Kimondva vagy kimondatlanul, a nők túlnyomó része kedveli a nagyobb méretet, és a férfiak is imádják a "szűkebb" érzést odalent. Ha szeretnéd felforrósítani a hálószobai hangulatot, próbáld ki a Life.hu ötleteit, hogy kielégítőbb és feszesebb legyen a szex!

Szoríts erősen

A dinamikusan fejlődő sebészeti ipar megtalálta a módját, hogyan változtassa meg alapjaiban a női szépség fogalmát. Ma már egyre többen vesznek igénybe plasztikai, vagy esztétikai beavatkozást, hogy tökéletessé formálják vaginájukat. A piacon rengeteg termék kapható, ami a szűk és örökké fiatal hüvely ígéretével kecsegtet. A gyártók sokszor azzal áltatják a fogyasztókat, hogy ezek a készítmények kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Vagyis nem kell kés alá feküdnöd, és kétes eredetű csodaszerekkel kenegetned magad, ha szeretnéd megőrizni vaginád feszességét, rugalmasságát. A különféle intimtornák segíthetnek megerősíteni a hüvely és a medencefenék izmait, és minél erősebbek ezek az izmok, annál erőteljesebb orgazmusban lehet részed, illetve bizonyos szexpózokkal is átélhetitek a "feszes" élményt. 

Forrás: Thinkstock
Rita, titkárnő (25)
"A barátom azt mondja, hogy én vagyok a legszorosabb nő a világon, akivel valaha együtt volt, de ez a testi adottságom csak neki okoz örömet. Amikor szexre kerül a sor, nagyon nehezen tudja betenni, és hiába mozog bennem óvatosan, sokszor könnybe lábad a szemem a fájdalomtól.

Több barátnőmmel beszéltem már erről, akik azt mondták, hogy biztosan nem izgulok fel eléggé, de erről szó sincs, mert amikor elkezdjük, nemegyszer előfordul, hogy még az ágynemű is nedves tőlem. Nem tudom, hogy ennek van-e valami köze ahhoz, hogy vékony testalkatú vagyok, és már arra is gondoltam, hogy talán a párommal nem stimmelünk méretben."

Csavard be, mint Beckham

Hosszantartó kéjérzés a G-pont stimulálásával, feszes élmények, remek szórakozás. Ugye milyen izgalmasan hangzik? A csavar az egyik legforróbb szexpóz, mely különleges élményt nyújt a párodnak is, hiszen a hüvely fala sokkal feszesebb ebben a testhelyzetben. Helyezkedj el oldalfekvő pózban az ágy szélére, támaszkodj az alkarodra és húzd fel a szorosan összezárt lábaidat. Partnered ekkor eléd térdel, egyik kezét a felül lévő combodra teszi, így hatol a hüvelyedbe. Ebben a felállásban neked nincs igazán mozgástered, ám partnered könnyedén változtathat a behatolás szögén, hogy még inkább stimulálja a csiklódat, a másik kezével pedig kényeztetheti a melleidet.

Norbi, szoftvermérnök (32)
"Teljesen egyénfüggő, hogy kinek milyen típusú vagina izgató, és a férfiak ízlését nagymértékben alakítják a korai tapasztalatok. Tudom, hogy sokan közülünk azt szeretik, amikor egy nő feszesebb alul, de vannak olyanok is, akik épp az ellenkezőjére vágynak.

Négy évig éltem együtt egy gyönyörű nővel, akinek nagyon szűk volt, mégis aktus közben hamar érzéketlenné váltam, és képtelen voltam elélvezni, ami rettenetesen frusztrált. Az én fétisem a tág punci, és annyira erotikusnak találom, hogy szinte megőrülök tőle. A feleségemé is pont ilyen, és az izgalomtól sokszor annyira kitágul, hogy három-négy ujjamat is be tudom dugni egyszerre, ami mindkettőnknek egyformán élvezetes érzés."
Forrás: Thinkstock

 Hanky-Planky (Deszkázzatok!)

