A női G-pontot számtalan módon lehet ingerelni szeretkezés közben, és minél több kellemes érzés árad szét a testedben, annál katartikusabb orgazmusélményben lehet részed. A Life.hu most olyan örömpózokat mutat be, amelyek segítségével megtapasztalhatod a kéjérzés legmagasabb fokát. Próbáld ki valamelyiket, vagy akár mindegyiket ma éjjel!

A misztikus G-pont létezéséről a tudományos közösségek továbbra is megosztottan vélekednek, ennek ellenére rengeteg nő állítja, hogy G-pontjának izgatásával éri el a legélvezetesebb orgazmust, és sokak szerint az élmény teljesen más, mint a csikló- és hüvelystimulálással bekövetkező szexuális kielégülés. Lehet, hogy partnered lelkesen kutatja ezt a híres erogén zónát, ám könnyen lehet, hogy eszköztárából hiányoznak azok a fortélyok, melyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy te is eljuthass a szexuális nirvánába. Természetesen rajtad is múlik a dolog, ezért a megfelelő előjátéknak igen fontos szerepe van a szexben, hogy olyan érzelmi és fizikai állapotba kerülj, ami megteremti a szexre való maximális ráhangolódás feltételeit.

Forrás: Thinkstock

Ida, adminisztrátor (29)
"Nálam abszolút bevált a G-pont izgatása, és kijelenthetem, hogy elképesztő élmény. Ha lovagolok a páromon, vagy a hátamon fekszem felhúzott térdekkel, és úgy szexelünk, akkor szokta általában eltalálni ezt a kis dudort. Nehezen tudnám leírni, pontosan mi történik velem ilyenkor, mert én nem spriccelek, inkább azt érzem, hogy valami folyik ki belőlem. Ez az orgazmus valahogy hosszabb és erősebb, mint amikor a csiklóm izgatásával jutok el a csúcsra, és a barátom azt mondja, hogy az első olyan nő vagyok az életében, aki így is el tud élvezni."

Suhanó sas

Annak érdekében, hogy felkészülj a G-pont-utazásra, legjobb, ha kiiktatsz minden zavaró tényezőt, ami elvonja a figyelmedet az intim együttlétről.

Útmutató:
Ha úgy érzed, készen állsz egy igazán különleges élményre, feküdj hanyatt az ágyon, tárd szét a combjaidat, és élvezd, ahogy a párod az ujjaival és a nyelvével megajándékoz egy bizsergetően erotikus élménnyel.
Amiért szeretni fogod: Közösen építhetitek fel a gyengéd ölelkezés izgalmas piramisát, és felfedezhetitek egymás testének legapróbb részleteit, így elég időd jut arra, hogy minden érzékszerveddel arra a gyönyörűségre koncentrálj, amit partnered mozdulatai nyújtanak.

Lebegő lábak

Van kedved egy kis akrobatikázáshoz?

Útmutató: Egyszerűen csak feküdjetek az ágyra, a párod dőljön hátra, és támaszkodjon meg a tenyerén vagy az alkarján. Helyezkedj el kényelmesen az ölében vele szemben, tedd fel a lábaidat a vállára, és engedd, hogy átvegye az irányítást.
Amiért szeretni fogod: Bár ez az érzéki szexpóz mindkettőtöktől némi rugalmasságot igényel, de megéri a fáradtságot, mert kárpótol a mély behatolásból adódó összeolvadás élménye, ráadásul elősegíti a G-ponthoz való eljutást.

Forrás: Thinkstock

A Life tippje:
Ha megerőltetőnek érzed a pozitúrát, tegyél párnát a fejed alá, és extra bónuszként párod izgalomtól kipirult arcában is gyönyörködhetsz.

Édes kanalazgatás

A legtöbb pár pontosan ismeri ezt a klasszikus figurát: a nő az oldalára fekszik, háttal a férfinak, aki hátulról beléhatol.

Útmutató: A kanálpóz továbbfejlesztett változata, ha a fent lévő lábadat felfelé lendíted, és a párod a lábaid közé helyezi a combját. A félig kutya, félig kanál hibrid ötvözi a hangulatos intimitást az intenzív érzésekkel, és minél magasabbra emeled a lábad, kedvesed hímvesszője annál jobban ingerli a G-pontodat.
Amiért szeretni fogod: Ha rákaptál a kanálpóz mámorító ízére, ébreszd fel párodat az éjszaka kellős közepén, mert nincs annál kéjesebb érzés, mint amikor félálomban szeretkeztek, és a ráadás után édesen szuszogtok tovább egymás karjaiban.

A Life tippje
Emlékeztesd rá, hogy mindkét keze szabadon van, és kérd meg, hogy kényeztesse a melleidet és a csiklódat.

Csapj fel cowgirlnek!

Ahogyan a neve is találóan jelzi, ebben a testhelyzetben te fogod a gyeplőt!

Útmutató: Az alapverzióban a párod a hátán fekszik, te bevezeted a péniszét a vaginádba, miközben térdeiddel közrefogod csípőjének mindkét oldalát. Ennek fordítottja a férfiak számára az egyik legszexisebb érzés, mivel betekintést nyújt a hátsó területekre, és sokak szerint a legjobb G-pont-pozíció. A párod továbbra is hanyatt fekszik, te pedig hátat fordítva rácsúszol a péniszére.
Amiért szeretni fogod: Te irányíthatod a behatolás mélységét, intenzitását, szögét, és a cicik is reflektorfénybe kerülnek.

