Sok pár esküszik a 69-es pózra, míg mások frászt kapnak tőle, és inkább egyéb útját választják a kölcsönös gyönyörszerzésnek. A Life.hu férfiakat faggatott arról, hogy nekik mit szól a kedvesük a szex ezen formájához.

 


Megoszlanak a vélemények arról, hogy milyen kölcsönösen kényeztetni egymást orálisan. A pasik nagy része kifejezetten szereti ezt a gyönyörszerzési módot, bár állításuk szerint a nők ódzkodnak tőle és nem is mindenki csinálja jól. Mások simán bevállalják, nem gátlásosak, és pontosan tudják, hogyan lehet igazán örömet okozni a másiknak. Férfivélemények következnek.

Kristóf, műszerész (33)
"Az eddigi barátnőim nem igazán szerették a 69-es pózt. Néhányuk ugyan hajlandó volt a kedvemért kipróbálni, de igazából egyikük sem csinálta túl jól. Én úgy látom, hogy a nők képtelenek egyszerre két dologra koncentrálni, ráadásul a többségük tele van gátlásokkal, és mindig azon aggodalmaskodnak - megjegyzem, teljesen feleslegesen -, hogy biztosan kellemetlen illatúak ott alul. Az exem azt mondta, hogy azért nem szereti a hatvankilencezést, mert neki szüksége van szex közben a szemkontaktusra, és amikor hátat fordít nekem, úgy nem az igazi."

Thinkstock


Vilmos, üzletvezető (26)
"A 69-esezés valakinek természetes, mások meg undorodnak tőle, de szerencsére a mostani barátnőm nagyon nyitott szexuálisan, és olyan dolgokat is kipróbáltunk együtt, ami régi vágyam volt. Nekem a 69-es póz az egyik kedvencem, mert ha látom a csajomon, hogy egyre jobban élvezi a dolgot, engem is beindít, és ez a folyamat önmagát gerjeszti. Azt viszont hülyeségnek tartom, hogy a kettő együtt nem megy, ráadásul az sem igaz, hogy ha a pasi van felül, nagy izgalmában letolhatja a másik torkán a péniszét. Egyrészt van önuralmam, és a párom is szokta jelezni, hogy a legkényelmesebb neki, ezért még soha nem fordult elő, hogy orális szex közben hányingere lett volna tőle."


Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Pasivélemény: "Nem számít a punci kinézete" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130614-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-nem-szamit-a-vagina-kinezete.html Mi van a combok között? - Nagy vaginakörkép (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130613-szex-szerelem-parkapcsolat-mi-van-a-combok-kozott-a.html Ki mondta, hogy a szexnek az ágyban helye?http://www.life.hu/szeress/szex/20130610-szex-szerelem-parkapcsolat-asztali-oromok-ki-mondta-hogy-a.html 4 gyönyörhozó póz a Kámaszútrából (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130607-szex-szerelem-parkapcsolat-4-gyonyorhozo-poz-csajoknak-a-kamaszutrabol.html "Pitizek, hogy normális legyen a szex" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130607-szex-szerelem-parkapcsolat-pitizek-hogy-normalis-legyen-a-szex.html Titkok a lábfetisizmusról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130604-szex-szerelem-parkapcsolat-labaid-elott-hever-a-vilag-.html "Anyuci nagyon szeretné, ha bedugnád" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130222-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-anyuci-nagyon-szeretne-ha-bedugnad.html Profi kézivezérlés - Mi juttatja csúcsra a nőt? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szexualitas-parkapcsolat-tokeletes-kezimunka-pasiknak-forro-szextipp.html