Szétfeszít a büszkeség, amikor szex után a csajod levegő után kapkod, és szentül hiszed, hogy attól válsz igazi férfivá, ha öt perc alatt a csúcsra repíted őt? A nő testi kielégítése nem egy bonyolult művelet, de ha hosszú távon is szeretnéd fenntartani a szenvedélyt, bizony a fejecskéjében is meg kell hódítanod őt.

Végre megszerezted magadnak a kiszemelt nőt, és úgy gondolod, vele szeretnéd leélni életed hátralevő napjait? Vajon hogyan győződhetnéd meg arról, hogy semmi másra nem vágyik, mint arra, amit te nyújtani tudsz neki? A szex nem akkor kezdődik, amikor meztelen vagy (oké, technikailag igen), hanem jóval előtte.

Ha két ember "összejön", a szex egy ideig izgalmas lesz, de hamarosan belopózik a hálószobába az unalom, és a szenvedélyes ölelkezések helyét felváltják a rutin mozdulatok. A szexuális elégedettség épp úgy függ az érzelmi intimitástól, mint a fizikai kielégítéstől, és ha pontosan tudod, hogyan kell a nődhöz érzelmileg is közeledni, a szeretkezés meghittebbé válik és a párkapcsolat erősebb lesz.

Forrás: Thinkstock

A "kölcsönkenyér visszajár"

Olyan nagy rajtad a nyomás, hogy amikor végre az ágyba kerültök, gyorsan lezavarod a dolgokat, és ha történetesen még el is élvez a csajod, titokban büszkén hátba veregeted magad? Elgondolkodtál azon, hogy milyen sikereid lehetnének, ha igazi intim hangulatot teremtenél szex előtt? A kölcsönösen kielégítő és változatos élményekhez meg kell változtatnod a szexről való gondolkodást, amit szexuális intelligenciának neveznek. Ha nem a saját csúcsteljesítményedre és az eksztatikus orgazmusodra fókuszálsz, hanem előtérbe helyezd a másik igényeit, nem kell attól félned, hogy a partnered önző és tisztességtelen játékosnak tart majd az ágyban.

Ki akar felfújható guminő lenni?

A férfi és a női nemi rendszerek több szempontból is eltérőek: a férfiak szexuálisan sokkal gyorsabban felizgulnak, míg a nőknek időre van szükségük a megfelelő izgalom eléréséhez. Csak azért, mert készen állsz a bevetésre, nem jelenti az, hogy ő is elég nedves például, ilyenkor nem árt behúzni a kéziféket és időt szánni az előjátékra, ami segíthet a ráhangolódásban.

A legtöbb nő egyetért abban, hogy a szex elég unalmas szenvedély nélkül, és nincs olyan, aki arra vágyna, hogy úgy kezeljék a hálószobában, mint egy felfújható guminőt. Nem az a cél természetesen, hogy minden aktus észbontó legyen, de ne hagyd figyelmen kívül azt a tényt, hogy egy igazi Nőről van szó, akinek törődni kell az érzelmeivel. Ahhoz, hogy a partnered mindig készen álljon a cselekvésre, az elméjét is "izgatnod" kell, ami ugyanolyan bizsergető élmény lehet, mintha alul tevékenykedsz.

Parlagon heverő keblek

Minden nőnek vannak különleges és titkos pontjai, amik azonnal képesek ráhangolni a legvadabb szexre is, csak meg kell találni őket. A szex attól válik a nők számára igazán felejthetetlenné, ha a férfi végigcsókolja és végigsimogatja minden porcikáját. A pasik a nemi aktus során sokszor elfeledkeznek az egyik legerogénebb zónáról, a mellekről, vagy ami még ennél is rosszabb, túl nagy hévvel vetődnek rá, holott a keblek igen érzéki területek. A bimbók érintésére például mindenki eltérően reagál, és a megfelelő technika kidolgozásához időre, türelemre van szükség. Szánj időt az édes halmok kényeztetésére, mert a nők szeretik, ha a pasi tudja, hogyan kell megérinteni őket oly módon, hogy teljes legyen a gyönyörérzet.

