Egy kutatásból kiderült, hogy a nők mintegy 90%-a képzelte már el magát erotikus helyzetben egy másik nővel. Andrea most a Life.hu-nakmesélte el, hogy milyen nehéz volt először saját magának bevallani szexuális irányultságát, majd megküzdeni azzal, hogy mindezt hogyan fogadtassa el a környezetével.  

Szinte majdnem minden nőben megfogalmazódott már az, hogy együtt töltsön egy buja estét a saját neméhez tartozó emberrel, de ez nem jelenti azt, hogy ettől homoszexuális vagy biszexuális lenne. A szexuális fantázia ugyanis nem azonos a szexuális orientációval. A leszbikus kalandot sokan úgy fogják fel, mint egy bátorságpróbát: a nyitottság jelképe a fiataloknál.

Forrás: Thinkstock

A Life.hu-nak Andi, egy 23 éves főiskolai hallgató mesélte el, hogyan szembesült szexuális irányultságával, pedig kezdetben ő is megpróbálta elhessegetni a gondolatot: saját neméhez vonzódik. (A cikkünkben megszólaló hölgy álnéven szerepel.)

"Továbbra is bűn a homo- vagy biszexualitás"

"Ha valaki azt hiszi, könnyelmű a kijelentésem, téved. Nyolc év telt tétovázással, kétségek gyötörtek, mire megfogalmazódott bennem, hogy szexuális orientáció tekintetében melyik csoportba tartozom. Tévedés ne essék, a családom előtt továbbra se merem felvállalni a dolgot. Anyukám összeomlana, apám pedig megpróbálná kiverni a fejemből ezt a hülyeséget, mert abban a közegben, ahol én felnőttem, továbbra is bűn a homo- vagy biszexualitás"
- meséli a történetét Andrea. Gyerekként mindkét nemmel barátkoztam, de azt hiszem, azt szerettem jobban, ha lányok vesznek körül. Ahogy visszaemlékszem a kislánykori játékaimra, nekem a 'papás-mamás' szinte mindig két lányról szólt. Amikor kezdtük felfedezni egymást a társaimmal, akkor viszont nemcsak az érdekelt, hogy mi van a fiúk gatyájában, hanem az is, mi van a barátnőm bugyijában. Anyával, édesapával, fiútestvérrel éltem együtt egy teljesen normális családban. Tény azonban, hogy apám agresszív, hirtelen haragú ember volt, akinek gyakran eljárt keze. Vajon leszbikus lesz azért valaki, mert a férfiterror helyett női gyengédségre vágyik?"  

"Önkielégítő nők látványára maszturbáltam"

"Olyan 15 éves lehettem, amikor az első szexuális élmény ért. Egy fiúval a nyári táborban történt meg a dolog. Csókolóztunk, majd a srác egész egyszerűen lehúzta a bugyimat, és szeretkeztünk. Tudom, hogy korai volt az aktus, és egyáltalán nem volt jó. Inkább csak a fájdalom maradt meg, és a lebukástól való félelem. Utána két-három évig csak fiúkkal szexeltem, néha jó volt (orgazmus nélkül is), de olykor már menet közben beláttam, hogy hiba volt a szex.

Forrás: Thinkstock

A valódi, számomra is meglepetést okozó szexuális élményt akkor éltem át, amikor egy buliban, az akkori pasim kérésére bevállaltam némi orális szexet egy másik lánnyal. Előtte sokszor fantáziáltam erről, így nem kellett sokáig könyörögni. Bevallom, sok nőkkel kapcsolatos pornófilmet néztem, önkielégítő nők látványára maszturbáltam, de azt hittem, azért, mert így könnyebben megismerhetem a saját testem is. Most már tudom, nem erről volt szó: azzal a lánnyal megdöbbentően jó volt a szex. Akkor éltem át életem első orgazmusát - más segítségével. Amilyen jó volt, annyira szégyelltem a dolgot, mert számomra nem természetes a leszbikusság, és úgy voltam vele, hogy a pasikkal is klassz lesz a szex, de még gyakorolnom kell. Meg is tettem, de kevés sikerrel. A férfiaktól nem azt kaptam az ágyban, amire vágytam. Észrevettem magamon, hogy érdekelnek a nők. Elégedett érzéssel töltött el egy szép női test látványa, bizsergést éreztem, ha megpillantottam egy formás mellet. Úgy gondoltam, hogy ez nem jelent semmit, biztos mindenki így van ezzel. Már főiskolára jártam, amikor egy olyan lánnyal kerültem egy szobába, aki vállalta a másságát. Eszter gyönyörű volt elképesztő női energiákkal, és azt hittem, engem csak a szépsége, a vagánysága, a gyönyörű lelke vonz. Aztán egyik este, egy nehéz vizsga és elég sok bor után Eszter elcsábított, és a szex megint elkápráztatott: nemcsak hogy jó volt az együttlét, de nekem megint a női ölelés hozta el a gyönyört. Én azonban még mindig tiltakoztam. Azzal ámítottam magam, hogy a jó női élmények fixálódtak nálam, azért gondolom azt, hogy leszbikus vagyok, és a pasik, akikkel eddig voltam, bénák voltak, jobbakat kell találnom" - folytatja a történetét Andrea.

Forrás: Thinkstock

"Kifelé nem egyszerű felvállalni a leszbikusságot"

"Most egy 37 éves pasival élek együtt, akivel nagyon jó a szex, és akire néha úgy tekintek, mint a saját apámra. Egy alkalommal azonban bemutatta nekem a volt feleségét, és én azóta nem tudom kiverni Virágot a fejemből. Róla álmodozom, és amikor a pasimmal vagyok, arról fantáziálok, hogy Virággal szexelek. Soha ennyire erős vágyat nem éreztem még senki felé - olyan női erő árad belőle, ami magával sodor. Bár tudom, hogy ő semmi hasonlót nem érez irántam. Ma már nem áltatom magam azzal, hogy a nőkkel való kalandjaim nem jelentenek semmit. Legbelül tudom, hogy leszbikus vagyok, tudom, mit keressek, mi okoz örömöt nekem, másrészt hatalmas teher, mert a környezetemmel ezt nem merem elfogadtatni. Persze felmerült bennem a családalapítás gondolata is, és azon is sokat gondolkozom, hogy milyen lesz az életem 10-20-30 év múlva. Örökbe fogadok majd, vagy egyedül fogok élni? Tényleg magányra ítéltem magam? A szüleim úgy építkeztek, hogy a 'családomnak' is legyen hely a házban, de így, hogy tudom, nekem a nők kellenek, nem mehetek haza. A nulláról kell majd felépíteni az életemet. Az őszinte beismeréssel együtt ezernyi kérdés merült fel bennem, és amíg tudom, mit akarok a szexben, fogalmam sincs arról, hogy az életem többi része hogy fog alakulni. Kifelé nem egyszerű felvállalni a leszbikusságot" - fejezei be Andrea a történetét.   

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!Paris Hilton barátja őrjöngött! Leszbikus kalandba keveredett a botrányhősnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121002-egy-csajjal-kavart-paris-hilton-las-vegasban-a-pasija-kiakadt.html Kiderült Marilyn Monroe leszbikus kapcsolatahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120727-marilyn-monroenak-leszbikus-kapcsolata-volt-egy-16-eves-lannyal.html Angelina Jolie forró leszbikus szexjelenete (18+)http://www.life.hu/life/galeria/20120726-angelina-jolie-leszbikus-szexjelenete-gia-kifuto-a-semmibe.html "...a sudár szép Aphrodité letepert!" - Tollforgató leszbikusokhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120503-tollforgato-leszbikusok.html