártam, hogy az ajkaimmal én is megérinthessem őket."

3. Fedezd fel a legpuhább világot 

Nincs olyan női testrész, ami ne mutatna jobban egy vékony fátyol, szatén vagy csipke mögött. Még azok a pasik is, akik általában azt mondják, szívesebben látnak az ágyban anyaszült meztelenül egy nőt, teljesen beindulnak attól, ha valamilyen szexi anyag borítja partnerük intim testrészét. Kísérletezz különböző textíliákkal az előjáték alatt, és teszteld, hogy milyen érzéseket keltenek a legérzékenyebb területeken. Kérd meg a párodat, hogy egy szuperlágy kasmírkesztyűvel érintse meg csupasz melleidet, vagy húzz ki a fiókból egy selyemsálat, és ezen keresztül izgasd finoman a bimbóidat. Ez egy rendkívül szexi érzés, és mindkettőtök számára hatásos látványelem, de a tollból készült cirógatót is kipróbálhatjátok a gyengéd elő- és utójátékhoz.

Forrás: Thinkstock

4. Bizseregj és rezegj!

Egyes nők pusztán a mellbimbók kézzel vagy szájjal történő ingerlésével is elérhetik az orgazmust, de azt talán kevesebben tudják, hogy a csúcspont közeledtével a test képes erősebb stimulációt is elviselni. A szexuális gyönyör új magasságaiért próbáld ki a vibrátoros mellcsipeszt vagy lepd meg magad egy vákuummal rögzíthető mellizgatóval: csak helyezd bimbóidra a puha tapadókorongokat, és pumpáld addig a labdát, amíg el nem éred a kívánt mennyiségű vákuumhatást. A mellbimbóid imádni fogják ezt a fantasztikus játékot. Ha szereted az extrémebb dolgokat, a különböző alakú mellbimbógyűrűk fájdalommentes, mégis fantasztikus ékszerei a testnek, a rezgő bimbóbilincsek pedig eksztázissal ajándékoznak meg.

Győri Szilvia szexuálpszichológus, tanácsadó szakpszichológus véleménye :

"A szex alatt  sok férfi szinte egyből a vaginára fókuszál, és figyelmen kívül hagyja a kebleket, így nem csoda, hogy a szexszel töltött időt kevésbé változatosnak éljük meg. A női mellekkel való játszadozás a szexuális élet kellemes része - akár egyedül, akár partnerrel. Ne feledd: a mellek megfelelő kényeztetése élvezetes módon járul hozzá a kielégítő nemi élethez. Azért is érdemes időt szánni rájuk, mert a mell és a mellbimbó izgatása egyes tudósok szerint hatással van a neurokémiai rendszerre, ami közelebb hozhatja a párokat egymáshoz."


"Nem érinthetem meg a melleit" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121210-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-kinoz-hogy-nem-erinthetem-meg.html Mellkényeztető szexlecke - pasiknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121207-szex-szerelem-parkapcsolat-hogyan-kell-megerinteni-a-noi-mellet-avagy.html Amilyen a melled, olyan vagy az ágyban!http://www.life.hu/szeress/szex/20110401-amilyen-a-melled-olyan-vagy-te.html Miért vonzódnak a férfiak a női mellekhez?http://www.life.hu/szeress/szex/20121005-szex-szerelem-parkapcsolat-miert-vonzodnak-a-ferfiak-a-noi-mellekhez.html Mellizgató útmutató pasiknak - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120927-szex-szerelm-parkapcsolat-igy-kenyeztesd-a-melleit-forro-szextipp.html A méret a lényeg? - pasik vallomásai a női mellrőlhttp://www.life.hu/szeress/szex/20120905-szex-szerelem-parkapcsolat-a-meret-a-lenyeg-pasik-vallomasai.html