Borotváljam, vagy ne, csúnya a formája, vagy sem - megannyi para, ami miatt a nők igenis aggódnak az ágyban. A pasik egy részének ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan is néz ki a női nem szerv, míg másokat teljesen hidegen hagy az, amit alul látnak. A Life.hu férfiakat faggatott a témában.

Sok nő aggódik amiatt, hogy azért nem jön majd be a pasinak az ágyban, mert a kiszemelt férfinak nem fog tetszeni az, amit a bugyi alatt talál. Míg a pasik egy részének fontosabb az, hogy milyen a nő szexuális kisugárzása, mennyire magabiztos az ágyban, addig másoknak valóban számít az, hogy milyen például a csikló formája vagy az, hogy mennyire ízlésesen fazonírozott az intim domborulat.Imre, grafikus (41)
"Több olyan nővel volt már dolgom, akik folyton aggodalmaskodtak azon, hogy nekem tetszik-e, amit alul látok. Őszintén szólva nem is csodálkozom ezen, mert ma már a pornó alap, és a többség simán elhiszi, hogy minden pasi babapuncira vágyik. Én személy szerint kimondottan utálom, ha egy nő teljesen csupaszra borotválja magát, mert olyan érzésem lesz tőle, mintha a 14 éves unokahúgommal szexelnék. Szerintem egyáltalán nem számít a női nemi szerv kinézete, mert az a legfontosabb, hogy az illetőnek milyen a szexuális kisugárzása, és mennyire magabiztos az ágyban. Ha látom a másik szemében, hogy nagyon élvezi a szexet, nekem az bőven elég, és eszembe nem jutna vizslatni vagy méricskélni a nemi szerveit."Forrás: Thinkstock

Mihály, autószerelő (33)
"Mivel imádom az orális szexet, igazából azok a nők jönnek be, akiknek gigantikus méretű a csiklójuk. Számomra leírhatatlanul izgató érzés, amikor egyre duzzadtabbá válik a nyelvemtől, nem beszélve arról, hogy mennyire hálás tud lenni, ha hosszasan kényeztetem. A húsosabb típusú szeméremajkak is bejönnek, ami nagyon erotikus és nőies látvány, de az már kevésbé izgat fel, ha valakinek annyira kilóg, mintha salátalevél lenne. Egy nőnél nagyon fontos az ápoltság és a tisztaság, ezért is tetszik jobban az esztétikusan fazonírozott punci, mert nagyon lehangoló érzés bozótharcost játszani a dzsungelben."

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Ki mondta, hogy a szexnek az ágyban helye?http://www.life.hu/szeress/szex/20130610-szex-szerelem-parkapcsolat-asztali-oromok-ki-mondta-hogy-a.html 4 gyönyörhozó póz a Kámaszútrából (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130607-szex-szerelem-parkapcsolat-4-gyonyorhozo-poz-csajoknak-a-kamaszutrabol.html "Pitizek, hogy normális legyen a szex" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130607-szex-szerelem-parkapcsolat-pitizek-hogy-normalis-legyen-a-szex.html Titkok a lábfetisizmusról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130604-szex-szerelem-parkapcsolat-labaid-elott-hever-a-vilag-.html "Anyuci nagyon szeretné, ha bedugnád" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130222-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-anyuci-nagyon-szeretne-ha-bedugnad.html Profi kézivezérlés - Mi juttatja csúcsra a nőt? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szexualitas-parkapcsolat-tokeletes-kezimunka-pasiknak-forro-szextipp.html Ne tekergesd a mellbimbót! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121207-szex-szerelem-parkapcsolat-hogyan-kell-megerinteni-a-noi-mellet-avagy.html