Pontosan tudjuk, hogy nem a méret a lényeg. Ha az apró pénisze miatt a párodnak komplexusai vannak, fogadd meg a tanácsainkat, mindkettőtök örömére!

Ízlések és...

Talán a kedvesedet is gyakran foglalkoztatja, hogy elég nagy-e a hímtagja, és tud-e felejthetetlen örömet szerezni neked. Megnyugtatunk mindkettőtöket: elég egy kis elszántság, technika és türelem, és néhány centi igazán nem számít. 

Forrás: Thinkstock

Tudtad?

Egy német női magazin felmérése szerint a nők jobban szeretik a kicsi és vaskos péniszt, mint a hosszabb, de vékonyabbat. Sőt, a kisebb szerszámmal a legendás G-pont sokkal jobban izgatható! Ahogy nem kevésbé fontos az sem, hogy neked milyen a vaginád.

A legjobb szexpózok, ha kicsi...

Kutyapóz

Ezt a pozitúrát sokan szeretik, persze nem mindenkinek ez a kedvence. Ha azonban a párodnak apró a hímtagja, ezt a formációt érdemes felvenni az erotikus étlapra. Ebben a szexpózban - amikor te négykézláb állsz, a partnered pedig mögéd térdelve tesz a magáévá - jobban hozzád fér, és mélyebben beléd tud hatolni. Ha pedig érzékeny a G-pontod, ez a szeretkezés maga lesz a mennyország!

Szfinx

Kevésbé ismert pozitúra, itt az ideje, hogy kipróbáljátok! Feküdj a hasadra, támaszkodj meg az alkarodon, terpeszd szét a lábad, hogy a kedvesed hozzád férjen! Ahogy a kutyapózban, úgy a szfinxben is mélyebben beléd tud hatolni a pasid, de ez a póz sokkal bensőségesebb, összebújósabb élménnyel kecsegtet. Nem beszélve az eget rengető orgazmusról!

A büszke királynő

Ez a póz a "lovaglás" vérforraló variációja. A párod a hátán fekszik, te pedig neki hátat fordítva "meglovagolod". Ebben a pozitúrában együtt tudjátok szabályozni a behatolás mélységét és az aktus ritmusát, miközben a kedvesed gyönyörködhet közben a hátad és a feneked látványában, izgathatja a kebledet, ami számára is az őrületig fokozza a kéjt!

Delfin

Bár a tusolóban szeretkezni csodálatos, ennek a pozitúrának semmi köze a vízhez! Feküdj a hátadra, a vállad maradjon az ágyon, homoríts, a csípődet emeld meg - ebben sokat segíthet egy párna vagy egy összetekert takaró -, a párod eléd térdel, és így hatol beléd. Ez a póz talán nem tűnik kényelmesnek, de a fergeteges élvezet kárpótol majd az izommunkáért.

Forrás: Thinkstock

 

A Life.hu tippje:
A fent említett pózokon kívül bármelyik ismert pozíciót kipróbálhatjátok, amely mélyebb behatolást tesz lehetővé. Például tedd a párod vállára a lábadat, vagy kulcsold át a derekát a lábaddal.
Két apró trükk kis "varázspálcához":

- Borotváljon! A látszat néha csal, de nem lesz csalódás az ágyban, ha a pasid borotvát ragad, és szőrteleníti a péniszét, így ugyanis optikailag nagyobbnak fog tűnni a hímvesszője, ha szőrtelen.
- Szerezzetek egymásnak örömet manuálisan vagy orálisan is. Ez nemcsak az orgazmus miatt fontos, hanem minél jobban megismeritek egymás testét, annál valószínűbb, hogy legközelebb az aktus is élvezetesebb lesz!Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPIKülönös szexuális fóbiák (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130521-szex-szerelem-parkapcsolat-petyhudt-peniszek-szuzek-nedves-almok-a.html G-pont-barát szexpózok (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130516-szex-szerelem-parkapcsolat-gpont-barat-szexpozok.html Anális szex: gyönyör vagy fájdalom?http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-szexterep-a-hatso-kertben.html Bevállalták: szvingerklubba járnak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130509-szex-szerelem-parkapcsolat-swinger-klubok-az-ejszakaban-nem-csak.html Intimfrizurák - A fazon árulkodik róladhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130508-a-legnepszerubb-intimfrizurak-avagy-a-fazon-ami-arulkodik-rolad.html