Kínos, ha rajtakapjuk, amint a pasi pornót néz, pedig a férfitársadalom igenis kedveli ezt a műfajt. A Life.hu által megkérdezett férfiak között volt olyan is, aki gyönyörszerzés céljából fanyalodott a szexfilmekre, míg akadt olyan is, aki régi barátnőit és mostani feleségét vette fel kamerával szeretkezés közben.

Akárhogy szépítjük, a pornófilmek igenis hatással vannak a férfiakra. Nagyrészük be meri vallani, hogy szívesen ül le a tévé képernyője elé, míg mások suttyomban nézik végig a filmeket. Lássuk, miért annyira izgatóak ezek az alkotások a férfiak számára.

Forrás: Thinkstock


Csak péniszt ne!

Bence, egyetemista (22)
"Csak egyféle pornót nézek, és csak azzal a céllal, hogy felizgasson, segédeszközként szolgáljon a maszturbációhoz. Mindig olyan videókat keresek, ahol két lány szereti egymást, lehetőleg barnák és nagymellűek. Ezt hihetetlenül izgatónak találom, és amúgy meg egyszerűen nem bírom más pasik farkát nézni, még pornóban sem. Lehet, hogy homofób vagyok, de vállalom."

Én, a pornósztár

Imre, menedzser (45)
"Nem nézek igazi pornót sose, már ha az számít pornónak, amit hivatásosok csinálnak pénzért, filmes stábok által felvéve. Ha ilyesmire vágyom, előveszem a saját gyűjteményem: számos régi párommal, sőt a mostani feleségemmel is csináltunk magunkról videókat szex közben, ezeket pedig mindig élvezet újranézni. Szerencsére nagyon nyitott nőkkel hozott össze az élet, akik ebben benne vannak, és akiket az se zavar, ha videón mással látnak engem."


Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Babavárás szex nélkül? Ugyan! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130409-szex-szerelem-parkapcsolat-9-honap-szex-nelkul-ugyan-5.html "Se nyalás, se szex nem lett belőle" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130408-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-se-nyalas-se-szex-nem.html Eszement szextippek, amikkel vigyázz! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130407-szex-szerelem-szexualitas-eszement-szextippek.html Így szeretik a sztárok a szexet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130404-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-szeretik-a-sztarok-a-szexet.html Balesetek szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130402-szex-szexualitas-parkapcsolat-analbalesetek-es-melybuvaroral.html