Amint leszáll a hűvös nyári est, úgy forrósodik fel még inkább a levegő a Life.hu két szexbabája között. Kati és Vili ezen a héten is segítenek elsajátítani a legjobb hancúrpózokat. Csak figyelj és tanulj!

Egy forró és fárasztó nap után Kati és Vili úgy döntött, együtt kapcsolódnak ki egy kicsit. Levezetésképpen Kati kinyitott egy üveg finom bort, míg Vili úgy döntött, masszázzsal kedveskedik a babalánynak. A finom érintések és az alkohol megtette a hatását.

Forrás: Life.hu

Míg Kati hason fekve élvezte a simogatásokat, Vili óvatosan fölé hajolt. Kati vette az adást, ezért, hogy megkönnyítse kedvese dolgát, térdre ereszkedett. Vili személy szerint imádja ezt a pózt, hiszen nemcsak Kati gömbölyded popóját szemlélheti, hanem sokkal mélyebben "összeforrhat" kedvesével. A heves döfések G-pont-stimuláló hatása miatt pedig Kati még intenzívebb orgazmust élhet át. Ha a lány szex közben még a könyökét is behajlítja maga előtt úgy, hogy az egész felsőtestét az ágyra támasztja, még nagyobb gyönyörökben lehet része.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!
G-pont-barát szexpózok (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130516-szex-szerelem-parkapcsolat-gpont-barat-szexpozok.html A hét szexpóza: állva a gyönyörért (18+)http://www.life.hu/szeress/20130515-lifenight-a-het-szexpoza-allva-a-gyonyorert.html A hét szexpóza: reggeli ébresztő (18+)http://www.life.hu/szeress/20130508-lifenight-a-het-szexpoza-reggeli-ebreszto.html A hét szexpóza: szabadtéri ölelkezés (18+)http://www.life.hu/szeress/20130430-lifenight-a-het-szexpoza-a-szabadteri-olelkezes.html 5 szexpóz, amit a legjobban utálunkhttp://www.life.hu/szeress/20130120-5-szexpoz-amit-legjobban-utalnak-a-nok-a-mens-health.html Gyönyörhozó szexpózok kánikulára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120720-szes-szerelem-parkapcsolat-szexpozok-30-fokra.html