Mindenki másképp szereti - szokták mondani, de azért vannak olyan tipikus hibák orális kényeztetés közben, amik a férfiak többségénél kiverik a biztosítékot. A Life.hu most pasiszemmel gyűjtötte össze a legvészesebb példákat.

 

1. Ne fogazz!

Ha már a cikkünk címébe is emeltük ezt a számos vicc és beszólás részesévé lett mondatot (sőt létezik ilyen néven egy punkzenekar is), akkor kezdjük ezzel. Orális szex közben nem ér használni a fogaidat, se szándékosan (azaz harapdálni), se véletlenül (azaz fogazni). Így hát amikor fel-le csúsztatod a szádat a férfiúi szerszámon, vigyázz rá, hogy az ajkaid mindig eltakarják a fogaidat, és az előbbieket, ne pedig az utóbbiakat húzd végig rajta.

Forrás: Thinkstock

2. Ne halogasd!

A férfiak és a nők különbözőképp működnek, és ez igaz sok mindenre az ágyban is. Például a nők többsége szereti, ha orális szex esetében fokozatosan, apránként közelít a férfi szája a cél felé, előbb csókokkal, simogatásokkal stb. fokozza a vágyat, majd csak a végén nyal bele a punciba. A férfiak többsége viszont meg fog őrülni attól, ha ezt csinálod, ők amikor már az a fázis jön, hogy őket fogják kényeztetni, akkor minél hamarabb akarják, és csak gyötrésként élik meg, ha előtte hosszasan körbepuszilgatod. Más persze az az eset, ha épp ez a célod...

3. Ne görbítsd!

Nagyon magától értetődőnek tűnik, de sokszor mégsem az. Ha egy hosszúkás, kemény, de azért alakváltozásra képes tárgyon fel-le mozgást végez valaki, akkor értelemszerűen a mozgásnak a tárgy hegyétől a töve felé kell irányulnia, és vissza - főleg, ha az a bizonyos tő ugye rögzítve is van egy ponton... Nos, némelyek hajlamosak figyelmen kívül hagyni a fizika törvényeit, és olyan fejmozdulatokat végrehajtani, amelyek egész más irányba terelik és alakváltoztatásra kényszerítik az illető tárgyat. Ez a nagy felindulásban nem mindig végzetes, de hosszú távon biztos, hogy lankasztó, extrém esetben pedig még sérülést is okozhat.

Forrás: Thinkstock

4. Ne szivattyúzd!

Kimondottan fel tudja dobni az orális szexet az, ha nemcsak szopogatják, de néha szívják is a férfiúi szerszámot, de fordított esetben, azaz ha csak végig szívják, és csak néha szopogatják, már nem oké a helyzet. Ne keverd össze a szádat egy szivattyúval, főleg, mert akkor mozogni sem fogsz tudni rendesen, az pedig (lásd a következő pontot) általában szükséges. A szívással különösen csínján árt bánni a golyók esetében, mert a pornófilmekkel ellentétben az életben sok férfi nem szereti, ha az extra érzékeny heréit agresszívan szívogatják, elég oda némi nyalogatás is. Ha mégis szeretnél belevágni, kérdezd meg, melyiket szereti!

5. Ne felejts el mozogni!

Tudjuk, hogy fárasztó, a nyakadnak és a szádnak is. Nekünk is elfárad a nyelvünk, meg általában amúgy is kitekert testhelyzetben vagyunk nyalás közben, de ez ezzel jár. A férfiakon végzett orális szex mégiscsak az ajkaid fel-le csúszatásáról szól alapvetően, szóval az nem oké, ha beveszed a szádba, majd ott tartod, és közben próbálsz ügyeskedni valamit a nyelveddel meg szívogatással. Mint ahogyan az sem, ha a munkás részét úgy próbálod megúszni, hogy félpercenként újfajta módon kényezteted, kiveszed a szádból, satöbbi. A jó munka fáradsággal jár.

6. Ne legyél passzív!

Egy férfi kezdeményezzen, oké. Döntsön hanyatt, vetkőztessen le, izgasson fel, kényeztessen a kezével, a szájával, oké. De utána hadd ne kelljen már a szerszámát is a szádba nyomnia, vagy térdre állítania téged, ha az orális szex viszonzására vágyik! Ilyenkor igazán lehetsz kicsit kezdeményező, főleg, mert különben azt fogja hinni, hogy nincs igazán kedved a dologhoz. Akkor pedig (pláne első alkalom esetében) ha úriember, nem is fogja erőltetni. De hogy visszahívni se fog, abban is biztos lehetsz.

Forrás: Thinkstock

7. Ne csak mérsékelt lelkesedéssel!

A kényes utolsó ponthoz érkeztünk. Még a szexet kimondottan szerető, forróvérű, nyitott nőktől is elhangzik (akár társaságban, férfiak előtt is) a vélemény, hogy "én annyira nem szeretem csinálni, önmagában nem okoz élvezetet, de hát a pasiknak jó, én meg örülök, ha élvezik". Tedd a szívedre a kezed: te egy olyan pasival feküdnél le inkább, aki él-hal a puncinyalásért, és látod, hogy csillog a szeme, ha csinálhatja neked, vagy egy olyannal, akiről tudod, hogy csak azért csinálja, hogy neked jó legyen? Na, akkor erről ennyit.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!

IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Az orális szex művészete (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110630-szex-parkapcsolat-szerelem-az-oralis-szex-muveszete.html Észbontó orális szex a pasidnak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130215-szex-szerelem-parkapcsolat-eszbonto-oralis-szex-a-pasidnak-lepesrol.html Gyönyör a nyelv hegyén - orális szex magyar módra (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20101222-gyonyor-a-nyelv-hegyen.html Orális szex csak nőknek, avagy a nyelv titkos útja a gyönyörig - Forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120710-oralis-szex-csak-noknek-forro-szextipp-ejszakara-18.html Bevált tippek eget rengető orális szexhez (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120629-bevalt-tippek-az-egetrengeto-oralis-szexhez-18.html