A párkapcsolatok válságáért legtöbbször az ellaposodó szexuális élet a felelős. A Life.hu most olyan szextippek nyomába eredt, amelyekről sokat lehet olvasni bizonyos fórumokon, de most az interjúalanyok mondják el, hogy azok valóban beváltak-e a gyakorlatban.  

Ne feledd: sikerre csak akkor számíthatsz - legyen bármilyen extrém is az ötlet -, ha az valóban megvalósítható, nem vált ki ellenérzéseket, dühöt a másikból, továbbá nem okoz allergiát, fájdalmat, és nem megalázó a partner számára.

Forrás: Thinkstock

Interjúalanyaink most arról vallanak, hogy az általuk kipróbált szexújító fortélyok mennyire váltak be az ágyban. 

Tejszínhabos melltorta?

Vilmos, PR-menedzser (34)
"Ezt az ötletet a kedvesem az egyik külföldi magazinban találta, és nem akármilyen alkalomra tartogatta: a szülinapom estéjén nyitva hagyta a lakásunk ajtaját, hogy gond nélkül rábukkanjak a szülinapi 'tortámra', vagyis a melleire, amit bőségesen bemázolt édes krémekkel, gyümölccsel és tejszínhabbal. Mellette az éjjeliszekrényen gyertyák lobogtak, szólt a szülinapos zene, ő pedig csábosnak vélt mosollyal biztatott, hogy nyugodtan kóstoljam meg a finomságot. Nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek. Annyira groteszk látványt nyújtott a tortára maszkírozott melleivel - amiről szép lassan csordogált le a hab -, hogy nemhogy vágy nem lobbant bennem, de inkább mérges lettem. Nincs bajom a tortákkal, szeretem az édes ízeket is, de könyörgöm, van olyan pasi, aki bírja a ragacsot szex közben? Szegényt eléggé megbántottam, hogy nem voltam vevő a tortáira. Még jó, hogy nem szúrta mellbe magát égő gyertyával, tűzijáték céljából."


Forrás: Thinkstock

Szex-zöldségek nyalva-falva?

Biztosan te is hallottál már olyan őrült szextanácsról - ha más nem, láthattad pornófilmekben -, hogy az aktushoz a partnerek különböző zöldségeket (pl. uborkát, sárgarépát stb.) használnak. Nos, még mielőtt ti is kiloholnátok a kiskertbe és kihúzgálnátok a növényeket, alaposan gondoljátok át, hogy biztosan ezekre a finomságokra van-e szükség a szexuális életetek javításához. 

Andi, fodrász (36)
"Régebben rossz pornófilmekben láttam hasonló dolgokat, amikor a hősnő méretes ubival kényeztette magát. Akkor azt gondoltam, ez csak vicc, de aztán egyre több olyan friss szexajánlót olvastam, ahol teljesen természetes volt a zöldségek felhasználása az aktusokhoz. Egy alkalommal arra gondoltam, meglepem a páromat én is. Szereztem uborkát, sárgarépát a behatoláshoz, és gyümölcsöket vágykeltéshez. Meg is mostam alaposan mindent, ahogy kell, de a szex egészen másként sült el. Amikor elővettem a zöldségeket, és az uborkával masszírozni kezdtem a puncim, a párom csak nézett, és nagyon kiakadt. Most ez mi a francnak, nem elég nekem a pénisze - tette fel jogosan a kérdést. Nem elég nagy, esetleg nem elég merev? Megsértődött, és azt vágta a fejemzhez, hogy nagyon ízléstelen, amit csinálok. Nem tudom, lehet, hogy nem volt jó a felvezetés, túl meghökkentő volt a dolog számára, pedig én csak loptam egy 'jónak' vélt, meglehetősen sok oldal által ajánlgatott ötletet."

Péniszkényeztetés mesterfokon?

Néha komoly gondokat okozhat az, hogy az elsőre jónak tűnő szexjavító ötletet vagy meg sem tudjátok valósítani, vagy ha mégis megpróbáljátok, kellemetlen pillanatokat okoztok egymásnak.

Forrás: Thinkstock

Zita, nyelvtanár (34)
"Mindig is szívesen próbáltam ki újdonságokat. Én valóban vevő vagyok az izgalmas újításokra a szexben. Ez a tipp azonban kiverte a biztosítékot még nálam is. Nos, a tanács szerint izgalmas hátmasszázzsal kell indítani a pasi kényeztetését, majd a kicsit széttárt combjai közé kell benyúlni és ott megragadni a péniszét. A következő mondat - átvezetés nincs - szerint a tövénél megragadott hímtagot a has irányába kell erőteljesen nyomni. Ha halljuk, hogy a pasi kéjesen hörög, akkor jó, mert megleltük a pasi G-pontját. Nos, mi ezt kipróbáltuk a kedvesemmel, aki először nem hörgött, leginkább azért, mert a hasán feküdt, így hozzá sem fértem a péniszéhez. A kedvemért és a kísérlet kedvéért megfordult, hátha itt bicsaklik meg a dolog. Megragadtam, nyomtam lefelé-befelé a hímtagját, ahogy ajánlották: 'mintha hasba akarnám szúrni a saját péniszével'. Nos a pasim hörgött, de leginkább azért, hogy azonnal hagyjam abba. Szóval se G-pont, se kéj. Csak egy röhejes, és a párom szerint kellemetlen, sőt fájdalmas kísérlet."

Pezsgő a punciba?

A pezsgő valóban közkedvelt kelléke az erotikus játékoknak. Kellemes ital, elegáns, finom íze van. Lássuk, valóban jobb-e a szex attól, ha a kedvesed a kristálypohár helyett a puncidból szürcsöli ki a buborékos nektárt.

Andrea, marketing-asszisztens (26)
"A kedvesemmel szeretjük a pezsgőt. Egy alkalommal egy meglehetősen drága, márkás pezsgőt kaptunk ajándékba, és azt találtuk ki, nem akármilyen módon kóstol bele a pasim. Nem volt semmi baj egészen addig, amíg csak az ujjait mártogatta felváltva a pohárba és a puncimba, amíg csak 'keverte' az ízeket, de aztán kitalálta, hogy beleönt egy keveset a hüvelyembe, és majd onnan issza ki a nedűt kortyonként. Kicsit kitágított az ujjaival, és 'teletöltött' pezsgővel. Ki is szürcsölt, amennyit csak bírt, bár én már az ujjazásnál éreztem, hogy valami nem stimmel. Szúrt, égett a hüvelyem bejárata, de az igazi kínt csak másnap éltem át. Allergiás lehettem az italra, vagy egyszerűen csak a szénsavat nem bírta a hüvelyflórám, de hetekig jártam nőgyógyászhoz, mert tele lett piros kis kiütésekkel a hüvely bejárata."

Figyelem! Ha szex közben megsérülsz, vagy extrém fájdalmat élsz át, ha lehet, minél hamarabb fordulj orvoshoz!

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


Hidegen vagy melegen? Cirógatással a kéjig (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130405-szex-szexualitas-parkapcsolat-hideg-vagy-meleg-lepesrol-lepesre-a.html Így szeretik a sztárok a szexet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130404-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-szeretik-a-sztarok-a-szexet.html Balesetek szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130402-szex-szexualitas-parkapcsolat-analbalesetek-es-melybuvaroral.html A kis mellek forradalma - Kinek jön be a nagy cici?http://www.life.hu/szeress/szex/20130322-szex-szerelem-parkapcsolat-a-kis-mellek-forradalma-csak.html Az orális szex művészete (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110630-szex-parkapcsolat-szerelem-az-oralis-szex-muveszete.html