Sok helyen olvasni arról, hogy a pasik is színlelik az kielégülést, vagyis hogy nem csak a csajok operálnak színészi képességeikkel az ágyban. De mégis hogyan lehetséges ez? Végre valaki megkérdezte, Győri Szilvia, a Life.hu szexuálpszichológusa pedig felfedte a megjátszott férfiorgazmus titkait.

"Kedves Szilvia!

Nemrég olvastam
egy cikket, amely szerint a férfiak is színlelik az orgazmust. Ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim. Milyen módon tudja egy férfi színlelni, hogy elélvezett? Óvszerrel még el tudom képzelni, de anélkül hogyan lehetséges ez? Milyen trükkjeik lehetnek, és nekünk mire kell figyelnünk?

Köszönettel,

Bea"

Ezért játsszák meg a pasik az orgazmust:
Közismert tény, hogy a nők többsége színleli a gyönyört, de e tekintetben még keveset tudunk az ellenkező nem hálószobatitkairól. Egy nemrégiben publikált brit felmérés meglepő adatokat mutatott, miszerint minden ötödik férfi esetenként szimulálja a kielégülést, méghozzá nagyon hitelesen, és a válaszadók 86%-a életében legalább egyszer csak megjátszotta az orgazmust.

 

Forrás: Thinkstock
Győri Szilvia elmondja, hogyan:
"Kedves Bea!

Az orgazmus színlelése férfiaknál valóban óvszerrel a legegyszerűbb, mert az esetek többségében a hölgyek nem nézik meg, hogy valóban tartalmaz-e bármit is, a férfiak pedig gondoskodnak róla, hogy a bizonyíték mielőbb eltűnjön.

Persze vannak olyan távol-keleti technikák, amelyek lehetővé teszik a magömlés nélküli orgazmust, bizonyos izmok segítségével vissza lehet tartani a spermát. De ezeket a technikákat csak nagyon kevesen tudják elsajátítani és alkalmazni.

Ezenfelül arra is van egy technika, hogy a férfiak megtanulják, hogyan ürítsék a spermát a külvilág helyett a húgyhólyagba. Természetesen ezekből a férfiakból sincs sok.

Az orgazmust színlelő férfiak jó barátja a sötétség. A sperma mennyisége egyénenként változó. Van, akinél több, van, akinél kevesebb, csak néhány milliliternyi mennyiségről beszélhetünk. Sokszor a nagy hévben nehéz elválasztani, hogy melyik testnedv kihez tartozik. A nőknél is változó a hüvelyi nedvesedés mértéke, így könnyen mondhatja a férfi, hogy orgazmusa volt, csak nem vettük észre. Ha az együttlét során előkerül valamilyen síkosító is, az is megkönnyíti a színlelő férfi helyzetét.

Mindezektől függetlenül egy összeszokott párnál a férfi színlelését jó eséllyel ki lehet szúrni. A spermának jellegzetes, sűrűbb állaga (és persze szaga) van, amit azért nem olyan könnyű összekeverni egy síkosítóval vagy a hüvelyi nedvekkel. Kevésbé összecsiszolódott, vagy alkalmi pároknál okozhat bizonytalanságot a férfi valós vagy vélt orgazmusa.

Üdvözlettel,  Győri Szilvia