A pasik imádják, ha orálisan kényeztetik őket, persze nem mindegy, hogyan. A Life.hu férfiakat kérdezett arról, hogy mi az, amit szeretnek, és mi az, ami kiveri náluk a biztosítékot.

A nők is szeretik, ha orális gyönyörben részesíti őket a kedvesük, a pasik még inkább. A technika azonban nem mindegy. Ritka az, hogy a pár annyira egy hullámhosszon van, hogy a nő pontosan eltalálja, mi a jó a férfinak. Gábor, informatikus (32)
"Volt egy barátnőm, akire egész életemben emlékezni fogok. Ő volt ugyanis az első, aki tudta, hogy mit kell csinálnia orális szex közben. Három hónap együttjárás után került sor a szexuális együttlétre, és az volt a legszimpatikusabb, hogy alig ismertük egymást, mégsem ódzkodott a dologtól. Pontosan tudta, hogy vegye be a szájába a péniszemet, és azzal is tisztában volt, hogy milyen munkát kell végeznie. Borzalmasan élveztem az egészet. A végén az egész műveletet megtoldotta egy kis prosztatamasszázzsal. Arra emlékszem, hogy hatalmasat élveztem. Azóta se volt olyan jó senkivel se, mint vele."

Forrás: Thinkstock

Krisztián, kertészmérnök (29)
"Nagyon bírom, ha orálisan kényeztetnek a nők, de az biztos, hogy kevesen vannak, akik tényleg jól csinálják. Egyszer együtt voltam egy lánnyal, akivel minden úgy indult, ahogy az kell. Randik, nagy csókolózások, beszélgetések, azt éreztem, az ágyban is tudunk majd mit kezdeni egymással. Ehhez képest, amikor felmentünk hozzám, és előjátékként rátértünk az orális szexre, először nem akarta - én se szerettem volna kényszeríteni -, majd amikor közölte, hogy ő mindenképp örömet akar okozni nekem, elkezdte harapdálni a péniszemet. Nem akart ő rosszat, de amikor mondtam neki, hogy 'Ne harapdáld, kérlek!', hanem inkább elmondom, hogyan, felállt, abbahagyta az egészet, felkapta magára a ruháit, és elrohant a lakásból. Én ott álltam álló férfiassággal, és végül én könnyítettem magamon. Soha többé nem találkoztunk."


Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL69-es póz, te csodás! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130615-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-javithatja-a-69-a-szexualis.html Mi van a combok között? - Nagy vaginakörkép (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130613-szex-szerelem-parkapcsolat-mi-van-a-combok-kozott-a.html Ki mondta, hogy a szexnek az ágyban helye?http://www.life.hu/szeress/szex/20130610-szex-szerelem-parkapcsolat-asztali-oromok-ki-mondta-hogy-a.html 4 gyönyörhozó póz a Kámaszútrából (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130607-szex-szerelem-parkapcsolat-4-gyonyorhozo-poz-csajoknak-a-kamaszutrabol.html "Pitizek, hogy normális legyen a szex" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130607-szex-szerelem-parkapcsolat-pitizek-hogy-normalis-legyen-a-szex.html Titkok a lábfetisizmusról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130604-szex-szerelem-parkapcsolat-labaid-elott-hever-a-vilag-.html