PayPal szerelem Elon Musk randi Alex Rodriguez Cameron Diaz autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cameron Diaz egyre szorosabbra fűzi a viszonyt a multimilliomos Elon Muskkal. A színésznő és a PayPal alapítója feltűnően sokat vannak együtt az utóbbi hónapokban - tudósít a US Report.

Szerelembe esett Cameron Diaz? A hollywoodi színésznő néhány hónapja a dúsgazdag, 41 éves dél-afrikai üzletemberrel, Elon Muskkal randizgat. A szőkeség az év elején találkozott a PayPal alapítójával, amikor vett egy autót a Tesla Motorstól, amelynek a férfi a vezérigazgatója.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Elon Musk és Cameron Diaz

A kocsibiznisz után tartották a kapcsolatot és Elon rendszeresen meglátogatta Cameront Los Angeles-i házában. A színésznő 2011 szeptembere óta élt szingli életet, miután szakított a New York Yankees baseballsztárjával, Alex Rodriguezzel. A hollywoodi híresség csak diplomatikusan nyilatkozott eddig az ügyben. Azt mondta: nagy rajongója Elonnak. A férfi egyébként már túl van két házasságon és váláson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.