A legtöbb pasit beindítja, ha a nő tud csábítani a mellével, és nem szégyenlősködik, ha szexre kerül a sor. A Life.hu most arról kérdezte a pasikat, számukra mit jelent a mellek kényeztetése.   

Sok nő még mindig képtelen arra, hogy elfogadja a kebleit olyannak, amilyennek a természet teremtette őket. Takargatja magát az ágyban, és nem mer, vagy nem akar a mellével csábítani (vagy ha mégis megteszi, közönségesen csinálja), pedig számos férfit igencsak boldoggá lehet tenni azzal, ha valaki felvállalja az adottságait, és élni is tud velük.

Forrás: Thinkstock
Ezért szeretik a férfiak a nagy melleket:
Nem kell tudósnak lennünk ahhoz, hogy megállapítsuk: a pasik imádják bámulni a női domborulatokat. Ők ugyan nem vallják be, de a kutatások nélkülük is igazolják a tényt, miszerint ha egy férfi egy hölgyet fixíroz, a szeme több időt pihen annak mellkasán, mint a testének bármelyik részén. Azt is tudjuk, hogy egyesek a nagyobb cicikre buknak, másokat inkább a kisebbek vonzanak. De vajon mire gondolnak a pasik, amikor felmérik az "áldozatukat"? Korábbi cikkünket a témában ide kattintva érheted el.
Forrás: Thinkstock
Vince 29, tanár:
"Én alapvetően a természetesség híve vagyok, ezért sem bírom a műszájakat, a műpillákat vagy a műmelleket. Mi például soha nem csurgatunk fagyit, forró csokit vagy más felesleges marhaságot a barátnőm mellére, mert természetesen szeretem kényeztetni a cicijét, amíg jól megkeményedik a mellbimbója, aztán máshol folytatom.

Azt is nagyon szeretem, ha szex közben ő csókolgatja az én bimbóimat, de attól egy pillanat alatt beindulok, ha gyengéden harapdálja is őket. Bár bírom a mellszexet, a méretei miatt sajna ez most kizárt, de volt olyan kedvesem, akivel rendszeresen csináltuk, és ha őszinte akarok lenni, azért hiányzik ez az élmény."
András 33, bankár:
"Én kebelimádó vagyok, és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. Igazából fogalmam sincs, miért rajongok ennyire értük, valami freudi dolog lehet a háttérben, és a csecsemőkorral lehet összefüggésben. Számomra teljesen mindegy, hogy milyen a formája vagy a mérete a nő mellének, mert a hatalmas kebel számomra hab a tortán, ami több lehetőséget kínál szex közben.

A kis mell se zavar, mert arról árulkodik, hogy több időt kell szánni más területekre. Azt viszont egyáltalán nem szeretem, ha a lány, akivel épp együtt vagyok, szégyenlősködik és takargatja magát, mert ezzel megfoszt az élménytől, ráadásul elveszi a kedvemet a szextől is. A barátnőm szerencsére ilyen téren is kielégíti az igényeimet, mert sokszor elélvez attól, ha a mellét izgatom, és legalább annyira imádja ezt, mint amikor alul ügyködöm."

Amíg a 90-es években Pamela Anderson szilikondudás poszterei lógtak a szobák falán, úgy tűnik, a 21. század férfija inkább a kisebb mellméretre szavaz. A gyönyörű Keira Knightley korábban azt nyilatkozta a kebleiről, hogy szívesen megmutatja őket a filmvásznon, mert olyan kicsik, hogy úgysem érdekli az embereket, ám valójában a fél világ megőrül értük. A Life.hu korábban már annak is utánajárt, a férfiak körében miért hódítanak egyre inkább az apróbb idomok.

Vágyölő mellek férfiszemmel:
"Nincs a világon szebb, mint a cici" -  tudjuk a dalszövegből, és persze az életből is. Néha-néha azért előfordulhat, hogy olyan mell kerül az egyszeri férfi szeme elé, amely bizony lohasztóan hat rá. Korábbi cikkünkben férfiakat kérdeztünk arról, milyen cicivel jártak már így. Íme a válaszok.