A szeretkezés önmagában is kellemes és szórakoztató időtöltés, de ha mindig a klasszikus helyszíneket és a jól bevált pózokat választjátok, akkor a kapcsolat előbb-utóbb el fog laposodni. A Life.hu alábbi szextanácsai lehet, hogy elsőre furcsának tűnnek majd, de az biztos, hogy ha megfogadjátok őket, elkerülhetitek az unalmas pillanatokat a hálószobában. Egy évvel ezelőtt ez volt a kedvenc cikketek.

1. Gerjessz szexuális feszültséget!

Előfordult már veled, hogy sistergő kémiát éreztél a levegőben, amikor egy kollégáddal találkoztál a liftben, és izgatottan vártad a másnapot, hogy újra összefuthass vele? Akkor pontosan tudod, hogy milyen érzés valakiről fantáziálni, és titokban arról álmodozni, hogy egyszer beteljesülnek az erotikus fantáziáid.

Forrás: Thinkstock

A szeretet összetarthat egy párkapcsolatot, de két ember között a kémia tartja a vonzást életben, és a férfiak számára kevés dolog szexisebb, mint egy kiszámíthatatlan szerető. Ha a jól megszokott együttlétek helyett merőben új élményekre vágysz a pároddal, soha ne beszélj a vágyaidról egyértelműen. A szexuális feszültséget merész, ám titokzatos módon gerjesztheted, ha pajkosan kommunikálsz, flörtölsz a szemeiddel, és úgy játszol a nőies varázserőddel, hogy a pasid az utolsó pillanatig kételyek között marad. Tarts be a "két lépést előre, egyet hátra" szabályt, és a szex garantáltan robbanásveszélyes lesz a következő alkalommal.

2. Tárd fel intim titkaidat!

Azt gondolod, hogy könnyebb lenne beszédet tartani több száz ember jelenlétében, mint maszturbálni a párod előtt? Ha igennel feleltél a kérdésre, vedd figyelembe azt a tényt, hogy a legtöbb férfi kívánságlistáján előkelő helyen szerepel, ha nézheti a partnerét önkielégítés közben. Néha ki kell lépni a komfortzónából, hogy az összebújások ne váljanak monotonná, és frissítő változás, ha időről időre átveszed a szexuálisan domináns szerepet.

A maszturbáció a szex egy lehetséges formája, és nagyszerű módja annak, hogy megoszd pároddal a legintimebb titkaidat. Ez nemcsak egy személyes "pornóshow", de remek lehetőség arra is, hogy megmutasd neki, mit és hogyan szeretsz az ágyban. Örülj annak a képességednek, hogy kényeztetheted saját magadat, és annak is, hogy így megajándékozhatod szeretőd az egyik legérzékibb élménnyel.

Forrás: Thinkstock
Niki 24, ápolónő
"Én gyakran szoktam a párom előtt önkielégíteni, mert imádom, ha néz közben, és amikor látom rajta az elhatalmasodó vágyat, az engem is teljesen felcsigáz. Amikor magamnak csinálom, ő a két kezével simogatja a melleimet, és olyan helyeken csókolgatja a testemet, ahol szeretkezés közben egyébként nem tudna.

Az is elképesztően erotikus érzés, amikor leülünk egymással szemben, széttárjuk a lábainkat, és csak figyeljük egymást, amíg mindketten elélvezünk. És ami a legjobb az egészben, ilyenkor annyira beindulunk, hogy utána még nagyobb a szexuális étvágyunk."