Forrás: Thinkstock
Laura 28, étteremvezető
"A jó szex minden érzékszervemre hat, és nálam mindig az előjátékkal kezdődik. Amikor a pasi piszkos dolgokat suttog a fülembe, közben végigcsókolja a nyakamat, és a hátamat cirógatja, egyből libabőrös leszek. Én az olyan férfiakat kedvelem, aki képesek átvenni az irányítást az ágyban, miközben továbbra is úriemberként viselkednek. Legutóbb kifogtam egy nárcisztikus idiótát, és eleinte nagyon tetszett, hogy folyton újítani próbált az ágyban, de folyamatosan váltogatta az irányokat, ezért soha nem tudtam, mit akar igazán. Most olyan valakire vágyom, aki egyszerre vad és gyengéd az ágyban, és megmutatja, milyen egy igazi férfi."

Ne vágd be a szunyát!

A leggyakoribb hiba, amit a férfiak elkövetnek az ágyban, hogy szex után rögtön álomba szenderülnek, és a nők ilyenkor úgy érzik, csak (ki)használják a testüket. Nagyon vékony ugyanis a határvonal a kellemes ellazulás és a "jól végeztem a dolgom" típusú közöny között, és nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor aktus után lemászol a csajodról, majd rögtön a falnak fordulsz. Leküzdeni az álomkórt nem könnyű feladat, de ha hancúrozás után kellő figyelmet fordítasz a párod igényeire, érzelmileg is közelebb kerülhettek egymáshoz.

Az sem mindegy, mit (és hogyan) mondasz

A nőknek is aktív képzelőerejük van, és szex során az erotikus, izgató szavak sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak, mint a vizuális megjelenés (a higiénia kötelező!). Ha megdicséred a külsejét, kiemelve a legszebb testrészeit, vagy megsúgod buja fantáziádat, a partnered szinte euforikus állapotba kerülhet, és biztosan nem fog tiltakozni, hogy megélhesd a vágyaidat.

Ezzel együtt kerüld a túlzásokat, mert nincs semmi vonzó egy olyan pasiban, aki minden mozdulatához engedélyt kér, és a túlzott hörgések vagy az ismétlődő szavak legalább annyira unalmasak, mintha némán tennéd a dolgodat. Próbáld megtalálni azt a közeget, ami lehetővé teszi, hogy kényelmesen érezd magad anélkül, hogy üvöltéseddel nullára csökkentenéd a párod libidóját, vagy felvernéd a szomszédokat.

Forrás: Thinkstock

Kísérletezz!

Minden nő, amikor megkérdezik az álomférfi tulajdonságairól, a lista elején említi a spontaneitást. A legunalmasabb szexuális kapcsolatok azok, ahol a párok mindig ugyanabban a pózban szeretkeznek, és nem kísérleteznek semmivel. A "ki-be, fel-le" típusú mozdulatok is lehetnek kellemesek (egy ideig), de csak azért, mert "benne vagy" a nőben, nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül hagyhatod a többi testrészét. Ha úgy érzed, egy adott pozíció kezd unalmassá válni, frissítsd a dolgokat azzal, hogy izgalmas csavart csempészel az intim együttlétbe. A vadabb gondolatoktól és váratlan fordulatoktól a szex sokkal izgalmasabbá válik, és ugye te sem szeretnéd, ha a mennyezetre pillantva párodnak a festés jutna eszébe?

Győri Szilvia szexuálpszichológus véleménye:
"A legtöbb nőnek van egy kalandosabb oldala, és hajlandó új dolgokat is kipróbálni az ágyban, ha bízik a partnerben. Ha szeretnéd az együttléteket valami újdonsággal feldobni, szexuális fantáziáid őszintén vezesd fel, de semmiképp se hangozzék úgy, mintha a párodnak ez kötelező lenne. Inkább meséld el neki, hogy miért izgatnak azok a dolgok, amiket vele szeretnél megélni.

A nők szeretik, ha értékelik őket az ágyban is, ami könnyebben oldja a gátlásaikat, és ez legtöbbször növeli kísérletező kedvüket is. Ha meztelenül fekszik előtted a párod, és találsz rajta valami lenyűgözőt, ne habozz elárulni. Ettől sokkal jobban fogja magát érezni, és megnövekedett szexuális önbizalma jó eséllyel együttlétet eredményez. A szeretkezés szórakoztató és örömteli dolog, nem pedig kellemetlen és stresszes esemény, ezért igyekezz megfelelően kommunikálni a vágyaidat, és mindig figyelj a másik igényeire, ami sokkal jobb megközelítés, mint a 'kommandó' típusú szex."