Az elmúlt hetekben több cikkben is foglalkoztunk azzal, mik a női véleményekés elvárások a férfiak szőrösségét-szőrtelenítését illetően. Itt volt az ideje hát, hogy a Life.humegkérdezze a pasikat is: nekik mi az álláspontjuk csupaszság és bozont témakörében?

1. Őserdő a bikinivonalon

Dávid, operatőr (31)
"Erről a kérdésről egy közelmúltbeli kalandom jut eszembe, ami fölött még mindig nem tudok napirendre térni. Egy buli úgy alakult, hogy nem egyedül mentem haza, a lány ráadásul nem is volt teljesen ismeretlen, egy társaságba tartoztunk már korábban is. Szóval izgatottan vártam az alkalmat, aztán amikor levettem a bugyiját, inkább majdnem elmenekültem. Az egy dolog, hogy szőrös volt, de nemcsak úgy kicsit ám, hanem rendesen körben, combra felkúszóan prémes, még a bikinivonalával se törődött. Erősen visszaesett a lelkesedésem, de azért ha már ott voltunk, egy menet belefért. Az lepett meg a legjobban amúgy, hogy egy szót se szólt a dologról, hogy bocs, rég borotválkoztam, vagy ilyesmi. Pedig egy fiatal, amúgy divatos lány, nem hinném, hogy ne tudná, mi a szokás a 21. században."

Forrás: Thinkstock

2. Csak a haja

Roland, személyi edző (28)
"Figyelj, egyszerű a dolog: egy nőn a haján meg a szempilláján kívül ne legyen egyetlen szőrszál sem. Sőt, engem az se zavar, ha a szempilláján sincs, már ha érted, mire gondolok. 2013-at írunk, vagy mi! Ha én férfiként tudok gondoskodni a csupaszságomról, akkor egy nőtől ez a minimum! Igen, én gyantáztatom. Nem, ott nem, ott borotválom. Egyéb kérdés?"

3. Ápolt is és férfias is

Bálint, marketinges (35)
"Én az arany középutat igyekszem belőni a saját szőrzetemet illetően, ami már csak azért is alakult így, mert elég erős a testszőrzetem, szóval esélytelen lenne nekifutnom a totális csupaszságnak bármelyik felületen. Szóval rövidre nyírom az intim részeken, borostás szoktam lenni az arcomnál, és hónaljban-karon-lábon is megigazítom néha kicsit. Ez így szerintem ápolt is és férfias is, eddig nem is volt rá panasz. Vagy nem mondták."

Forrás: Thinkstock

4. Páros szőrzűrök

Dénes, pultos (36)
"Volt egy barátnőm, aki rá akart venni a szőrtelenítésre, főleg az intim helyeken, mondván, neki úgy jobban esik a szex. Viszont én a karomon, a lábamon meg a mellkasomon nem voltam hajlandó leborotválni, mert attól teljesen férfiatlannak éreztem magam. Ja, és a hasamnál is azért szőrös kicsit, így amikor viszont 'ott' szőrtelenítettem, az meg kimondottan röhejesen nézett ki: egy kis csupasz sziget a szőrös felületen, a közepén egy ágaskodó ööö... pálmafával. Na az a lényeg, hogy végül azt mondtam: nem adom a szőrömet! Nem is maradtunk együtt sokáig a csajjal, remélem, talált magának azóta valami megfelelően metroszexuális pasit."

5. Hátproblémák

József, biciklis futár (26)
"Ez nálam egy elég kényes probléma, mert rohadtul szőrös a hátam, és fogalmam sincs, mit csináljak vele. Tudom, hogy ez az a pont, ami már a toleránsabb csajoknak sem szokott tetszeni, és hát nekem se tetszik, őszintén szólva. De hát mit tehetek? Ilyenek a génjeim, erős a szőrzetem mindenhol. Borotválni nem tudom, mert el se érem, meg kétnaponta borostás lenne. Menjek el gyantáztatni? Teljesen hülyén érezném magam közben."

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!

4 dolog, ami tilos, ha ismerkedni szeretnélhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110804-szex-szerelem-parkapcsolat-4-dolog-amit-ne-vess-be.html Férfi-mátrix: Te melyik típusra gerjedsz?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130514-szex-szerelem-parkapcsolat-a-ferfimatrix-te-milyen-tipusra-gerjedsz.html Ne csak csokit nyalogass! - Te tudsz csábítani?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130503-szex-szerelem-parkapcsolat-te-tudsz-csabitani.html Gyengédség férfiterror helyett (18+)http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130430-szex-szerelem-parkapcsolat-leszbikus-vagyok.html Fontos a péniszméret? - Így választ a nő pasit!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130422-szex-szerelem-parkapcsolat-befolyasolhatja-a-nok-parvalasztasat-a-peniszmeret.html