Úgy érzed, mindent elmondtatok egymásnak a szexben? Nincs mit közölnötök a másikkal, vagy épp ellenkezőleg: tele vagy mondanivalóval, de azt nem szavakkal akarod kifejezni? Lássuk, a Life.hu szerint miért jó néha csöndben szexelni.

Vagy a körülmények miatt kell visszafogni a szexi hangoskodást? Bármi is az ok, néha kifejezetten izgalmas játék és nagyon jó lehetőség egymás mozdulatainak, érzéseinek a feltérképezésére, ha szavak helyett csak érintésekkel kommunikáljátok a vágyaitokat.

Forrás: Thinkstock

Amikor minden új pózt, a ritmusváltást, az időt, sőt a másik orgazmus felé közeledését is érezni kell, és a másikkal együtt kell mozogni. A szavak nélküli szexnél csak finom simogatással, harapásokkal jelezhetitek azt, hogy mit szeretnétek a partneretektől, akár orálisan elégítitek ki egymást, vagy a különböző pózokban. 

Mire figyelj?

Ha a partnereddel még csak most ismerkedtetek meg, illetve anális szex esetén csak nagy körültekintéssel ajánljuk a néma gyönyörszerzést. Az előbbi esetben fontos, hogy maximálisan feltérképezzétek azt, hogy mi a jó a másiknak, az utóbbi esetben minden nőnek másképp reagál a teste a férfi behatolására, és ha bármilyen fájdalmat tapasztalsz, azt mindenképp jelezned kell a partnered felé. 

Sztárok halála szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130412-szex-szerelem-parkapcsolat-vegzetes-szex-sztarok-akik-szeretkezes.html Milyen pornót keres a férfi? - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130411-szex-szerelem-parkapcsolat-milyen-pornot-keresnek-a-pasik.html Babavárás szex nélkül? Ugyan! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130409-szex-szerelem-parkapcsolat-9-honap-szex-nelkul-ugyan-5.html "Se nyalás, se szex nem lett belőle" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130408-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-se-nyalas-se-szex-nem.html Eszement szextippek, amikkel vigyázz! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130407-szex-szerelem-szexualitas-eszement-szextippek.html