Kíváncsi vagy a leghíresebb sztárok hálószobatitkaira? A Life.huösszegyűjtötte neked a legizgalmasabbakat! Ha új dolgokra vágysz a szexben, miért ne próbálnád ki a trükkjeiket?

1. Rihanna gúzsba kötve élvezi

Valami vadabbra vágysz? A barbadosi énekesnő a Rolling Stone magazinnak elárulta azokat a titkokat is, amelyeket mások féltve őriznek. Rihanna nem félénk és gátlásos lány, nem esett nehezére mesélni rajongóinak arról, hogy ő attól jön tűzbe, ha megkötözik... "Az életem minden területét én irányítom, az ágyban viszont azt szeretem, ha alárendelt lehetek a partneremnek." Bilincs, selyemsál, selyemzsinór, bármi jöhet, de Rihanna elmondása szerint legjobban azt élvezi, ha a pasija a kezét használja, és úgy lefogja, hogy szinte mozdulni se tudjon.

Forrás: AFP

2. Mel B és a vibrátor

Szeretsz játszani? Az egykori Spice Girl szerint a legdögösebb dolog a világon a vibrátor! Mel B éjjeli szekrényének titka ez a jól ismert szexkütyü. Az énekesnő azonban nemcsak féltve őrzi, hanem rendszeresen használja is az érzéki játékszert."Egy vibrátor mindig jól jöhet! Ha nincs partnerem, azért használom, ha van, akkor pedig rábeszélem, hogy néha vonjuk be az erotikus játszadozásunkba a kis vibráló segédeszközömet is."

Forrás: AFP

3. Kirsten Dunst házon kívül csinálja

Szívesen kimozdulnál a négy fal közül? A színésznő, ha unalmasnak tartja a szexuális életét a párjával, nem a pasiját cseréli le, hanem a hálószoba helyett választ más helyszínt az együttléthez. Kirsten Dunst legizgalmasabb szexkalandját egy bevásárlókörúton élte át, amikor kedvesével egy butik próbafülkéjében ajándékozták meg egymást a gyönyörrel. A pasija biztosan nem nyűgösködik azóta, ha Kirsten elcsalja magával cipőt vagy ruhát venni...

Forrás: AFP

4. Pamela Anderson, Paris Hilton és a házi pornó

Mindig ugyanabban a pózban? Mindig ugyanabban az ágyban? Egy idő után a megszokott szexkörülmények már nem annyira vonzóak, mint egy kapcsolat elején, ilyenkor nem árt, ha használod a fantáziádat. Forgathatsz például szexfilmet a kedveseddel - a filmrendezés, a színészet igazán kreatív szakma... Így gondolja ezt Pamela Anderson vagy Paris Hilton is, hiszen a két szőkeségről már több "házi használatra" készült pornófilm is készült. De te legyél óvatosabb, nehogy egy filmmegosztó oldalon lásd magadat újra, félreérthetetlen szituációban, mint Paris vagy Pamela.

Forrás: AFP

5. Angelina Jolie, Brad Pitt és a menetrend

Nincs időd a kedvesedre, nincs időd szeretkezni? Tervezd be! Első hallásra nem hangzik túl romantikusnak és erotikusnak, ha egy pár napirendjébe be kell írni a pásztorórákat is. Az első számú hollywoodi álompár azonban jóval elfoglaltabb, mint az átlagos házasok, így érthető a gyakorlatias gondolkodásuk. Angelina és Brad a legtöbb együttlétüket gondosan megtervezik, hogy még véletlenül se jöhessen közbe semmi, csak és kizárólag egymásra koncentrálhassanak. A sztárpár persze nemcsak az időpontot egyezteti, hanem a helyszínt is. Állítólag az egyik kedvenc szerelmi fészkük a medencéjükhöz tartozó vízesés mögötti kis zug, ahol háborítatlanul élvezkedhetnek.

Forrás: AFP

6. Kate Beckinsale, Mariah Carey és a modern technika vívmányai

Távol kell töltened néhány éjszakát a pasidtól? Ne csüggedj! Nem könnyű a sztárok - szexuális - élete sem, a sok utazás és a kevés szex már számtalan ideálisnak látszó sztárházasságot tett tönkre. Sem Kate Beckinsale, sem Mariah Carey nem eshet azonban ebbe a csapdába - hála az internetnek és a telefonnak. Kate például - ha a párjától távol forgat egy filmet - a világháló lehetőségeit aknázza ki egy kis élvezet kedvéért, az esti online telefonálás vagy a csevegés élőképpel még izgalmasabb! A popdíva pedig a telefonra esküszik, így szinte nincs olyan külön töltött éjszakája a férjével, hogy ne hívnák fel egymást "forró dróton".

Forrás: AFP

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!A hűvöstől a hírnévig - Sztárok a rács mögötthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130319-snoop-lion-tim-allen-paris-hilton-jamie-waylett-gabor-zsazsa.html Rettenetes sztárszülőkhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130211-frances-bean-cobain-beyonce-es-mathew-knowles-aaron-carter-eminem.html A legkülönösebb sztárbarátságokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130208-jodie-foster-es-mel-gibson-charlie-sheen-es-lindsay-lohan.html A sztárvilág legnyitottabb kapcsolataihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130205-rihanna-es-chris-brown-will-es-jada-pinkett-smith-tilda.html 5 sztár, aki elvesztette a kisbabájáthttp://www.life.hu/szorakozz/20130204-lily-allen-brooke-shields-pink-celine-dion-mariah-carey-.html