A Life tippje:
Ha problémáid adódnának az egyensúlyozással, nyugodtan támaszkodhatsz a combjaidra, ami megkönnyíti a mozgást.

Vörös pillangó

Ha szenvedélyes és színes együttlétre vágysz, ezt a szexpózt neked találták ki!

Útmutató: A párod üljön az ágyra nyújtott lábbal, te pedig háttal huppanj az ölébe úgy, hogy a térdeiddel támasztod magadat. Tárd szét a combjaidat, amennyire csak lehetséges, így a hímvesszője nagyon mélyre tud hatolni.
Amiért szeretni fogod: Ez a pozitúra lehetővé teszi, hogy teljes kontrollt szerezz az események felett, miközben olyan ingerek érik a csiklódat, amelyek teljesen új szintre emelik a szeretkezés élményét. A behatolás szöge ideális a G-pont izgatásához, és rengeteg módon szabályozhatod a mozdulatokat.

Forrás: Thinkstock

A Life tippje:
Bár ebben a hihetetlenül erotikus testhelyzetben nálad van a kormány, ha kicsit fájdalmasabbnak érzed a behatolást, finoman összezárhatod a lábaidat.

Az uralkodó és a rabnő esete

Vannak olyan nők, akik kimondottan izgatónak találják, amikor szeretkezés közben összekötözik a kezeiket, vagy teljesen kiszolgáltatottan megbilincselve térdepelnek a padlón.

Útmutató: Álljatok mindketten egy puha szőnyegre, aztán hajolj le olyan mélyre, amennyire még kényelmes, és ebből a pozícióból nyújtsd hátra a karjaidat, hogy párod ujjai a csuklódra fonódhassanak.
Amiért szeretni fogod: Bár ez a póz kevésbé intim, mint a legtöbb G-pont-ösztönző technika, ha vakon engedelmeskedsz "urad" akaratának, robbanásszerű orgazmus lehet a jutalmad.

A Life tippje:
Hogy még érzékibb legyen az élmény, állj széles terpeszben, ami sokkal mélyebb behatolást tesz lehetővé, és a G-pont is könnyebben izgatható.

Karola, diszpécser (33)
"Szerintem nem mindenkinél tanulható vagy fejleszthető a G-pont-orgazmus, és ha az illető élvezi a szexet, akkor kár is erőltetni. Én pl. soha nem találtam meg az enyémet - szerintem nem is létezik -, ettől függetlenül nincs hiányérzetem, mert a párommal már eddig is sok olyan dolgot kihoztunk egymásból az ágyban, amiről azt sem sejtettük, hogy létezik. Arról nem beszélve, hogy a nők nagy része még 'rendes' orgazmust sem képes elérni, és ettől még hol van az, hogy a G-pont birizgálásával jusson el a csúcsra? Gyanítom, hogy az egész G-pont-jelenség egy buta mítosz, és az ilyen jellegű témák még jobban összezavarják a nőket, mert elhiszik, hogy enélkül nem lehet teljes a szexuális életük."


Pincér úr, mit ajánlana?

Ha az együttlét alatt még nem jutottál el a csúcsra, akkor valószínűleg szükséged lesz egy kis pihenőre, és az "inas-póz" nagyszerű módja a sebességváltásnak.
Útmutató: A partnered térdepelve vagy törökülésben telepedjen mögéd, amíg te mindkét kezeddel megtámaszkodsz a falon, vagy a konyhaszekrény pultjába kapaszkodsz.
Amiért szeretni fogod: A kedvesednek exkluzív kilátásban lesz része, érzékien simogathatja a popsidat, arról nem beszélve, milyen huncut ötletek jutnak még eszébe, ha egyre szélesebb terpeszben rendeled a fogásokat.

Győri Szilvia szexuálpszichológus, tanácsadó szakpszichológus véleménye :
"A jó szex titka, hogy mindig érezned kell, bátran és gátlások nélkül kommunikálhatsz igényeidről és érzéseidről a pároddal. Ha igazán vágysz arra, hogy megtapasztald az orgazmus felszabadító formáját, olyan partnert kell keresned, akiben maximálisan megbízol. A szexuális kielégülést sok nő nem, vagy nem mindig tudja elérni, ezért is fontos, hogy teljesen átadd magad a szeretkezés nyújtotta örömöknek. Bizonyos pozitúrák elősegíthetik a G-pont ingerlésével kiváltott orgazmust, ám erre nem szabad görcsösen vágyni, mivel az intim együttlét során sosem lehet fő cél az orgazmus. Mindannyian másként reagálunk a szexuális ingerekre, ám saját testünk működésének megértése, a gyakorlás, a türelem és a másik elfogadása elengedhetetlen ahhoz, hogy igazán élvezetessé és kölcsönösen kielégítővé váljon az együttlét."

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK


"Csak tenyészkancának kellek?"http://www.life.hu/szeress/szex/20130515-szex-szerelem-parkapcsolat-csak-tenyeszkancanak-kellek.html Anális szex: gyönyör vagy fájdalom?http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-szexterep-a-hatso-kertben.html Bevállalták: szvingerklubba járnak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130509-szex-szerelem-parkapcsolat-swinger-klubok-az-ejszakaban-nem-csak.html 5 fontos szexszabály régi motorosoknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-5-szexszabaly-regi-motorosoknak.html 7+1 tipp szabadtéri szexhezhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130502-szex-szerelem-parkapcsolat-71-tipp-szabadteri-szexhez.html