A nők gyakran bevállalnak extrém dolgokat az ágyban csak azért, mert úgy gondolják, a különleges ötletek még jobban beindítják a pasik fantáziáját. Nincs is gond ezzel egészen addig, amíg a meglepetés a másik félnek is ínyére van.

 

Se szeri, se száma azoknak az eseteknek, amikor a párok kísérletezés céljából extrém dolgokat próbálnak ki az ágyban a szexuális élet javítása céljából, ám - sajnos - visszafelé is elsülhet a dolog: a vágykeltés helyett gyakran szakítás a vége az erotikus légyottnak.


Forrás: Thinkstock

Gábor, környezetmérnök (35):

"Mindig is nyitott voltam az újításokra a szexben, a barátaim lazának tartanak, olyannak, aki bármilyen őrültségre képes, ezért örültem, amikor az új barátnőm azzal állt elő, hogy egyik este meg fog lepni valami nagyon extrém élménnyel, de nem árulja el, mikor. Onnantól kezdve minden nap izgalommal telve mentem haza, hogy na, most vajon mi fog történni az ágyban. Aztán a bejelentéstől számított nyolcadik napon épp felmentem hozzá, és az ajtót nyitva találtam (előtte SMS-ben értesített, hogy a bejárati ajtó nem lesz kulcsra zárva). A nappaliba belépve a barátnőm anyaszült meztelenül feküdt a kanapén, és mindene tele volt nyomva tejszínhabbal. Kérte, hogy a munkahelyi ruhámban, úgy, ahogy voltam, ingben, nyakkendőben, nyaljam le róla a krémet, mert ő teljesen be van pörögve, jól felizgatta magát a vibrátorával - mindehhez persze kéjesen vonaglott. Először nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek, annyira szürreális látvány volt az egész, ráadásul eszem ágában se volt a vadiúj, méregdrága öltönyömet összekenni. Állati ciki helyzet volt, végül se nyalás, se szex nem lett belőle, egyszerűen nem kívántam meg. Még három hónapig voltunk együtt az eset után, de hamar rájöttünk: nem vagyunk egymáshoz valók."

Krisztián, menedzser (27):

"A barátnőm nagyon konzervatív családban nőtt fel, ezért sokat kellett dolgoznunk azon, hogy a szexben meg tudjon nyílni annyira, hogy lehetőleg minden malacságot bevállaljon az ágyban. Nagyon nehezen lehetett rávenni például az orális szexre, de mivel én nagyon szeretem, ezért belement a dologba. Egyik este az ágyban feküdtünk, és közölte velem, hogy orálisan szeretne kényeztetni, de csak akkor, ha előtte bekenem a punciját juharsziruppal, és először én okozok neki örömöt. Mondanom se kell, hogy utálom a juharszirupot, és mikor mondtam neki, hogy bármi mást hajlandó vagyok onnan kinyalni, közölte, hogy ő nem lesz együtt egy finnyás pasival. Az az érv se hatotta meg, hogy közöltem vele, szerintem nem túl jó ötlet, mert az édesség felboríthatja a hüvelyflóra egészségét. Ennyiben maradtunk és két hét múlva szakítottunk."

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!

Pasivélemény: Puki az ágyban (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130311-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-elszellentette-magat-18.html Pasivélemény: "Megfertőztem a csajomat"http://www.life.hu/szeress/szex/20130225-szex-szerelem-parkapcsolat-betegseg-pasivelemeny-megfertoztem-a-csajomat.html Pasivélemény: Új viszony a régi mellé a netrőlhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130220-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-uj-viszony-a-regi-melle.html Pasivélemény: "Ezért nem hívom fel!"http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130215-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-ezert-nem-hivom-fel.html