Sok trükköt be lehet vetni azért, hogy még izgalmasabb és felejthetetlenebb legyen a szexuális együttlét. Az egyik a sok fortély közül, hogy különleges simogatásban részesíted a kedvesed. A Life.hu most elárulja, mit kell pontosan tenned.

A bőr nagyon érzékenyen reagál a hőmérséklet változásaira, amit a szexuális együttlét alatt egy-két trükkel még tovább fokozhatsz. Néha az is elég, ha csak játszol, hol hideget, hol meleget lehelsz a kéjre vágyó felületre, máskor használd a kreativitásodat. Lássuk, hogyan. 

Forrás: Thinkstock

Mit kell tenned?

Készíts magad mellé egy kis tálba jégkockát, illetve egy pohár forró mentateát, mert ezek kellenek ahhoz, hogy az eltérő hőhatású érintésekkel a gyönyör útjára vezesd a pasidat.

Vesd be az ujjaidat: a jégkockával óvatosan, finoman cirógasd végig a legérzékenyebb testtájait, majd mártsd bele a bögrébe az ujjaidat, és a forró ujjbeggyel is kényeztesd őt. A mentás kényeztetés előtt végezzetek bőrpróbát, hogy a kedvesed nem allergiás-e a készítményre.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Szextipp: Szexmeditáció a gyönyörérthttp://www.life.hu/szeress/szex/20130327-szex-szerelem-parkapcsolat-szextipp-szexmeditacio.html Szextipp: szeresd magad!http://www.life.hu/szeress/szex/20130321-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-szeresd-magad.html Szextipp: érzéki tanácsok új partnerhezhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130314-szex-szerelem-parkapcsolat-szextippek-uj-partnerhez.html Szextipp hétvégére: Ettől élvez el a férfi (18+)http://www.life.hu/szeress/20130301-szex-es-szerelem-6-tipp-a-ferfi-felejthetetlen-orgazmusaert.html Szextipp: Gyönyör házimunka közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130221-szex-szerelem-parkapcsolat-hazias-csabitas.html Szextipp: így vásárolj be a jó szexhez (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130207-szex-szerelem-parkapcsolat-szextipp-profi-kelleklista-a-jo-szexhez.html Szextipp: Vedd be a mentolt (is) a szádba (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130107-szex-szexualitas-parkapcsolat-vedd-be-a-mentolos-cukorkat-is.html