Míg a nők körében az egyik legvitatottabb téma a kutyapóz, addig a férfiak egyenesen odavannak érte. Tegyél a pasid kedvére, és egy estére hagyd, hogy átvegye tőled a gyeplőt. Hidd el, te is élvezni fogod. A Life.hukét szexbabája, Kati és Vili ismét segítenek a kivitelezésben.

Nincs pornófilm kutyapóz nélkül, és kevés azon férfiak száma, akik ne kedvelnék ezt a hancúrpozíciót. Érthető, hiszen mindeközben nemcsak a női fenék látványa hat rájuk izgatóan, hanem a domináns szerepkört is élvezhetik. Mit szólnál, ha ez az este csak róla szólna?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Így volt ezzel a Life.hu szexbabája, Kati is, amikor párja legnagyobb meglepetésére négykézláb ereszkedett elé. Vili nem sokat tétovázott, rögtön párja fölé hajolt és úgy hatolt belé. Hogy bensőségesebbé tegye az együttlétet, szabad kezeivel végig Kati testének legérzékenyebb pontjait kényeztette. A babalány pedig, hogy még intenzívebben magában érezze partnerét, a könyökére támaszkodott az aktus közben - így az eget rengető orgazmus sem maradt el.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!
A hét szexpóza: szexelj a falnál! (18+)http://www.life.hu/szeress/20130618-lifenight-a-het-szexpoza-szexelj-a-falnal-18.html A hét szexpóza: klasszikus misszionárius (18+)http://www.life.hu/szeress/20130611-lifenight-a-het-szexpoza-a-klasszikus-misszionarius-18.html A hét szexpóza: Lusta élvezetek oldalról (18+)http://www.life.hu/szeress/20130605-lifenight-a-het-szexpoza-lusta-elvezetek-oldalrol-18.html Dögös szexpózok - Mi illik a sztárpárokhoz? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130529-szex-szerelem-parkapcsolat-szexpozok-amelyek-illenek-a-legmenobb-sztarparokhoz.html A hét szexpóza: támassz a falnak, édes! (18+)http://www.life.hu/szeress/20130528-lifenight-a-het-szexpoza-tamassz-a-falnak-edes-18.html A hét szexpóza: támadj hátulról! (18+)http://www.life.hu/szeress/20130521-lifenight-a-het-szexpoza-tamadj-hatulrol-18.html G-pont-barát szexpózok (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130516-szex-szerelem-parkapcsolat-gpont-barat-szexpozok.html A hét szexpóza: állva a gyönyörért (18+)http://www.life.hu/szeress/20130515-lifenight-a-het-szexpoza-allva-a-gyonyorert.html