A női orgazmusról rengeteget írtak már, egy azonban biztos: a pasikat igenis kiakasztja, ha kiderül, hogy a kedvesük megjátssza az orgazmust, ahogy azzal se lehet pluszpontot szerezni náluk, ha a nő csak azzal törődik az ágyban, hogy neki jó legyen. Férfivélemények következnek.

Őszinteség helyett sokan még mindig a homokba dugják a fejüket, ha úgy érzik, nem sikerült a partnerüket a csúcsra juttatni. Ez oda vezet, hogy a férfi tele lesz frusztrációval, a nő pedig úgy fogja gondolni, hogy benne van a hiba. Sokan beleesnek abba a hibába is, hogy egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy a másiknak jó legyen (figyelem, nemcsak a férfiak, a nők is!), miközben a partner még vágyna a kényeztetésre, erotikára. A Life.hu most arra volt kíváncsi, hogy a női orgazmussal kapcsolatban mi veri ki a biztosítékot a pasiknál.

Forrás: ThinkstockBotond, közgazdász (29)
"Nagyon szerelmes voltam az utolsó barátnőmbe, és már több hónapja szexeltünk, amikor kezdett gyanússá válni a viselkedése. Több ismerős csajjal is dumáltam arról, hogy mit éreznek pontosan, amikor elélveznek, és ebből jöttem rá, hogy a csajom sokszor szimulálta az orgazmust. Néhány hete járok valakivel, és mivel attól félek, hogy nem tudom őt kielégíteni szexuálisan, sokszor nincs is erekcióm. Ha maszturbálás közben nőkre gondolok vagy pornót nézek, simán elélvezek, de ha a barátnőmmel vagyok, parázom, és ezért nem áll fel rendesen. Az önbizalmammal lehet probléma, mert magamat okoltam, amiért az exemet nem tudtam olyan orgazmushoz juttatni, mint amilyet szerettem volna. Nem akarom, hogy a bénázásomra rámenjem az új kapcsolatom."

Karcsi, felszolgáló (33)
"Vannak olyan nők, mint például az exem, akit semmi más nem érdekelt, csak az, hogy neki jó legyen - és lehetőleg minél hamarabb teljesítsem a feladatomat. A volt barátnőmben eleinte nagyon bírtam, hogy állatira szenvedélyes volt az ágyban, és imádta a gyorsmeneteket, aztán lassan beleuntam, hogy csúszkált rajtam kettőt-hármat, gyorsan elélvezett és kész. Amikor rákérdeztem, hogy neki tényleg elég-e ennyi, mindig azt mondta, hogy estére nagyon elfárad, és nincs energiája órákon át szexelni. Én élvezni akarom a szeretkezést, és megadni a módját az egésznek, nem pedig egy tárgy lenni, aki csak arra jó, hogy kielégítse valakinek a fizikai szükségleteit."


Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!


Szextipp: Pszt! Gyönyör szavak nélkül! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130415-szexualitas-parkapcsolat-pszt-szex-es-orgazmus-szavak-nelkul.html Sztárok halála szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130412-szex-szerelem-parkapcsolat-vegzetes-szex-sztarok-akik-szeretkezes.html Milyen pornót keres a férfi? - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130411-szex-szerelem-parkapcsolat-milyen-pornot-keresnek-a-pasik.html Babavárás szex nélkül? Ugyan! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130409-szex-szerelem-parkapcsolat-9-honap-szex-nelkul-ugyan-5.html "Se nyalás, se szex nem lett belőle" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130408-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-se-nyalas-se-szex-nem.html Eszement szextippek, amikkel vigyázz! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130407-szex-szerelem-szexualitas-eszement-szextippek.html Profi szexpraktikák a tökéletes orgazmushozhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110603-szex-parkapcsolat-szexualitas-szexpraktikak-a-tokelketes-orgazmushoz.html Napi 50 orgazmust él át a fiatal nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130215-szex-es-szerelem-napi-otven-orgazmust-el-at-egy-floridai.html Te színlelted már az orgazmust? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110324-szex-parkapcsolat-neked-jo-volt.html Szextipp: így eddz az intenzív orgazmusért (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121126-szex-szerelem-szexualitas-intimizmok-olelese.html