Általában nagyokat mondanak és kiszínezik a valóságot a barátok előtt - ha a szexről van szó. Figyelem! Igen, a férfiakról beszélünk. Megkérdeztük őket, hogy mi az igazság.

Lódítanak arról, hogy hány nővel voltak együtt, hogy milyen sokáig bírják a menetet, és ki tudták-e elégíteni a partnerüket. A férfihazugságoknak se szeri, se száma, de azért azt is megosztották velünk, hogy véleményük szerint miben hazudunk mi, nők.

Thinkstock

Krisztián, menedzser (41)
"Jaj, hát persze, hogy mindenki hazudik, én is. Az alap, hogy hány nővel voltam. Sokkal többet mondok, és mondunk mindannyian, mint ami a valóság. Aztán hazudok arról is, hogy meddig bírom a menetet. Miért ne füllentenék erről? A többieknek is csak a szája jár. Mert telnek az évek a haverok felett is. A boldogságot ha tényleg ez alapján mérik, akkor valami bibi van a dologban, mert e szerint aki nagyobbat tud hazudni, az boldogabb? Vagy azok boldogok, akik művészi szintre fejlesztették az önámítást? Ha ez így igaz, akkor én egy párkapcsolatában és magánemberként is boldog, elégedett ember vagyok. Csupa öröm az életem."

Zsolt, dizájner (31)
"Szerintem sincs olyan pasi, aki őszinte lenne a szexbeszámolókban. Talán a nők is mellébeszélnek, de másért hazudnak a férfiak és másért a nők. Mi pasik felvágunk. Több nőről mesélünk, mint ahányat egyáltalán meg mertünk szólítani, és a teljesítmény is fontos hazugság. Az utóbbi időben azonban van még egy elem: ki tudjuk-e elégíteni a nőt. Ez is fontos szemponttá vált, ezzel is illik dicsekedni. 'Úgy elélvezett, alig tudtam követni!' '5 perc, és már a csúcson volt!' Ez fontos változás, hogy a férfiasság és a boldogság fokmérőjévé vált a nő kielégítése is. A nők véleményem szerint bevállalósabbnak hazudhatják magukat, mint ami a valóság."

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!

Pasivélemény: csupasz vagy bozontos? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130718-szex-szortelenites-parkapcsolat-pasivelemeny-csupasz-vagy-bozontos-alul.html Vaginizmus - számolj le a félelmekkel!http://www.life.hu/szeress/szex/20101026-vaginizmus-szamolj-le-a-felelmekkel.html Szextipp: békapóz - fordítva (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130718-szex-parkapcsolat-orgazmus-szextipp-bekapozforditva.html Így fejezi ki a nő, ha szexelni akarhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130716-szex-szexualitas-parkapcsolat-maskepp-fejezik-ki-a-szexualis-erdeklodesuket.html Tuti szexpózok, ha túl nagy a szerszám (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130716-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legjobb-szexpozok-ha-tul-nagy.html Szextipp: bújj egy másik nő bőrébe!http://www.life.hu/szeress/szex/20130715-szex-szerelem-parkapcsolat-mutasd-be-magad-a-pasidnak.html