párkapcsolat szex hálószoba szexuális élet LifeNight lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feldobnád a szexuális életedet? A szakértők szerint a hálószobádban kell keresned a megoldást.

Egy belsőépítészből lett klinikai szexológus állítja, hogy a szexuális életed nagy része azon múlik, hogyan rendezed be és díszíted a hálószobádat. Dawn Michael, aki jelenleg Los Angelesben praktizál házassági tanácsadóként, úgy véli, néhány egyszerű változtatással te is könnyedén szexjátszótérré alakíthatod az alvóhelyedet.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Az első és egyben legegyszerűbb lépésként azt ajánlja, hogy a szoba fókuszába az ágyat helyezzük, melyet puha párnákkal még hívogatóbbá tehetünk. A még szexisebb hangulat elérése érdekében érdemes a falakat minél mélyebb árnyalatúra festeni (jó választás lehet például a vörös, a szürke, a padlizsán, a fekete, a csokoládébarna vagy a sötétkék), és az élesen világító lámpákat homályosabbra állítani. Nem árt minél több állatmintát és szőrmeszőnyeget beszerezni - így még könnyebben alakul át a meghitt családi fészek szexbarlanggá. Miss Michael szerint érdemes rendet tartani a hálóban, ez ugyanis gátat vethet az intimitásnak: "Az összevissza fekvő holmik zűrzavart okozhatnak a lélekben is és elvehetik a pillanat varázsát" - vélekedik a szexológus.

Még több ötletre vágysz? Itt megírtuk, milyen megoldásokkal teheted szexisebbé és mivel ronthatod még inkább hálód összképét, itt pedig olvashatsz néhány titkot, hogyan csavarhatod a pasit örökre az ujjaid köré.

Forrás: hellomango.postr.hu
Forrás: hellomango.postr.hu
Kövesd a Helló Mangó blogot a Facebookon is!


Lakberendezés, dekoráció, stílus, gyönyörű képek, szépséges galériák. Kövesd a Helló Mangó blogot a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A HELLÓ MANGÓ OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.