Egy kiadós lepedőgyűréshez nem kell más, mint két ember, egy alkalmas helyszín és minél intenzívebb vágy - a többiről gondoskodik a természet. Nem is vitatjuk ezt az alapállást, de gyorsan hozzátesszük, hogy egy kis fantáziával és néhány eszközzel ennél jóval többet is ki lehet hozni a helyzetből. A Life.hu utánajárt, hogy mi mindenre jó a síkosító.

Ha egészségesen működik a tested, a természet, egészen pontosan a Bartholin-mirigyek gondoskodnak arról, hogy minden olajozottan működjön az intim területeken szex közben. Ha hormonális, lelki vagy egyéb okok miatt nem tudnak rendesen váladékot termelni, hüvelyszárazság alakul ki, és az örömteli együttlét érdekében szükség lehet némi mesterséges utánpótlásra. Ilyenkor kerülnek képbe a különféle síkosítók, ám ez nem jelenti azt, hogy kizárólag orvosi okokból nyúlhatsz a tubusok és tégelyek után. Ha némi extra pajzánkodásra vágysz, szintén jó szolgálatot tehetnek ezek az erotikus kencék.

Thinkstock

Öko az ágyban

A különböző összetételű síkosítók használatáról korábbi cikkünkben már olvashattál, az ökotermékek azonban viszonylag újdonságok a piacon. Ezek a síkosítók természetes anyagokból, rendszerint gyógynövényekből készülnek, és víz- vagy természetes olaj alapúak. Használhatod őket lelkiismereti okokból, ha fontos számodra, hogy bujálkodás közben is a természet kincsei vegyenek körül, de akkor is jó választásnak bizonyulnak, ha hajlamos vagy az irritációra, esetleg allergiára. A természetes összetevők ugyanis kisebb eséllyel okoznak ilyen problémákat, mint a szintetikus anyagok.

Anális kalandok

Az igazán élvezetes és biztonságos anális szexhez két dolog nélkülözhetetlen: az óvszer és a síkosító. A hátsó ajtó kedvelőinek legnagyobb bánatára az ánuszban nem találhatók Bartholin-mirigyek, így a nedvességet külső forrásból kell biztosítani. Bármilyen óvszer-kompatibilis síkosítót használhattok, ám célszerű kifejezetten az anális együttléthez készült termékeket választani. Ezek ugyanis típustól függően nyugtatják, rugalmasabbá teszik vagy akár enyhén el is ernyesztik a záróizmokat, így simábban megy a behatolás, és elkerülhetitek a sérüléseket is.

Mindent a szájnak

Az ízesített, ehető síkosítók kifejezetten orális kalandokhoz készültek, és a segítségükkel megízlelhetitek egymást gyümölcsös, vaníliás, pezsgő, csokoládé vagy akár tejeskávé ízű feltéttel. Természetesen akkor sem kell rohannotok a fürdőszobába, ha ráuntatok az orális kényeztetésre, és rátérnétek a tárgyra, hiszen az ízesített változatok is használhatók az együttléthez. Leginkább akkor vethetők be ezek a síkosítók, ha különleges élményre vágytok, de azoknak is remek kompromisszumos megoldást jelentenek, akik a nemi szervek természetes szaga miatt idegenkednek az orális szextől. Szintén jó szolgálatot tehetnek, ha mélytorok-technikával kísérleteztek, hiszen a sikerhez elengedhetetlen, hogy a száj és torok nagyon nedves és síkos legyen.

Thinkstock

Síkosító extrákkal

A gyártók igencsak kihasználják az erotikus kencékben rejlő potenciált, és olyan különleges összetevőkkel is gazdagítják a termékeiket, amik messze túlmutatnak az olajozott működésen. A melegítő hatású, izgató összetevők a gyorsabb és intenzívebb orgazmust segítik elő, a késleltető összetevők pedig azt a célt szolgálják, hogy a pasid állóképessége soha nem tapasztalt méreteket öltsön, és maratoni kéjben legyen részetek. 

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!Fémcsipesz a mellbimbón - Halálos szexbalesetek (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130311-szex-szerelem-parkapcsolat-halalos-szexbalesetek-vigyazz-hogyan-szerelmeskedsz.html "Engedd el magad, kicsim" - Mi ciki az ágyban? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130308-szex-szerelem-parkapcsolat-mi-ciki-az-agyban-18.html 9 jótanács orális kényeztetéshezhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110520-parkapcsolat-szex-szexualitas-az-oralis-szex-alapjai.html Fogantatás: te megérezted?http://www.life.hu/szeress/szex/20130307-szex-szerelem-parkapcsolat-te-megerezted-gyermeked-fogantatasat.html Profi szexpraktikák a tökéletes orgazmushozhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110603-szex-parkapcsolat-szexualitas-szexpraktikak-a-tokelketes-orgazmushoz.html