3. Két pár - dupla élvezet

Ez a szex egyik legizgalmasabb fajtája, ami általában félénken indul és szenvedélyesen végződik. Ha egy baráti párral mentek el egy hosszú hétvégére vagy vakációzni, könnyen előfordulhat, hogy valamilyen ok miatt egy szobában kell töltenetek az egész éjszakát. Amikor két pár ugyanabban a szobában fekszik le, könnyen lehet szex a vége a dolognak. Ebben a szituációban szó sincs partnercseréről vagy kisebbfajta orgiáról, és kizárólag azoknak a pároknak szól, akik szeretnének egy kis izgalmat csempészni a nemi életükbe, de nem akarják vállalni a csoportszex fizikai vagy érzelmi kockázatait. Az "azonos szoba szex" fő előnye a biztonság, és ha nem zavar - vagy egyenesen izgatónak találod -, hogy mások is hallhatják a takaró alatti nyögéseket és sóhajokat, különleges szexuális élményben lehet részetek.

A Life.hu tippje:
Az ilyen típusú szexnél természetesen be kell tartani az alapvető játékszabályokat. Ha olyan párral kerültök egy helyiségbe, akikről azt feltételezitek, hogy érzékenyen reagálnának egy éjszakai hancúrozásra, nem szabad kísérletezni, mert az a barátság végét is jelentheti.

 

4. Az intimitás legmélyebb formája - A szerelmi együttlét

Már bemutattuk neked a legforróbb szextípusokat, de még nem beszéltünk a legeslegjobb együttlétről. Amikor két ember igazán szerelmes egymásba, azt jelenti, hogy a másik minden igényét kielégíti - nem csak szexuálisan. A köztük lévő érzelmi kötelék hihetetlenül erős, és a szeretkezés igazán meghitt és bensőséges, mivel mindketten pontosan tudják, mire vágynak az ágyban. A szeretkezés és a szex nem ugyanaz, ami nem jelenti azt, hogy egyik jobb vagy rosszabb a másiknál. A szerelmeskedés sokkal mélyebb és lassúbb együttlét, és magában foglalja az intimitás minden örömét, míg a szex a fizikai aktus közös élvezete. A sikeres párkapcsolat kulcsa a tökéletes egyensúly, és néha szeretkezel, máskor szexelsz a pároddal, annak a bizonyítéka, hogy tökéletes társak vagytok.

Forrás: Thinkstock

5. Pikáns szerepjátékok

Nem kell szvingerklubba menned vagy leszbishow-ban részt venned ahhoz, ha szeretnéd felforrósítani a szexuális életedet - mindössze annyit kell tenned, hogy belebújsz valaki más bőrébe. Mindenkinek vannak erotikus fantáziái, ami normális és egészséges része az emberi szexualitásnak. Tény, hogy legtitkosabb vágyaidat nem könnyű feltárni a másik előtt, ám a piszkos gondolatok megerősíthetik a párkapcsolatot, és teljesen új dimenziókat fedezhettek fel együtt.

Az órákon át tartó szeretkezés is nagyon élvezetes, de a szerepjáték huncut összetevői felvillanyozó hatással lehetnek az együttlétre. Ha eleinte bizonytalanul érzed magad, és nem igazán tudod, hogyan kezdj hozzá, próbáld ki a "nem ismerjük egymást" című jelenetet, ezáltal magadra ölthetsz egy merőben új karaktert, aminek segítségével olyan dolgokat is megtehetsz, amiket máskor nem. A szerepjátékszex fő célja nem a mindent elsöprő orgazmus, ám segíthet kielégíteni a legextrémebb kívánságokat is, miközben mindketten remekül szórakoztok.

Győri Szilvia szexuálpszichológus véleménye:
"Soha nem szabad abba a hibába esni, hogy megöljük a spontaneitást. Egyes párok például csak hétvégén szeretkeznek mondván, a hétköznapokban erre nincs idő vagy energia, míg mások kizárólag estére időzítik az intim együttlétet, mert úgy szokták meg.

A szexuális élet elszürkülését csak úgy kerülhetitek el, ha mindig nyitottak vagytok az újdonságokra. Nem kell feltétlen egy harmadik fél bevonására gondolni, ha némi változatosságra vágytok, elég, ha valami olyasmit tesztek, ami eltér a rutinszerű összebújástól. Nem léteznek tabuk mindaddig, amíg az együttlét bármely formája mindkét fél számára kölcsönösen élvezetes."