Sokan el sem tudják képzelni a nyarat egy kis "vizes szex" nélkül: medencében, tóban, vitorláson, gumimatracon, vállalva akár azt is,  hogy mások megláthatják őket, vagy összeszedhetnek valamilyen kellemetlen nyári nyavalyát. A Life.hu most a pasik véleményére volt kíváncsi: tényleg annyira izgató vízben szexelni?

 

Vitorláson szeretkezni menő, ahogy a hullámok ölén is, feltéve, ha elég körültekintő az ember. Mert egyáltalán nem biztos az, hogy mindenkinek bejön a dolog. A férfiaknak megoszlik a véleménye a vizes szexről. Van, aki inkább a hajót választaná, míg mások élnek-halnak érte. Lássuk, miért.Gábor, mérnök (43)
"Évek óta vitorlázom, lenne mit mesélnem a vízről és az erotikáról. A csajok nagy része ugyanis nagyon könnyen kapható a hajón bármire. Bevallom, sok kalandom volt. Pár éve történ, hogy az egyik volt barátnőm minden olyan helyen szeretkezni akart velem, ahol én még senki mással nem szexeltem. Természetesen a vizes szex is érdekelte. A Balaton kellős közepén jártunk, amikor megkérdezte: itt még nem szexeltél, ugye? Mit mondhattam volna? Azt feleltem, hogy 'soha', annak ellenére, hogy nem szeretem vízben csinálni, szerintem ugyanis kevésbé romantikus, mint ahogy azt a csajok képzelik. Nehéz lendületet venni, a víz alatt macerás az orális szex, és a védekezést is nehezebb kontrollálni, mint a parton vagy a hajón."


Forrás: Thinkstock

Dávid, orvos (32)
"Az egészségügyi képzettségem se akadályoz meg abban, hogy kihagyjam a vizes szexet. Egyszerűen imádom. Sokszor azért, mert akarva-akaratlanul is megkívánom a velem együtt úszkáló, pancsoló csajt. Számomra nagyon izgató és szexi látvány, ahogy egy nő bőrén csillog a víz, ha vizes, kócos a haja, ha pedig benne van a mókában, akkor még a partra se kell kimenni a gyönyörért. Ha nincs olyan szerencsém, hogy természetes vízben tudjak szexelni az éppen aktuális barátnőmmel, akkor biztos, hogy a nyár folyamán jó párszor elcsábítom az otthoni medencében."

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!


A pasid tetkója árulkodik szexualitásáról (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130702-szex-szexualitas-parkapcsolat-.html Pasiorgazmus: mindent tudsz róla? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130627-szex-szerelem-parkapcsolat-4-dolog-amit-biztosan-nem-tudtal.html Gyönyörhozó villámszex forró estékre (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130624-orgazmus-szexualitas-parkapcsolat-villamszex-forro-estekre-18.html A gyönyör kútja - a női ejakulációhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110811-szex-szerelem-parkapcsolat-a-gyonyor-kutja-a-noi-ejakulacio.html