Az örök klasszikusként számon tartott hancúrpóz sosem megy ki a divatból: egyszerű, kényelmes, bensőséges - és mindig kéznél van. Tudja ezt jól Kati és Vili is, a Life.hu két szexbabája, akik ismét a természet lágy ölén forrtak össze egymással.

Bár sokan unalmasnak tartják, a párok csaknem 70%-a mégis ezt a pózt gyakorolja a legtöbbet. Nem is hiába, hiszen egyike azon pozitúráknak, amiben a nő és a férfi teste szinte teljesen egymáshoz ér, ennek köszönhetően pedig nemcsak sokkal bensőségesebbé válik az együttlét, hanem csókokkal és fülbe suttogott szavakkal is izgathatják egymást.

Forrás: Life.hu

Tudja ezt jól a Life.hu két szexbabája, Kati és Vili is. Hiszen nincs is jobb egy meleg nyári délutánnál, amit a kert egy nyugodt szögletében tölthetnek el egymás karjaiban. Kati, hogy megkönnyítse Vili dolgát és még izgatóbbá tegye az együttlétet, olykor párja vállára helyezte a lábait, illetve szintén nagyon izgalmas, amikor a babalány menet közben kinyújtja és összezárja azokat. Mivel így a hüvelybemenet sokkal szűkebbé válik, ezért Vilinek még nagyobb élvezetekben lehet része.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!A hét szexpóza: Lusta élvezetek oldalról (18+)http://www.life.hu/szeress/20130605-lifenight-a-het-szexpoza-lusta-elvezetek-oldalrol-18.html Dögös szexpózok - Mi illik a sztárpárokhoz? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130529-szex-szerelem-parkapcsolat-szexpozok-amelyek-illenek-a-legmenobb-sztarparokhoz.html A hét szexpóza: támassz a falnak, édes! (18+)http://www.life.hu/szeress/20130528-lifenight-a-het-szexpoza-tamassz-a-falnak-edes-18.html A hét szexpóza: támadj hátulról! (18+)http://www.life.hu/szeress/20130521-lifenight-a-het-szexpoza-tamadj-hatulrol-18.html G-pont-barát szexpózok (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130516-szex-szerelem-parkapcsolat-gpont-barat-szexpozok.html A hét szexpóza: állva a gyönyörért (18+)http://www.life.hu/szeress/20130515-lifenight-a-het-szexpoza-allva-a-gyonyorert.html A hét szexpóza: reggeli ébresztő (18+)http://www.life.hu/szeress/20130508-lifenight-a-het-szexpoza-reggeli-ebreszto.html A hét szexpóza: szabadtéri ölelkezés (18+)http://www.life.hu/szeress/20130430-lifenight-a-het-szexpoza-a-szabadteri-olelkezes.html 5 szexpóz, amit a legjobban utálunkhttp://www.life.hu/szeress/20130120-5-szexpoz-amit-legjobban-utalnak-a-nok-a-mens-health.html