Az egyik legjobb póz, amitől a közösülést még feszesebbnek érezheti a párod, és te is imádni fogod, mert a szemtől szemben testhelyzet a romantikának és az intimitásnak nagy teret enged. Feküdj a hátadra, egyenes karokkal a tested mellett, és zárd össze teljesen a lábaidat. Mielőtt partnered közeledne, győződj meg róla, hogy a pénisze elég merev-e. Ezután feküdjön rád úgy, mintha te egy szörfdeszka lennél: zárja össze a lábait, kiegyenesített karjait tegye szorosan a teste mellé, és így hatoljon beléd. Összeszorított combjaid fokozzák az élvezeteket, és a vaginád is sokkal feszesebbnek tűnik számára. Mint korábbi cikkünkből kiderült, ez a póz akkor is jó lehet, ha a párod nem rendelkezik feltétlenül óriási méretekkel.

Arccal a falnak

A klasszikus álló póz egy buja és szenvedélyes ölelkezés ígéretével kecsegtet, ám bizonyos fokú ügyességet és izomerőt igényel, különösen a férfiak részéről. Állj szembe a fallal, és miközben a párod beléd hatol, próbáld meg összeszorítani a combjaidat, így a vaginád minden egyes négyzetcentiméterét érezni fogja! Ha úgy tűnik, hogy nehezen fér a bejárathoz, bújj magas sarkúba, és az is segíthet, ha a partnered az aktus közben enyhén behajlítja a térdeit. Imádni fogja, hogy minden egyes mozdulatával a falhoz présel, ám ebben a felállásban te is szabályozhatod a behatolás intenzitását.

Forrás: Thinkstock
János, rendőr (38)
"Szerintem a férfiak többsége a szűk puncit részesíti előnyben, hisz sokkal izgatóbb élmény, ráadásul össze sem lehet hasonlítani egy finom feszes puncit egy barlanggal, amiben teljesen elveszek. A párommal a kapcsolatunk elején óvszert használtunk, aztán néhány hónap múlva úgy döntöttünk, hogy elkezdi szedni a fogamzásgátlót. Leírhatatlan érzés volt, amikor először csusszantam gumi nélkül a szűk puncijába, alig bírtam visszafogni magam, hogy el ne élvezzek azonnal."
Győri Szilvia szexuálpszichológus véleménye:
Bizonyos pozíciók hatására valóban úgy tűnhet a partner számára, hogy szűkebb a vagina, ám meg kell említenem, hogy nagyon ritka, amikor egy nő túl laza, hiszen a hüvely rugalmas szerv. Azonban a terhességi hormonhatásra lazulnak a hüvelyizmok, ezzel együtt az ízületek és a medence is kiszélesedik. Ám szülés után a hüvelyizmok szép lassan visszaállnak, bár nem maximálisan az eredeti állapotukba, de nagyon közel ahhoz. Ezt persze a kor is befolyásolja, hiszen minél fiatalabban szül valaki, a teste annál könnyebben regenerálódik.

Azok a férfiak, akik azt mondják, hogy szülés után már nem olyan jó a szex, leginkább pszichésen élik meg ezt az élményt és nem elsősorban fizikai szinten. Ugyanakkor a közösülés nem összpontosulhat csupán a behatolásra, hiszen annál egy sokkal összetettebb élmény. Szeretkezés során kísérletezz bátran a különféle pozitúrákkal, hiszen minden női nemi szervnek eltérő a fiziológiája. Ha szeretnéd erősíteni hüvelyizmaidat, végezz rendszeresen Kegel-gyakorlatokat. Ám ne feledd, hogy a szexuális öröm egy közös felelősség, és együtt kell felfedeznetek azokat a lehetőségeket, melyek mindkettőtök számára élvezetes és kielégítő élményt nyújtanak.